|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva kontrola po neuspelem IVF/ICSI
18.2.2007 19:59:00   
pika74
Kdaj greste na prvo kontrolo po neuspelem IVF/ICSI?

Jaz sem se naročila in dobila datum šele v apriluuser posted image . Ne vem...meni se zdi, da bi bilo dobro, če bi nas malo pogledali po prvi M... kaj pa če je kaj narobe. Jaz sem zdaj npr. ravno po prvi M... in me še ful nekaj boli in še vedno špika in... ofkors... še vedno so neki čudni rjavkasti izcedki. Saj vem, hormoni so podivjali... ampak a naj kar tako čakam do aprila?

A imate ve kakšne drugačne izkušnje?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva kontrola po neuspelem IVF/ICSI
19.2.2007 7:36:51   
Sulfinija
Pika74!

Jaz po neuspleme ISCI nisem imela nobene kontrole v MB pol več.le pri nasldnji M bi mogla poklicati,da bi mi naredili UZ za začetek IUI preverili jajčnike,ker je ni bilo sem se odločila in sem šla k svoji osebni G na pregled in dala mi je pol tri msece Primolut nor,da sma nazaj uredili ciklus kajti ful se mi je podaljšal.Je pa tudi mene zvijalo pri prvi M ko noro tkole,da so me ponoči peljali kar v MB na kliniko,da so mi šibali injekcije.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 9:45:20   
Mijavček
Živjo Pika74,
tudi mene so najprej dali na april, potem sem pa tako obupano rekla "šele?!" in me je dala na konec marca. Pomaga, če greš osebno tja na naročanje in razložiš v čem je stvar.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 10:24:47   
GoYa
Jaz tudi nisem imela nobene kontrole. Samo zmenili smo se za naslednji postopek.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2007 15:32:27   
citrončica
Pika,jaz pa sem takoj poklicala za naslednji postopek...kličem ob M aprila,pa sem kar mail na naročanje poslala in napisala,kako in kaj,pa sem dobila datum 23.3.,probaj poklicat ali pa mail napisat,da imaš naslednji postopek aprila in da naj bi šla prej na razgovor...mogoče te zbašejo na kak datum prej....

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?