|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še enkrat test??
18.2.2007 15:41:23   
ninka80
Lep pozdrav.
Že dolgo časa vas berem in sem se odločila, da se vam pridružim. Zelo ste mi všeč  z vašo odkritostjo, potrpežljivostjo.. Imam pa eno vprašanje. V ponedeljek bi morala dobitiuser posted image , vendar je ni bilo. V torek zjutraj sem naredila test, ki je bil - . Do danes, nedelje, je še vedno ni, ni pa tudi nobenih znakov. Kaj zdaj, naredim še en test? Je možno, da sem vseeno user posted image ??user posted image user posted image Najlepša hvala za pomoč in lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še enkrat test??
18.2.2007 16:20:55   
mamči
Pozdravčke ninka80 in dobrodošla na vedno pestrem rr-u user posted image !

Če bi bila na tvojem mestu bi verjetno itak že nekje v petek ali v soboto ponovila test, najkasneje pa jutri.
Pa naj bo rezultat tak, kot si ga sama želiš .

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 16:32:42   
TONČI.
Če narediš jutri test, nam boš po vsej verjetnosti povedala, da si srečka nosečka. Držim pesti.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 16:53:30   
monikap
user posted image poskusi spet narediti test in nam čimprej sporoči veselo novico.Držim ti pesti  in velikouser posted image user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 17:08:45   
ninka80
Najlepša hvala, punce, ste resnično prijazne in vzpodbudne. Upam da bo jutru +,  če ne pa v nove akcije. Sem zdej že nestrpna. 

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 17:18:23   
brigitaa
Pozdravljena
Da ne dobišuser posted image , še ne pomeni 100%da si zanosila, meni je zamujala 14 dni pa ni bilo nič, preveč sekiranja, živčki itd.
Držim pesti naj se izteče tako kot želiš tiuser posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2007 19:02:29   
tosja
user posted image  Dobrodošla ninka me čvekicami na RR user posted image  user posted image  user posted image

Želim ti, da zagledaš user posted image  user posted image
Čeprav, kot je zapisala Brigita izostanekuser posted image  NI vedno znak nosečnosti. Meni je zaostajala tud 60 dni - pa pluska ni bilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Psiha pa dela 100/h - tako, da imaš 100 in 1user posted image znak, test pa ne pokaže magičnih user posted image  user posted image

Pogumno naprej!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2007 20:14:51   
andreja2000
ninika80 user posted image
toplo pozdravljena med nami user posted image user posted image user posted image
Za jutrišnji user posted image  ti močno stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

ime za fantka?
brankica

lilo rene (13%)

lalo rene (2%)

rene (48%)

nino rene (5%)

jan rene (17%)

lan rene (14%)

Število vseh glasov: 592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!