Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: platz za rojstni dan v LJ 16.2.2007 17:43:11
|
|
|
|
total
|
Mi smo meli doma pod vrtno uto septembra in je res bilo lepo,sam če maš plac,pa da je vreme lepo.
|
|
RE: platz za rojstni dan v LJ 17.2.2007 18:13:58
|
|
|
|
katjandraž
|
Dejte pliz kakšne ideje, naša žabica ima čez 14 dni 1. RD, stanovanje imamo majhno, tako da ne gre, pa bi bila res vesela kakšne ideje . Starejši je praznoval svoj 4. RD v GIBu v Šiški pa je bilo zelo ok, samo ne vem, če bi za malčico tudi šlo. Povabljeni bodo pa tako otroci Andraževe, kakor tudi Anine starosti (1-5 let). Sem zakomplicirala, kaj? Ja, pa še rahlo bolj komplicirano je to, da bi moralo biti organizacijsko čim lažje izpeljati, ker je mož nadaljnih 6 mesecev službeno odsoten. Enkrat smo bili na praznovanju 1. RD enega prijateljčka tudi v Športsiti v BTCju, moram tja malo poklicat, če imate pa samo 1 letnike povabljene, mi je pa všeč ideje ene forumovke-Kolosej. Vsakemu naročiš kos tortice in sok, malčki pa se zabavajo na tistih blazinah (in okrog, seveda ). Baje je med tednom popoldne prazno, da se niti ni treba naročat ali kaj podobnega. Če pa ima malček RD v toplejšem času, je super brunarica v Bizoviku, smo bili tam septembra, ko je prijateljeva malčica praznovala 1. RD in je bilo zelo lušno. Plačaš najem prostora, uporabljaš njihova igrala ... Fino! Matr sem dala idej, sploh ne vem, kaj še jaz vas sprašujem . Hec, če veste še za kaj, prosim, napišite. Čao!
|
|
|
|
RE: platz za rojstni dan v LJ 18.2.2007 0:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Katjaandraz, tudi ce rezerviras v Koloseju, to oni pozabijo. Petkrat smo rezervirali, enkrat prav pri sefici .. in trikrat smo sami pripravljali mize. Drugace pa imam jaz stevilko za telovadnico od salezijanskega mladinskega centra na Rakovniku - sem ravno zadnjic sprasevala za kak primeren prostor za RD, kamor so povabljeni tamalcki.
|
|
|
|
RE: platz za rojstni dan v LJ 18.2.2007 10:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
sazi, vem vse o Koloseju, ze vec kot dve leti hodimo tja z RRjevkami iz Lj in tudi praznujemo tam rojstne dneve (RRjevcki). Kadar nas je bilo pac malo vec, smo hotli samo, da nam dajo mize skupaj, pa ni bilo nic iz tega. Le za novo leto 2004/2005 so nam pripravli mize (nas je bilo cca 20-25 samo RRjevk). Itak pridemo eni prej, eni kasneje, pa ze damo tiste tri, stiri mize skupaj in je ... LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Pomagajte!пеперутка16Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.Naj povem sestri. (
63%)
Naj povem mami. (
16%)
Naj zagrozim kretenu. (
18%)
Nekaj drugega, to je? (
3%)
Število vseh glasov: 38Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!