Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 8:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater Jilic si pridna. A ne boš nobenga krofa ? Sem ob 5h vstala zaradi krofov,zdaj sem konec,sem jih ocvrla 30.Zdaj pa najbolje,da jih raztalam po vasi,da ne pridem v skušnjavo. Danes bom jedla; Z;sem se navonjala dišav K;solata,riž z zelenjavo V:kakšen grešni krof Mislim,da nas bo danes manj tukaj kot včeraj,ko smo bile štiri. Želim vam lepo nedeljo,polno grehov,zaradi katerih se bomo jutri kesale.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 9:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nobenega krofa ne bo. Sem jih tut pekla pa nisem probala. Sem pa karakter a ne? Če sem se odločila da shujšam se pravi brez grehov. Se pa tut na tehnici pozna in to me zadržuje da ne grešim.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 10:29:41
|
|
|
|
cmokec
|
Kolk sta pa vidve pridne. Tko, včeraj sem se tko dobro držala, popoldne sem pa na glavo skočila v krofe. In to z odprtimi usti. Skušnjava je bila prevelika. Danes vem, da mi bo uspelo brez krofov, ker dan stari mi niso več dobri. Bom imela pa greh za kosilo, ker so si moji zaželeli mesne musake. Bom bolj krompir ven pojedla, ker posebej si pa ne bom kuhala. Zajtrk je bil en velik vrč kave, večerja pa zna prinesti solato. Tko, maškarce, še malo, pa bomo imele tudi me preobrazbo. A že kaj študirate, kaj si boste kupile za nagrado? Jaz zaenkrat prebiram katalog in sanjam, sanjam, in bi skoraj vse rabila. Prav zares. Vsaj tako se mi zdi.
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 10:50:03
|
|
|
|
dory
|
jst sem se nekje blizu :)...vcer sem mela beljakovine, dones pa tud,ker je nedelja:)...jutr pa OH :)
|
|
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 12:13:24
|
|
|
|
lampica
|
Ženske, res vsaka vam čast. Jz že tri dni korfe jem. Najprej pri sosed, zdaj pa še doma. So si naši tud krofov zaželel. Mislim, da bom omagala. Edino če bom v sredo resno začela sodelovat in hujšat tak kot je treba. Lp
|
|
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 16:35:14
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla, jaz sem tudi dva dni grešila. V petek na sadni dan sem zvečer en krof pojedla, pa še včeraj 2. Katastrofa!!!! Ne vem kaj je s temi krofi v pustnem času, drugače jih pa sploh ne jem. Aja, pa tudi pila nisem nič ta dva dni. V glavnem danes sem pa pridna: Z: banana K: pečen kropir & kuhana zelenjava & zelena solata M: jabolko V: tenstan krompir & paradižnikova solata
|
|
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 16:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje drage! Danes še grešite,jutri se pa res zmenimo,da bomo pridno nadaljevale in se skupaj motivirale,ker tole ne pelje nikamor,a ne? Res,ko vsak dan prebiramo naše poste je notri več grehov kot receptov ,kaj bomo jedle. A ni škoda,da gre vse ? Ostaja nam še 43 dni in če bomo pridne nam bo uspelo ane? Na začetku diete bi se kmalu steple,katera bo vodila evidenco ,zdaj nas je pa maximalno 5 na dan. Se vidimo v resničnem svetu!
|
|
|
|
RE: Mini bikini (47)18.2.2007 škrob 18.2.2007 18:57:59
|
|
|
|
trixi
|
Ojla, jaz sem tudi tuki!!! Danes: Z:voda, kava, M:voda, še ena kava K:voda, restan krompir, repa M:voda, še ena kava, jabolko V: voda, 1.jabolko, banana voda, 2.jogurt M:voda, kapučin Jap, sem se zelo resno lotila piti vodo, tako prav načrtno, še v kopalnici imam eno malo stekleničko kar na umivalniku, pol pa kar mimogrede pijem. Še steper si moram nastavit kam na pot, da se bom spotikala obenj, pa sem na konju Ala čau, se tipkamo jutri
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?