Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
anoreksija in menstruacija 18.2.2007 12:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Pred letom smo dobili novo sosedo in se pričeli občasno družit na sprehodih. In seveda, ker babe čvekamo , sva se pogovarjali vse. Zadnjič pa mi je zaupala, da je prebolela anoreksijo, ki je trajala nekaj let, sedaj je v redu, vendar je že več kot 4 LETA BREZ MENSTRUACIJE. A morda katera kaj ve? Rekla mi je, da je bila pri več ginekologih in da ne morejo ugotovit nič, razen tega, da mora biti nekaj narobe z njenimi hormoni. Pravi, da se ji občasno, na nekaj mesecev ulije rjav izcedek, ki pa nikoli ne traja dlje kot en dan. Prosila bi za nasvet, če ma katera kaj izkušenj s tem. Hvala!
|
|
|
|
RE: anoreksija in menstruacija 18.2.2007 12:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Posledica anoreksije so velikokrat izostanki menstruacije.Poznam veliko punc,ki so jo izgubile kar za nekaj let. Najbolje da gre k zdravniku.Ginekolog ji bo dal nekaj za sprožitev M,še prej pa pregledal delovanje hormonov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?