|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za hiter nasvet!
18.2.2007 14:43:03   
trma79
Hej!

Šele včeraj, na 33. dan sem naredila test, pokazal je jasen plusek...se pa mi že od 26. dne...na dva, tri dni, pojavlja taka rjavkasta sluz...je je res čisto malo, ravno dovolj pa, da me je strah.
Je to le vgnezditvena krvavitev ali znak za alarm?
G še nisem poklicala, je vikend. Imam v planu jutri.
Prosim za hiter nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za hiter nasvet!
18.2.2007 16:33:32   
TONČI.
Kolkr mam jest v spominu, ni to nič hudega. Čestitke!

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 16:37:04   
trma79
Tonči, hvala...si me kr malo pomirila...
Je bila tudi še danes zjutraj, manj...zdaj pa nič več. Upam, da je sploh več ne bo. Sem samo živčna zaradi tega.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 10:51:39   
cati
Čestitam za user posted image

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2007 11:05:35   
smotka lonib
Čestitke user posted image user posted image !

Lep pozdrav!

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 16:35:48   
naja2
Še jaz se malo javi m- vem da lahko ni nič hudega vendar je rjava sluz lahko znak za izvenmaternično nosečnost.
Jaz sem imela namreč ves teden rjavo sluz - nežno rjavkasto, pa sem šla na gink. urgenco pa se ni še kao nič videlo, krvni test pa je pokazal nosečnost. Potem se bila predvčerajšnjim še pri G (na žalost je bila moja G na bolniški). Včeraj pa me je zvilo, ščipalo in začela sem krvaveti in sem šla zopet direkt iz službe  na gin. urgenco, kjer so postavili diagnozo EU - izvenmaternična nosečnost. Takoj so me včeraj operirali. Danes pa sem že doma.

Saj ne da bi te hotela kaj strašiti - lahko je to čisto normalna vgnezditvena krvavitev - vendar v mojem primeru ni bilo tako.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?