mmmami
|
Jah, če ti je kaj v tolažbo, ti lahko opišem svoj primer, ki se jasno meni zdi še hujši. Skupaj sva 5 let, skupaj živiva dobro leto, pred 1/2 leta je predlagal, da bi imela "vražička" in jaz nisem imela moči, da bi mu povedala, da že nekaj časa nisem več srečna oziroma zadovoljna v vezi. Pa sem si kar mislila saj bo. Skrbelo me je vse in vsi drugi, samo jaz ne. To, da ga majo radi starši, da živi pri meni, da imava skupen avto, da dela v našem družinskem podjetju, kaj bo sam brez mene, itd. Skratka, zdelo se mi je, da ne morem iz tega vlaka. V zadnjiem mesecu preden sem zanosila načrtovanega otroka se je tudi med nama malo popravilo in tako sem si rekla bo že. Ko sem zanosila se je fant čisto spremenil. Namenjal mi je pozornost, bil skrben, ljubeč, veseli se otroka,... kar za kar nekaj let pred tem nebi mogla reči. Mene je vse to tako vrglo, da ga enostavno nisem mogla več trpet ob sebi. Motil me je vonj, geste, smeh, skratka oprezala sem samo za tem, kako mi gre vse na živce. Znervirala sem se do te mere, da nisem zmogla več in sem mu vse povedala. Zdaj sem jaz pri starših, on v mojem stanovanju in rekla sva, da se bova potrudila in naredila vse, da to popraviva, da si ne bova kdaj očitala. V tem mesecu odkar sva narazen sva si povedala več kot prej v 5 letih in ugotovila vse napake najine veze. Najslabše je bilo to, da se nisva pogovarjala. Jaz sem v tem času zapadala v totalne depresije, sama sebi sem se zdela največja p..., kriva za vse. Da sem zaj.. življenje njemu, otroku, sebi,... Najhuje pri vsem tem pa je to, da pričneš dvomit, če boš sploh lahko imel otroka rad, sploh ko gledaš srečne mlade družinice in nosečnice, ki kar prekipevajo od sreče. Pa se stanje izboljšuj, ampak počasi. Napake 5ih let se ne spucajo v 2 tednih in res upam, da nama bo uspelo. Zgodba je sicer še daljša in bolj komplicirana, če želiš se lahko dobiva ali slišiva, ker sem jaz mislila, da takega problema pa res nima nihče. Mogoče pa pomaga. Javi, če imaš interes. Lep pozdrav, mmmami
|