|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vas je bilo umetno oplojenih...
18.2.2007 16:50:03   
Anonimen
...in ste po veliki sreči zanosili, zraven pa vas še nekdo čaka (globoko zamrznjen), da ga pridete iskat ?

Od tega je preteklo že šest let in kost strela z jasnega dobite pošto z ginekološke klinike, če želite zarodku podaljšati življenje, ali ga boste dali na odpis ? Seveda se odločimo za prvo zadevo.

Med tem času se vam je po naravni poti rodil še en otrokuser posted image in to brez kakršnihkoli komplikacij.

Z dneva v dan vas bolj črviči, pa se vseeno bojite, da bi se stare rane ("gospa, ne morete imeti otrok, nič več") zopet odprle.

Povejte mi, kako bi se odločile ? Upam, da na tole moje vprašanje odgovori tudi kakšna, ki je dala podobno situacijo skozi.

Pišem anonimno, upam da razumete zakaj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko vas je bilo umetno oplojenih...
18.2.2007 17:00:41   
Sulfinija
Kmalu se mi bo začel drugi postopek umetne oploditve,v prvi je bil test negativen.Vmes tudi ena naravna zanositev vendar žal ss.Vedno rečem tkole,če sedaj porata in,če ne bo zamrznjenih zarodkov,če v enem letu ne zanosim naravno in prvič rodim le enga otroka takoj brez oklevanja po zamrznječka,če pa jih ne bo pa še enkrat v celoten postopek umetne oploditve,Jaz bi na  tvojem mestu šla po njega in mu dala življenje brez oklevanja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 17:09:21   
Marogica
Kot prvo moraš vedeti, če bi še rada kakšnega otroka ali ti je eden zadosti. Če bi rada še kakšnega otroka, potem podaljšaj življenje zarodku, drugače pa pač ne. Jaz bi se šla raje "sigurno" varianto.

Nimam pa osebno s tem izkušenj, tako, da pišem hipotetično.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 20:03:21   
pika74
kako bi se odločila...

najbrž bi se najprej temeljito pogovorila s partnerjem... in se najbrž odločila za prvo varianto. Če je zamrznjenček še živ... bi prosila, da mi ga vstavijo. Vedno sem si želela imeti veliko otrokuser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 21:01:11   
Anonimen
Če je zamrznjenček še živ

Pika, je lahko tudi ne-živuser posted image ?

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2007 10:33:21   
GoYa
Mislim, da lahko po zakonu zarodek zamrznejo za največ 5 let, potem pa ne vem kako dalje. Verjetno tako kot pri tebi - te pokličejo in vprašajo, kako naprej.

No, jaz nisem bila v taki situaciji. Sicer imam prvega sončka po ICSI, vendar nam ni ostal noben zamrznjenček. Mislim, da bi jaz v vsakem primeru šla po malega pingvinčka in ga ne bi nikakor tam pustila ali zavrgla. Tudi če bi imela doma že dva ali tri otroke (naravno ali IVF).

Glede tega, ali je lahko ne-živ...pri odmrzovanju lahko ne preživi. Določen % (mislim da 50%) zamrznjenčkov odmrzovanja ne preživi. Potem je pa spet tu statistika ... 20 % da se ta zarodek vgnezdi v tebi. Če pogledaš, malo verjetno vse skupaj, vendar verjetno.

Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2007 10:44:45   
soncek.djukelica
pozdravljena,
kot so punce zgoraj omenile,mislim,da bi se morala z partnerjem pomeniti! user posted image
predvsem pa, ali si ti želiš imeti še enega user posted image !
v končni fazi, ga boš ti nosila!
pa tudi res je nekaj! sedaj,ko imaš dva user posted image user posted image  že doma, verjemem,da ne boš toliko čustveno vezena,če ne rata!kar pa ti seveda sploh ne želim,kot pa takrat,ko si šla prvič v postopek!
pa pomisli, zdej imaš že izkušnje! user posted image
želim ti dobro odločitev!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2007 15:17:49   
Anonimen
Hvala punce.  Vam sporočim kako se bo vsa zadeva odvila.

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?