Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 19.2.2007 13:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
To pride v poštev le ,če si nadstandardno zavarovana.Tako je v nekaterih bolnišnicah. Ne vem pa,če imajo v porodnišnici enoposteljne sobe.
|
|
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 19.2.2007 17:41:58
|
|
|
|
til
|
To pride upoštev tudi če si slavna oseba . No Pia Zemljič je imela ta privilegij pa še mož je bil cele dneve lahko pri njej . Jaz sem bla v Lj. v sobi, kjer sva bile samo dve notri, pa še ta cimra je imela otročka na intenzivni .
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 19.2.2007 18:10:56
|
|
|
|
brigitaa
|
Iskrene čestitke, zaradi poguma,da ste se odločili še za enega člana pri vaši družini, tudi pri nas si želimo še eno hčerkico, sam stanovanje.., pa tudi razmere v porodnišnici, pred tremi leti je bilo zame pravi , sestre za , najbolje bi bilo da si res sam v sbi, če obstaja možnost. Povprašaj, pa nam sporoči, če si tako dobra
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 19.2.2007 18:19:09
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem bila na C-ju,kjer so lahko dve v sobi. V glavnem sem bila sama,ker ni bila ravno sezona rojevanja. Pa tudi,če je bil še ktera zraven,smo bil sotrpinke na EINT.
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 19.2.2007 19:35:08
|
|
|
|
ribica.
|
Če greš rodit v SG, se ti skor ne more pripetit, da bi v sobi ne bi bila sama. Je namreč tako malo porodnic.
|
|
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 19.2.2007 19:48:50
|
|
|
|
*maja
|
Uf ja v SG bi šla če ne bi bilo tako daleč, mi je Lj še najbližje sploh zaradi otrok, tako da bom morala v vsakem primeru potrpet pa če tudi bo troposteljna soba kot vedno do zdaj. Sicer pa gre samo za tiste tri dni, apak bi mi vseeno pasalo bit sama v sobi da bi malo prišla k sebi že v tistih prvih dneh v porodnišnici, ne pa šele potem doma. Bomo videli kako pa kaj bo. Sem pa izvedela, da če je soba prazna in nimajo pretirane gužve, potem je možno dobiti enoposteljno sobo kar tako samo moraš imeti kar malo sreče.
|
|
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 27.2.2007 8:13:42
|
|
|
|
Žabika
|
maja: v LJ porodnišnici imajo en apartma, v katerem si lahko sama. Namenjen je tudi mamicam z dvojčki ali trojčki. Nahaja se nasproti intenzivne enote. Problem je v tem, da ima intenzivna premalo sanitarij, zato se porodnice iz intenzivne hodijo tuširat in pa tudi na wc v ta apartma. Odvisno je kako je polna intenzivna enota. V kolikor pa ni veliko porodov, si tudi v sobi za 3 lahko sama. Mislim, da nadstandardno zavarovanje nič ne pomaga, ker če je porodnišnica polna, te pač nimajo kam dati! Srečno, Ž.
|
|
|
|
RE: Enoposteljna soba v porodnišnici Lj 3.3.2007 12:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Slišala sem, da jo lahko dobiš za doplačilo. Ne vem, če je to možno, če imajo res gužvo v porodnišnici, samo kolikor sem jaz slišala, ne rabiš nadstandardnega zavarovanja, ampak debelejšo denarnico. Koliko je za plačat, pa ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
zvezdica_zaspanka28zvezdica_zaspanka28Katero ime bi izbrale?Neža (
49%)
Hana (
30%)
Antonia (
6%)
Maruša (
15%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!