|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet :(
19.2.2007 8:32:34   
mala maja
Evo spet smo bolni. Sej vem da jamram,  ampak res rabim malo tolažbe.

Naš mali ima spet poslabšanje astme in komaj smo prišli iz bolnice. Spet ima afte po ustih, komaj diha, tako da sem mu včaraj takoj povečala odmerek flixotida in uvedla ventolin (brez smo zdržali celih 7 dniuser posted image user posted image  ) Samo še vočina manjka. 

Sploh ne vem več kako naprej. Nismo bili nikjer na obisku, v vrtcu ga nimamo, nikamor ne gremo, da se ja nebi prehladil. Pa takole...user posted image user posted image

A bo sploh kdaj bolje. user posted image  Držite pesti, da se nam uspe se doma zmazat ven in da nam ne bo treba spet na kisik v bolnico.user posted image  Pa še zadnjič so mi lepo povedali ča če mislim takole manjkat v službi....... in sedaj naj jim rečem da me en teden ne bo.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet :(
19.2.2007 8:50:35   
nuala
Ne vem od kod prihajaš, ampak morda imaš možnost, da spremeniš klimo?
Pogovori se z zdravnikom, včasih 2 tedna takega dopusta zelo pomagata.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 8:54:33   
April
Jaz sem tudi v otroštvu bolehala za astmo. Odkar je mama potem kozo nabavila so napadi minili. Probaj s kozjim mlekom.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 9:14:50   
Erdbeere
ojej, boga....kozje mleko pa ti mogoče lahko rihtam, se bom pozanimala. OK?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2007 9:38:01   
Anonimen
Svetujem ti obisk pri bioterapevtu Tomislavu Brumcu. Za več informacij mi piši na zasebna sporočila.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2007 9:40:14   
mala maja
punce hvala za tolažbo. Res sem čist že user posted image  Pa še dedek je full bolan, pa noče v dom.user posted image

Za kozje mleko sem že slišala. Erdbeere, sej ga komot lahko odbim Drgač pa hvala. Zgleda bomo mogli spet eno kozo nabavit. Zdej vem zakaj sta tavelikedva zdrava (koza bo ja).user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ko otrok riše
m_m

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (29%)

okaram, česa ni lepo narisal (2%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (2%)

narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (3%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (64%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (1%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!