|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (47)18.2.2007 škrob
18.2.2007 8:20:51   
Anonimen
Danes imamo škrob.
Jas bom jedla
Z:sadje
K:restan krompir, solato
V:verjetno riž in solato

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob
18.2.2007 8:46:45   
Anonimen
Mater Jilic si pridna.user posted image  A ne boš nobenga krofa user posted image ?
Sem ob 5h vstala zaradi krofov,zdaj sem konec,sem jih ocvrla 30.Zdaj pa najbolje,da jih raztalam po vasi,da ne pridem v skušnjavo.
Danes bom jedla;
Z;sem se navonjala dišavuser posted image
K;solata,riž z zelenjavo
V:kakšen grešni krofuser posted image

Mislim,da nas bo danes manj tukaj kot včeraj,ko smo bile štiri.user posted image

Želim vam lepo nedeljo,polno grehov,zaradi katerih se bomo jutri kesale.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 9:01:55   
Anonimen
Ne nobenega krofa ne bo. Sem jih tut pekla pa nisem probala. Sem pa karakter a ne? Če sem se odločila da shujšam se pravi brez grehov. Se pa tut na tehnici pozna in to me zadržuje da ne grešim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 10:29:41   
cmokec
Kolk sta pa vidve pridne. user posted image user posted image user posted image

Tko, včeraj sem se tko dobro držala, popoldne sem pa na glavo skočila v krofe. user posted image  In to z odprtimi usti. user posted image   Skušnjava je bila prevelika. Danes vem, da mi bo uspelo brez krofov, ker dan stari mi niso več dobri.

Bom imela pa greh za kosilo, ker so si moji zaželeli mesne musake. Bom bolj krompir ven pojedla, ker posebej si pa ne bom kuhala.

Zajtrk je bil en velik vrč kave, večerja pa zna prinesti solato.

Tko, maškarce, še malo, pa bomo imele tudi me preobrazbo. A že kaj študirate, kaj si boste kupile za nagrado? Jaz zaenkrat prebiram katalog in sanjam, sanjam, in bi skoraj vse rabila. Prav zares. user posted image  Vsaj tako se mi zdi. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 10:50:03   
dory
jst sem se nekje blizu :)...vcer sem mela beljakovine, dones pa tud,ker je nedelja:)...jutr pa OH :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 12:13:24   
lampica
Ženske, res vsaka vam čast. Jz že tri dni korfe jem. Najprej pri sosed, zdaj pa še doma. So si naši tud krofov zaželel.

Mislim, da bom omagala. Edino če bom v sredo resno začela sodelovat in hujšat tak kot je treba.

Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2007 16:35:14   
Julija08
Hojla,

jaz sem tudi dva dni grešila. V petek na sadni dan sem zvečer en krof pojedla, pa še včeraj 2. Katastrofa!!!!user posted image
Ne vem kaj je s temi krofi v pustnem času, drugače jih pa sploh ne jem.
Aja, pa tudi pila nisem nič ta dva dni.

V glavnem danes sem pa pridna:

Z: banana
K: pečen kropir & kuhana zelenjava & zelena solata
M: jabolko
V: tenstan krompir & paradižnikova solata

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2007 16:50:23   
Anonimen
Punce moje drage!
Danes še grešite,jutri se pa res zmenimo,da bomo pridno nadaljevale in se skupaj motivirale,ker tole ne pelje nikamor,a ne?user posted image
Res,ko vsak dan prebiramo naše poste je notri več grehov kot receptov ,kaj bomo jedle.user posted image
A ni škoda,da gre vse user posted image ? Ostaja nam še 43 dni in če bomo pridne nam bo uspelo ane?
Na začetku diete bi se kmalu steple,katera bo vodila evidencouser posted image ,zdaj nas je pa maximalno 5 na dan.
Se vidimo v resničnem svetu!user posted image

(odgovor članu Julija08)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2007 18:57:59   
trixi
Ojla, jaz sem tudi tuki!!!user posted image

Danes: Z:voda, kava,
           M:voda, še ena kava
           K:voda, restan krompir, repa
           M:voda, še ena kava, jabolko
           V: voda, 1.jabolko, banana
                voda, 2.jogurt
           M:voda, kapučin

Jap, sem se zelo resno lotila piti vodo, tako prav načrtno, še v kopalnici imam eno malo stekleničko kar na umivalniku, pol pa kar mimogrede pijem. Še steper si moram nastavit kam na pot, da se bom spotikala obenj, pa sem na konjuuser posted image

Ala čau, se tipkamo jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?