|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiskalnik ne tiska
18.2.2007 21:39:16   
Sandra*
Kaj je z mojim tiskalnikom? Polna kartuša, ropota kot bi printal, ven pa pride prazen list???user posted image user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiskalnik ne tiska
18.2.2007 21:43:47   
StBarbara
To se meni zgodi, kadar ga dolgo ne uporabljam in se zasuši šoba od katruše user posted image ...drugače pa nimam pojma, kaj bi lahko bilo?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 21:46:11   
Sandra*
pa ni se zasušil, sem očistla, pa še vedno nič.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 21:50:35   
ona
jaz imam epsona in sem enkrat kupila une falše kartuše in je bilo kot pri tebi,vse je kazalo ok,polne kartuše,vse čisto,ven pa pride prazen list.Pol sem vse te 4 kartuše zamenjala z originalnimi in je tiskal kot nov.Ne vem,mogoče sem ti kaj pomagala,če ne provaj vzet ven kartuše,jih malo potresi in provaj dat nazaj,pa izklopi ga in ugasni,pol mi pa že zmanjka idejuser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 21:55:52   
Sandra*
sem že vse to naredila pa nič. kartuše so original. nimam več idej kaj bi lahko bilo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 21:57:27   
StBarbara
probaj šobo kartuše narahlo z robčkom obrisat...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2007 21:58:51   
ona
Kaj pa če se ti je kaj zataknilo tja,kamor mora tiskat,meni je enkrat tamala porinila kemični noter in tudi ni tiskaluser posted image
zdej pa sem res brez idej,kakšen tiskalnik pa imaš?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2007 4:05:17   
Temari
Par idej:
- natisni testno stran;
- na novo inštaliraj gonilnike (najdeš jih na spletni strani proizvajalca);
- če ne natisne testne strani, šobe so čiste, kartuše polne, gonilniki pravi, potem odnesi tiskalnik na servis.

Ah, še nekaj... kaj točno se zgodi, ko tiska? Ali samo prazen list ven vrže ali tiska v prazno?

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2007 11:32:55   
Nixxon
Pa fajn bi blo vedet kater tiskalnik imaš.

Možno da je glava zapackana.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2007 16:04:34   
Sandra*
lexmark z55

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2007 16:05:50   
Sandra*
Aja, tiska ampak nič ne natiska. Dela se kakor da dela, pa nič ni za videt, kot bi tiskal z belo barvo.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2007 18:31:05   
Temari
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Možno da je glava zapackana.

Tudi meni se zdi, da bo tako. Zdaj kako se pri Lexmarku očisti glava, ne vem, ker imam izkušnje samo s HPji in Canoni, mislim pa, da mora biti opcija za to v lastnostih printerja.
Probaj pa sporoči, kako je šlo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2007 21:52:24   
Sandra*
Karkoli naredim popolnoma nič ne pomaga. Glava ni zapacana, ker baje imajo lexmarkovi tiskalniki glavo na kartuši, ampak tam je vse ok. Prav jezi me da ne dela pa ravno zdaj sva kupila novo barvo (za polnenje kartuše). Vedno je bilo vse ok ko sva napilnila tudi sedaj v zadnje, ampak kar čez noč noče več tiskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2007 9:53:27   
Nixxon
Lexmark ima res glavo na kartuši.

Aha, torej sama polnita kartuše. Smo mel doma pri starših to, enkrat je delal, potem sem pa to naredil tretjič z enimi drugimi barvami, pa ni delalo več, nikakor. Starši so nato, ker so dokaj veliko printali, kupili enga ugodnega laserca, ker tejle Lexmarki niso ravno ugodni če tiskaš veliko, kartuše pa tut drage.

Jaz osebno imam Canona, kartuše 3x cenejše, kupim lahko vsako barvo posebej, printa lepo. Koštal je pa tut ene 30kSIT.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2007 9:54:38   
Nixxon
Kupi novo original kartušo (ne samo barv za filat), pa bi moralo delat.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?