|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   informacije v zvezi z jane slalom pro - triko...
19.2.2007 9:41:19   
janapan
Evo
potrebujem informacije

1. Na splošno kako ste voznice/ki tega vozička  jane slalom pro komplet zadovoljne z njim

2. Lupinica(avtosedež), košara...vse v enem. meni se zdi mal majhna in zanima kako funkcionira fizično npr ko npr greš na sprehod do tja se pelješ z avtom...ali moraš  namontirat sedežek že prej v avto pol daš otročička ko prideš na cilj pa vse skupaj namontiraš na voziček...kaj pa za nazaj a namontiraš sedež v avto skupaj z otrokom  al ga moraš med tem imet v rokah....al obstaja predpriprava za sedežek za v avto ki je vedno v avtu in ti sedežek potem sam na hitro montiraš gor z otrokom ali brez.

3. Kdaj otroček preraste košaro ker se mi zdi majhna?

4. Kako je s stabilnostjo ko npr. greš na pločnik in dvigneš zadnji del, potem ti voziček stoji samo na enem kolesu.

5. Ali drži da se kolesa res hitro odmontirajo in zmontirajo na voziček (ko ga spraviš v avto in ven)...oziroma kako to sestavljanje deluje v praksi...je res tik tak al pomeni to kar nekaj dela.

Hvala za informacije.....res se je težko odločit če ne poznaš nikogar z izkušnjami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: informacije v zvezi z jane slalom pro - t...
19.2.2007 9:44:29   
Anonimen
4. Kako je s stabilnostjo ko npr. greš na pločnik in dvigneš zadnji del, potem ti voziček stoji samo na enem kolesu.

user posted image  -ko greš na pločnik dvigneš sprednji del, tako, da se nasloniš malo bol na ročaj...in voziček stoji na zadjih dveh kolesih...

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 10:30:29   
janapan
ja ja...žeuser posted image  ampak pol dvigneš pa še zadnji del a ne in za nekaj časa sloniš samo na enem kolesu al ne...saj ne vem ker ga nimam mogoče pa sam zapelješ s kolesi gor...jao kakšne probleme mamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 10:56:08   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Evo
potrebujem informacije

1. Na splošno kako ste voznice/ki tega vozička  jane slalom pro komplet zadovoljne z njim

2. Lupinica(avtosedež), košara...vse v enem. meni se zdi mal majhna in zanima kako funkcionira fizično npr ko npr greš na sprehod do tja se pelješ z avtom...ali moraš  namontirat sedežek že prej v avto pol daš otročička ko prideš na cilj pa vse skupaj namontiraš na voziček...kaj pa za nazaj a namontiraš sedež v avto skupaj z otrokom  al ga moraš med tem imet v rokah....al obstaja predpriprava za sedežek za v avto ki je vedno v avtu in ti sedežek potem sam na hitro montiraš gor z otrokom ali brez.
otroka imaš vedno v avtosedežu (klasičnemu in tudi matrix), samo z vozička vzameš dol in v avtu pripasaš...

3. Kdaj otroček preraste košaro ker se mi zdi majhna? Odvisno od otroka, tam nekje med 4 in 5 mesecem, manjši otroci (kot moji) so notri tudi do 6 meseca, če niso preradovedni in hočejo sami ven,,,

Brez problema, tudi po stopnicah enostavno furaš (po zadnjih kulah)...

5. Ali drži da se kolesa res hitro odmontirajo in zmontirajo na voziček (ko ga spraviš v avto in ven)...oziroma kako to sestavljanje deluje v praksi...je res tik tak al pomeni to kar nekaj dela. Z enim klikom se kulo spravi dol in s potiskom gor, res enostavno tudi v praksi. Mi sicer malo kdaj dajemo kolesa dol, ker stoji tudi s kolesi v avtu, hitro se ga tudi zloži...

Hvala za informacije.....res se je težko odločit če ne poznaš nikogar z izkušnjami.

Mi imamo prvi model, ki fura že 2 leti s pol letno pavzo vmes in ga ne morem prehvalit.... Novejši pa je najbrž še boljši - izboljšan...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2007 11:15:30   
abi
* Jaz sem z vozičkom zelo zadovoljna. user posted image

* Edini minus je lupinica, kot avtosedež, ki se mi ni zdela najbolj varna in sem jo nadomestila z Romerjem.
* Kot globoka košara na vozičku, pa je polek dobrega izgleda še lahka za montažo.
* Sama velikost lupinice mislim da je standardnih mer in ni premajhna.
* Voziček je zelo stabilen ob mestni vožnji kakor tudi vožnji po gozdu in makadamskih poteh.
* ker imam majhen avto, je zelo velik +, tudi super zložljivost vozička, ki zasede malo prostora
* zadnja kolesa z lahkoto odstraniš, tako da z zlaganjem res ni veliko dela.

Če bi kupovala še enkrat se brez oklevanja izbrala Jane Slalom .

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2007 14:09:20   
ajdaN
Glede vozička - sami plusiuser posted image ! Ravno čakamo še tandema, ker bomo imeli samo 16m razlike.

Glede Matrixa - sem proti! Ocen za sedeč položaj itak ni nikjer, tako da kako je varen ne moreš vedeti. Kot avtosedež je težak kot user posted image , kot košara je majhen in (zame) premalo globok. Mi smo imeli navadno košaro in user posted image  nadpovprečnih dimenzij, pa jo je prerastel še pred 4 mesecem. Matrixa bi pa še prej.

Stabilnost - se zelo hitro navadiš na to, da imaš cel voziček samo na enem kolesu tistih par sekundic. Meni ga zdaj tudi z eno samo roko ni problem spravit na pločnik ali dol. Kako bo z dvojno težo, lahko povem čez ene 3 meseceuser posted image .

Namestitev sedeža ali košare na voziček pa je pri PRO modelu dobesedno takoj - mi imamo še stari model, pa tudi ni noben problem, pri novem gre še hitreje.

Kolesa (zadnja) so dol endvatri. Ampak če moraš to delat po vsakem sprehodu, bi jaz malo razmislila. Ker midva precej hodiva tudi kje po malo bolj blatnih poteh ali pa kje za cesto hitro povoziš kakšno svinjarijo in potem to dol dajat... user posted image  Ne vem no, meni ne bi šlo skupaj.

V glavnem Slalom ja - ampak ne z Matrixom - vse posebej. Finančno je pa za user posted image . Pa TAKOJ kupi zadeve, ki jih boš še kasneje rabila - recimo senčnik, pa zimsko vrečo, pa pokrivalo za noge... Ne vem kaj boste uporabljali, ampak senčnik in zimska vreča sta zakon! Ker kasneje ne boš več dobila željene barve.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2007 23:41:38   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

1. Na splošno kako ste voznice/ki tega vozička  jane slalom pro komplet zadovoljne z njim Mi smo s tem vozičkom zelo zadovoljni, nimam pripomb.

Matrix je bil kot avtosedež v ležečem položaju slabo ocenjen. Lahko ga pa brez problemov namontiraš z user posted image  v njem. Če ga uporabljaš kot košaro-je manjši od ostalih košar, če ga uporabljaš kot lupinico-je težji od večine lupinic. Mi smo ga imeli, ker nisem vedela za slabe teste, ampak nikoli v ležečem položaju.

3. Kdaj otroček preraste košaro ker se mi zdi majhna?

Odvisno od tega, kako velik je otrok. Moj je bolj drobižek in je v bistvu ni prerastel-smo ga prej dali v športni voziček, ker je sam želel biti malo bolj pokonci-to je bilo pri 5,5 mesecih.

Še nikoli ga nisem zvrnila user posted image  (trkam, trkam)

5. Ali drži da se kolesa res hitro odmontirajo in zmontirajo na voziček (ko ga spraviš v avto in ven)...oziroma kako to sestavljanje deluje v praksi...je res tik tak al pomeni to kar nekaj dela.

Mi koles ne rabimo odmontirat, se pa sicer res hitro snamejo, samo pritisneš na en gumb.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2007 9:59:05   
zrak
jana.. Jaz sem se tudi odločila za Jane slalom pro, ampak ne Matrix, ker so mi ga punce odsvetovale...
kje ga boš ti kupila, da si malce cene poveva.
V Monfalcone je za vse tri kose cca 633 eur.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2007 15:25:45   
janapan
zrak jaz še ne vem kaj bom kupila...jane ima moja kolegica in je ful zadovoljna, ma mene me ne vem zakaj trikolesniki ne prepričajo ne vem kaj...ampak to je čisto občutek. Tudi jaz bom šla v monfalcone po voziček ker baje da je tam najbolj ugodno. jaz drugače gledam komplet sistem od peg perego na mami.si pa sem videla da imajo v akciji peg perego g3+ta dober sedežek za v avto+ neki dodatki torba in to za 117.000 kar je 490 eur je brez košare. Peg perego pliko komplet pride v italiji okrog 500 eur z vsemi tremi rečmi, jane slalom pro pa pride skupaj z lupinico ki jo kupiš posebej v pikapolonici okrog 120.000 se pravi to je cena brez košare.

Ma meni pri jane ni všeč samo lupinca ker jo moraš če želiš it z avtom vedno znova pritrjevat pri peg perego pa imaš že predpripravo in lupinico samo zatakneš noter in npr. če ti otroček zaspi v avtu ga pol sam odneseš v hišo in to je to. Pri 3 kolesnikih mi je všeč da so ful lahko vodljivi imajo žlajf...jane je tudi lahkek so pa večji za zlagat in mene me npr moti to da je treba snemat kolesa dol...npr če greš po blato je to lahko zelo neprijetno.

Na drugi strani je 4 kolesnik bistveno manjši, lažji, lohk ga manevriram sama, kar bom velikokrat vsaj ko bom na porodniški in to mi je všeč..ni pa tako vodljiv, makadam....mislim da ni glih ful primeren.

Kar se tiče cene so trikolesniki dražj ampak recimo da ne bomo gledali za 20 jurjev al pa 100 eur.

Moram it pogledat še ta gt3 trikolesnik ampak ga že vidim da je ful velik ; ))

No v glavnem midva še ne veva kaj kupit, moj bi rad peg per

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2007 22:46:15   
Anonimen
Vozički Jane 

Pravilo foruma

LP, Ribica RR

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?