ronja
|
Hm, se še ni zgodilo. NO, se je, ampak sem vedela, da mi pripravlja presenečenje , recimo za rd. Upam, da bo še naprej tako... Res sva oba zelo naivna oz. si zelo zaupava (eni to tako imenujejo, drugi pa tako, torej kakor vam drago ), ampak nobeden od naju ne bi hotel ljubosumnega partnerja in tako tudi sama nisva sumničava. jaz sem bila nekaj časa prijateljica z bivšim fantom, pa mi ni nikoli težil zato, je vedel, da če bi mi, bi šla. Zdaj nisem več, ker sem ugotovila, da se bivši ni mogel zadovoljit samo s prijateljstvom... On ni ravno človek, ki bi užival na žurkah, ga moram še jaz nagnat, da kdaj gre s kolegi, ampak moram priznat, da mi na kraj pameti ne pade, da bi si tam kaj drugega iskal. Saj ve, da lahko reče, če si nekaj zelo želi in mu ne bom težila. Pa do zdaj še ni rekel. Če bi sicer nekaj sumila, bi ga verjetno kar direkt vprašala in prosila, če mi pove po pravici. Nekak mu zaupam, da bi... Če bi potem še vedno sumila, pa ne vem, verjetno bi hotela stavri prit do dna... težko je rečt, ker ne poznam tvoje situacije, mogoče meni v tvoji koži še na misel ne bi prišlo, da je kaj narobe, mogoče pa da imaš prav s svojim strahom...
|