|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gripa in nosečnost
16.2.2007 16:17:49   
metkica1
Sem čisto na začetku nosečnosti, test sem naredila v torek
in sta se mi prikazali user posted image . Veselje je seveda nepopisno...

Imam pa eno vprašanje, namreč lotila se me je gripa ali viroza, ne vem točno kaj,
imam prehlad,  vročino je sicer nizka največ 37.6, imam pa tudi kar močne glavobole.
Večino dneva preležim, ker enostavno ne zdržim pokonci niti pol ure.
Včeraj sem vstrajala še v službi, a je to pametno? (me je strah ker sem za dol. čas)
Vzela sem lekadol, druga tako ne upam.

Punce zelo, zelo me skrbi, kako je z mojo pikico.
Prosim, če ima oziroma je imela katera kakšno podobno izkušnjo, da mi napiše
kako se je vse skupaj izteklo? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gripa in nosečnost
16.2.2007 18:03:15   
lana38
Pazi, da ti TT ne gre preko 38,0 stopinj. Lahko vzameš Lekadol. Počivaj in ne skači zdaj po službi. Najbolj pomemben je zdaj tvoj user posted image . Vse drugo se bo že uredilo.
LP

lana38

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 20:38:32   
FruityTango
Sem tudi noseča, pa se me je pred dvema tednoma lotila huda viroza. Nekaj dni sem imela visoko vročino 39st., mišice so me bolele, čist fertig. Pa sem šla do osebne zdravnice, kjer mi je pogledala vodo, bila je super, ker sem popila cca 3 litre čaja na dan... v začetku nosečnosti lahko poješ kak lekadol, drugih tablet pa ne, sploh pa v zadnjem trimesečju.
Pij veliko, veliko limone stisni v čaj in meda, pa počivaj....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2007 9:03:08   
Clody
V nosečnosti sem dvakrat fasala hudo vnetje sečil in jedla amoksiklave, pa je bilo vse v redu. Druga runda je bila v zadnjem trimesečju.

Ne bi hodila v službo. Raje ostani doma in se pocajtej. Zaj moraš mislit na user posted image , ne na to kaj si bodo mislili v službi.

Čestitam!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu FruityTango)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?