|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sumničenja...
16.2.2007 21:48:39   
Anonimen
Kaj naredite ko sumite oz mislite da ni vse res kar vam partner pove in počne?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 22:29:33 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sumničenja...
16.2.2007 22:02:00   
Muca Copatarica
Pogovorim se z njim, da vidim ali upravičeno sumim vanj ali ne.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 22:29:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sumničenja...
16.2.2007 22:04:38   
trojči
Večina si tega niti ne prizna. OK, ti si korak dalje. Bi bila lahko malo bolj specifična?

Zaenkrat ti lahko rečem le, da pač preveriš. Ne sprašuj, ker ti itak ne bo priznal, dokler ne bo sam pripravljen priznati. Če ga boš zdaj silila, naj ti kaj pove, ti bo priznal in potem naknadno po tehtnem premisleku naložil kaj drugega, potem boš samo še bolj zmedena, ker verjela boš itak to, kar boš želela verjeti. Ampak miru ne boš našla, dokler ne boš zvedela resnice.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 22:30:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sumničenja...
16.2.2007 22:23:01   
lea23
začnem se igrat detektivko

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 22:30:30 >

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj naredite ko sumite oz mislite da ni v...
16.2.2007 22:28:31   
Anonimen
Spokam kufre...pa reče,ne bom več user posted image .

Drugače pa vprašam in povem zelo direkt, vse. Pa se rajši normalno pogovarjava, ker zna biti moj jezik hujši od resnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj naredite ko sumite oz mislite da ni v...
16.2.2007 22:28:58   
mika
jaz mojega moža nikoli nisem sumničila, pa tudi on mene ne. ni razlogauser posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sumničenja...
16.2.2007 22:36:27   
BAMBINA_
Vprašam... s povzdignjeno levo obrvjo in vrtajočim pogledom. Izmikanje od tu dalje z njegove strani ni več mogočeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2007 9:53:06   
nezzza
...zakaj bi se sploh ubadala a takšnimi rečmi? Si TI popolna?
Res je da je to del vseh nas -  sumničenje, pri nekaterih je to bolj pri nekaterih manj očiten izraz.
...se bojiš ostati sama?
...kadar te popade takšen občutek, pojdi naprej po svoji, poti, preživljaj čas kot ga želiš, delaj stvari ki so ti ušeč, ne oziraj se na druge, naj ti ne bo "nerodno" početi vsega tistega kar bi rada počela...
kadar se nehaš obremenejvati s stvarmi okoli tebe in se usmiriš vase, ti je lažje, nobena zadeva povezana s komerkoli (najožjih-oddaljenih), te ne pizadane in ti ne dela preglavic...bodi "močna" samozavestna in ne daj si motit življenja...razen če si to želiš, takšno življenje-kontrolirano ?!
Velik srečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2007 14:50:46   
arabela*
bolj se boš obremenjevala,slabše bo.Raje bodi močna,samozavestna,ker te nezaupanje lahko gloda in gloda,da na koncu postane prava kriza.Nikoli ni nobena stvar 100%,tako da je brezveze,raje prisluhni notranjemu glasu.,pa resen pogovor ne škodiuser posted image

(odgovor članu nezzza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2007 15:09:59   
Anonimen
Pozabim. Naslednjo minuto ne vem več.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2007 20:45:23   
ronja
Hm, se še ni zgodilo. NO, se je, ampak sem vedela, da mi pripravlja presenečenjeuser posted image , recimo za rd. Upam, da bo še naprej tako... Res sva oba zelo naivna oz. si zelo zaupava (eni to tako imenujejo, drugi pa tako, torej kakor vam dragouser posted image ), ampak nobeden od naju ne bi hotel ljubosumnega partnerja in tako tudi sama nisva sumničava. jaz sem bila nekaj časa prijateljica z bivšim fantom, pa mi ni nikoli težil zato, je vedel, da če bi mi, bi šla. Zdaj nisem več, ker sem ugotovila, da se bivši ni mogel zadovoljit samo s prijateljstvom... On ni ravno človek, ki bi užival na žurkah, ga moram še jaz nagnat, da kdaj gre s kolegi, ampak moram priznat, da mi na kraj pameti ne pade, da bi si tam kaj drugega iskal. Saj ve, da lahko reče, če si nekaj zelo želi in mu ne bom težila. Pa do zdaj še ni rekel.

Če bi sicer nekaj sumila, bi ga verjetno kar direkt vprašala in prosila, če mi pove po pravici. Nekak mu zaupam, da bi... Če bi potem še vedno sumila, pa ne vem, verjetno bi hotela stavri prit do dna... težko je rečt, ker ne poznam tvoje situacije, mogoče meni v tvoji koži še na misel ne bi prišlo, da je kaj narobe, mogoče pa da imaš prav s svojim strahom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2007 21:04:29   
Rožica I
Moj ex je bil pravi material zato, saj je lagal še v spanju!
Smešno je bilo, recimo, da sva se pogovarjala po mobilcih in sem ga ob tem slučajno opazila na cesti iz avta,  in ga za štos vprašam kje pa si, pa mi reče lokacijo čisto na drugem koncu mesta. In ko mu povem, da ga vidim iz avta, pravi da je zdaj mislil iti tja user posted image !
No, večkrat se je zagovoril, kje vse so bili s frendi ali je na ulici pozdravil ljudi, za katere je trdil, da jih sploh ne pozna ali celo, da so mene pozdravili...
Nekaj časa je minilo, dokler sem pogruntala, da tip nonstop laže. O vsem. Medtem časom sem postajala vse bolj paranojna in skoraj zmešana. Potem sem nekje prebrala, da nas nič ne naredi bolj nore, kot ko nam nekdo laže.
Počasi sem začela spet poslušat svojo intuicijo, občutke.. Tip je dobil brco. Spet imam normalen občutek zaupanja v ljudi.
Je pa res, da nikdar več (ala v imenu ljubezni..) ne zanikam svojih občutkov in intuicije. Če imam slab občutek glede človeka, mu to povem. Rečem- le zakaj imam občutek, da ne govoriš resnico?! Ponavadi ta stavek lažnivca razoroži.

ROŽICA

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2007 12:28:15   
soncicaT
Jaz ti svetujem da se obrneš vase, partnerja pa pustiš na miru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2007 12:31:49   
baguSka
Pozabim. Naslednjo minuto ne vem več.

Tud jst... Ce gre za kaksno brezvezno stvar, ko recimo vem, da se 'zlaze' samo tako malo brezveze...

Ce bi slo za kaksno vecjo stvar, bi si pac zelela, da mi razlozi zakaj se mi je zlagal.

Sicer pa gre to samo za primere, ko ze vem, da se je zlagal. Ce bi slo samo za sumnicenja, se sploh nebi ozirala... Torej naslednjo minuto ne vem vec. Pozabim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2007 8:29:32   
srki
Vržem ga na finto, ga presenetim, ko najmanj pričakuje....

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2007 13:56:19   
tanikaa
Skuham mu večerjo z dodatkom  podganjega strupa.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?