|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada
19.2.2007 13:43:34   
Boni3
Saj ne vem,če sem se prav obrnila,ampak me zanima nekaj v zvezi s pregrado maternice....
Kako poteka postopek,oz. ali je vedno potrebna operacija ali kako,in zanima me zlasti tiste,ki ste to izkusile,kako je potem z zanositvijo? Ali je možnost zanositve manjša,enaka....
Saj verjetno je o tem že bilo govora,pa vendar izkušnje iz prve roke pridejo vedno prav.

LPuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregrada
19.2.2007 14:22:14   
sade
hoj boni,
jaz sem januarja imela operativni poseg (histero, laparo, pregrada in cista) pa sploh ni hudo, en dan sem ostala zaradi narkoze in bolniško sem imela 14 dni.
Če pa imaš samo pregrado..... pa glavo gor.... res ni hudo, so zelo prijazne sestre in osebje (jaz sem bila v LJ) tako da vse user posted image . Pa še to jaz imam velik odpor do zdravnikov in zdravil, ker ne verjamem v kemijo in se ukvarjam tudi z alternativnim zdravljenjem, to ti pišem zato, ker me ne poznaš in resnično imam strah pred belimi haljami zato glavo gor in vse bo ok!!!!+
Možnost zanositve .... to pa ne vem, koliko sem seznanjena pregrada naj ne bi vplivala na zanositev, ampak ko jo odstranijo imamo manj možnosti za SS... tako mi je rekel zdravnik. Midva greva po tem ciklusu v nove boje... tako da toliko od mene!
Sade
Verjami in bodi pozitivna in to je že več kot pol.
Good luck

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 17:38:26   
til
Pozdravljena!

Saj ti je že Sade vse napisala. Jaz sem imela isto pregrado in sem kmalu po tem ko so mi jo odstranili tudi zanosila. Kar pa se tiče tega možnosti zanositve pa ti ne znam povedat ampak po moje da lažje zanosiš saj ti pri histeroskopiji skoraj vedno prepucajo tudi jajcevode za vsak slučaj in pa seveda ti jo odstranijo, da ne pride do SS ali predčasnega poroda.
Pa še to  ti lahko povem, da nič ne boli!

Pa veliko sreče!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 18:14:28   
Boni3
Joj,hvala za odgovore,jaz hvala bogu nisem tega probala,ker zdela v kratkem pričakujemo drugegauser posted image ,je bila pa danes pri meni prijateljica,ki so ji zdaj ugotovili pregrado pa je bila čisto hin. Pa sem rekla,da vas malo povprašam za nasvet mnenje,ker vem da vas je kar nekaj imelo opravka s tem in predvsem,ker ste vedno pripravljene pomagat. Jo bom poklicala in jo malo potolažila.

Še enkrat hvala za odgovore in tolažbouser posted image
Pa držim pesti za vse,ki se trudite user posted image in user posted image za tiste.ki vam je že uspelouser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 12:05:49   
LUNA06
Evo še ena iz prva roke.

Jaz sem doživela pravi šok, ko so mi rekli, da moram na operacijo.Potem pa sploh ni bilo tako grozno, edino malo se je zavleklo.
Operacijo sem imela 15.3., potem pa zanosila takoj po prvi M, zdaj pa že imamo malega pobalinka, ki je star že 10 tednov.Nismo nič čakali.Se mi zdi,d a je zanostiev po operaciji kvečjemu hitrejša, ker mi smo nekaj mesecev probavali s pregrado (ker nisem vedla da jo mam), pa ni šlo, po operaciji pa je uspelo v prvo.
Si pa res tri dni v bolnici, vse skupaj pa ti pripada 14 dni bolniške.

Sem pa tudi slišala, da so nekatere donosile tudi s pregrado (verjetno je bila le-ta manjša), vendar ti tega ne priporočam, ker je velika možnost izvenmaternične nosečnosti.

Čimprej se prijavi na operacijo (je kar dolga čakalna doba) pa veliko sreče!

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 12:07:01   
LUNA06
O sori, šele zdej sem vidla, da ne gre zate, no pa veliko sreče tvoji prijateljici.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?