Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prva kontrola po neuspelem IVF/ICSI 19.2.2007 7:36:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika74! Jaz po neuspleme ISCI nisem imela nobene kontrole v MB pol več.le pri nasldnji M bi mogla poklicati,da bi mi naredili UZ za začetek IUI preverili jajčnike,ker je ni bilo sem se odločila in sem šla k svoji osebni G na pregled in dala mi je pol tri msece Primolut nor,da sma nazaj uredili ciklus kajti ful se mi je podaljšal.Je pa tudi mene zvijalo pri prvi M ko noro tkole,da so me ponoči peljali kar v MB na kliniko,da so mi šibali injekcije. LP Mojca
|
|
RE: prva kontrola po neuspelem IVF/ICSI 19.2.2007 9:45:20
|
|
|
|
Mijavček
|
Živjo Pika74, tudi mene so najprej dali na april, potem sem pa tako obupano rekla "šele?!" in me je dala na konec marca. Pomaga, če greš osebno tja na naročanje in razložiš v čem je stvar.
|
|
|
|
RE: prva kontrola po neuspelem IVF/ICSI 19.2.2007 10:24:47
|
|
|
|
GoYa
|
Jaz tudi nisem imela nobene kontrole. Samo zmenili smo se za naslednji postopek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?