|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izgubila občutke
16.2.2007 12:52:44   
Anonimen
Vem, da se čudno sliši, vendar je res - ničesar več ne čutim do svojega partnerja, ki mi je še nedolgo nazaj pomenil največjo ljubezen. Pred mesecem dni sva izvedela da sva noseča. Nosečnost sicer ni bila planirana, vendar sva bila oba zelo vesela in vzhičena, istočasno pa tudi izjemno prestrašena, saj imava oba za seboj ponesrečena prva zakona in dokaj težak odnos med nama doslej.

Potem se je pri meni začela nosečniška slabost - slabo mi je vsako budno minuto in komaj se prebijam skozi dan. Vse mi gre na živce, nič mi ne paše, komaj preguram skozi službo in najbolj mi paše če sem sama in lahko spim. Ker še ne živiva skupaj mi je tudi najbolje, če on ne prespi pri meni, skratka nimam nobene želje po čemerkoli z njim in občutek imam kot da nič ne čutim. Včeraj sem o tem odkrito spregovorila in tudi on je rekel, da se mu zdi, da sva res v nekem čudnem odnosu - kot dva najboljša prijatelja in da tudi on ne čuti več neke vzhičene ljubezni do mene.

Zdaj sva se zmenila, da se za nekaj dni malo umakneva drug od drugega in bova videla kaj se bo dogajalo v najinih srcih in glavah. Čudno.

Ima še kdo kakšno podobno izkušnjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izgubila občutke
16.2.2007 13:02:16   
madela
to bom zdaj pisala ,kar domnevam,ker sama nimam takšne izkušnje.
Kot sama veš tista vzhičena ljubezen obstaja samo na začetku(vsaj pri nama je bilo tako)potem pa ljubezen postane globlja,drugačna.Ne šibijo se ti več kolena,ampak srce. Včasih je samo občutek,da ni več ljubezni,ko je prva faza zaljubljenosti mimo.Res pa bosta najbolj videla,če bosta par dni narazen.Pa si pomislila,da bi bili ti občutki s tvoje strani zaradi nosečnosti? Tudi to je lahko krivo,hormoni namreč delujejo  drugače,kot takrat ko nisi noseč. Želim vama vso srečo in česitam za user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 13:21:18   
Anonimen
Praviš, da imata oba ponesrečeno zvezo za sabo, kaj pa otroci, od prej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 13:25:14   
Anonimen
A si kot crknjena riba, citiram nekoga?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 13:30:30   
lemavrica
Jest ga tud v času slabosti nimam najraje. Mogoče je to samo prehodno obdobje, zdej ko se slabo počutiš in to, ko ti je že najbolj vsakdanja stvar napor. Počakajta da mine to obdobje, pa bosta pol bolj trezno razmišljala.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 13:32:12   
Anonimen
Kot lahko razberem, sta mogoče prehitro hitela in se je zalomilo tole z otrokom. In če si noseča sedaj, zakaj ne živita skupaj, to meni ni jasno. Čudna situacija je ta tvoja. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2007 13:42:13   
BAMBINA_
Meni se zdi, da manjka en pomemben podatek. Namreč koliko časa sta skupaj? Namreč, je tako, da v nobeni dalj časa trajajoči zvezi ni več tiste vzhičenosti, hitrega bitja srca... Vse to, potem preide v nekakšno medsebojno spoštovanje, zaupanje, globjo navezanost... Ampak to seveda prepoznaš in veš, da gre za neko zrelo ljubezen, ne več tisto "frišno" zaljubljenost. In, če vidva čutita samo naklonjenost eden do drugega in nič več... no potem bi znalo pri trenutni situaciji biti to en problemčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2007 13:42:41   
janapan
Moja izkušnja....ko sva izvedela da sem noseča kar sva si oba močno želela se je v prvih treh mesecih tudi med nama spremenil odnos...nikoli nisem imela slabosti so pa hormoni zelo vplivali na moje razpoloženje. Prve tri mesece sem bila zaradi utrujenosti kot cunja, prav nič se mi ni dalo crtat, tečna za vse soude, namesto da bi bila vesela sem se počutila grdo, debelo...zdelo se mi je da me nihče ne razume še najmanj pa partner ...no v glavnem najin odnos je bil na nivoju,, dobro da si rečeva dober dan in lahko noč,, zdelo se mi je da ga nič ne zanima v zvezi z nosečnostjo...no v glavnem lahko bi naštevala.

Po tretjem mesecu, ne spomnim se točno kdaj pa so se stvari ful spremenile...in vse je odvisno od mojega počutja in dojemanja stvari...sedaj se imava že nekaj časa super, jaz sem polna energije, ne vem kot da bi se na novo zaljubila....

Zato počakaj še malo, morda je samo psiha, morda so samo hormoni ; )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2007 14:06:16   
Anonimen
Ko si noseč te itak čist zmede in včasih reagiraš čist nasprotno kot preden si bil noseč. Tako da ne se obremenjevat s tem, če se je ta občutek na novo pojavil. Če pa so te tile dvomi dajal še pred nosečnostjo pol mal bolj premisl kaj se dogaja s tabo.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2007 14:27:54   
Anonimen
Mogoče si samo malo depresivna. Včeraj sem se še jaz kar nekaj cmezila za brezveze. Glavo gor, vse se bo rešilo. Samo ne tako črnogledo gledat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2007 15:04:49   
fricka
Otrok marsikaj spremeni, predvsem pa odnos med partnerjema. Vsaj pri nama ga je. Meni se tvoja reakcija ne zdi čisto nič čudna in zagotovo se bo še spremenila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2007 16:11:21   
plenicka
Po moje so hormoni. V nosečnosti namreč čisto podivjajo. Veseli se male pikice, ki vsak dan postaja večja! Če imata voljo in najdeta še kaj ljubezni, vama bo uspelo! Če pa ne, pa tudi ne bo konec sveta.
Skrbi me namreč tisto, ko praviš, da ne živita skupaj. To je v času nosečnosti velika napaka. Govorim iz svojih izkušenj. Pogovorita se še enkrat. Drži se in predvsem misli na pikico!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2007 10:15:24   
nezzza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vem, da se čudno sliši, vendar je res - ničesar več ne čutim do svojega partnerja, ki mi je še nedolgo nazaj pomenil največjo ljubezen.

...tut to se dogaja, v vseh odnosih, ki pa še ne pomenijo, da je to konec zveze, razen, če si oba resnično ne želita več te iste poti naprej. Za vse je rešitev, torej, kot že veš, je vajina zaljubljenost potihnila oz. se umirila, torej ta korak me zaljubljenost in drugo stopnjo povezanost  z drugo osebo je v razvoju ali zatonu. Sedaj je na vama obema, da se malce posevtita eden drugemu in začneta odpirati določene teme vajinega skupnega življenja. Če se  bosta odprla en drugemu, to pomeni ponovna združitev oz. globljejša povezanost z vama, ali drugače povedano večjo zaupanje med vama in hkrati tudi, tisto drugo vrsto "prave" LJUBEZNI.

O nosečniškem času, pa si slišala od predhodnjic..hormoni, nov čas, nov začetek nečesa novega, tebi neznanega..nič bat..to je naraven potek..obilo srečeuser posted image  in vseseljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2007 16:48:20   
VERONICA
Ah in res misliš da je pomankanje "zaljubljenosti" razlog za prenehati z zvezo? Posebno zdaj ko si (sama si napisala sta) noseča?

Po mojem sta pač prišla do konca pravljice, do tistega "in živela sta še dolgo in srečno"! Zdaj mogoče ne bo več toliko romantike, živela bosta vsakodnevno življenje katero se bo vrtelo okoli malega bitja. Kot dobra prijatelja, zakaj pa ne? Če sta zadosti zrela za to.

Če nista pa se lahko spustite v viharje nove pravljice. Upam da ne bosta. Zaradi malega bitja. 

Ne sekiraj se. Kmalu boš spet zaljubljena. SKUPAJ z možem/fantom. V otročka.

(odgovor članu nezzza)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2007 12:20:23   
mmmami
Jah, če ti je kaj v tolažbo, ti lahko opišem svoj primer, ki se jasno meni zdi še hujši. Skupaj sva 5 let, skupaj živiva dobro leto, pred 1/2 leta je predlagal, da bi imela "vražička" in jaz nisem imela moči, da bi mu povedala, da že nekaj časa nisem več srečna oziroma zadovoljna v vezi. Pa sem si kar mislila saj bo. Skrbelo me je vse in vsi drugi, samo jaz ne. To, da ga majo radi starši, da živi pri meni, da imava skupen avto, da dela v našem družinskem podjetju, kaj bo sam brez mene, itd. Skratka, zdelo se mi je, da ne morem iz tega vlaka. V zadnjiem mesecu preden sem zanosila načrtovanega otroka se je tudi med nama malo popravilo in tako sem si rekla bo že. Ko sem zanosila se je fant čisto spremenil. Namenjal mi je pozornost, bil skrben, ljubeč, veseli se otroka,... kar za kar nekaj let pred tem nebi mogla reči. Mene je vse to tako vrglo, da ga enostavno nisem mogla več trpet ob sebi. Motil me je vonj, geste, smeh, skratka oprezala sem samo za tem, kako mi gre vse na živce. Znervirala sem se do te mere, da nisem zmogla več in sem mu vse povedala. Zdaj sem jaz pri starših, on v mojem stanovanju in rekla sva, da se bova potrudila in naredila vse, da to popraviva, da si ne bova kdaj očitala. V tem mesecu odkar sva narazen sva si povedala več kot prej v 5 letih in ugotovila vse napake najine veze. Najslabše je bilo to, da se nisva pogovarjala. Jaz sem v tem času zapadala v totalne depresije, sama sebi sem se zdela največja p..., kriva za vse. Da sem zaj.. življenje njemu, otroku, sebi,... Najhuje pri vsem tem pa je to, da pričneš dvomit, če boš sploh lahko imel otroka rad, sploh ko gledaš srečne mlade družinice in nosečnice, ki kar prekipevajo od sreče.
Pa se stanje izboljšuj, ampak počasi. Napake 5ih let se ne spucajo v  2 tednih in res upam, da nama bo uspelo. Zgodba je sicer še daljša in bolj komplicirana, če želiš se lahko dobiva ali slišiva, ker sem jaz mislila, da takega problema pa res nima nihče. Mogoče pa pomaga. Javi, če imaš interes.
Lep pozdrav,
mmmami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2007 7:58:06   
Anonimen
Po mojem sta pač prišla do konca pravljice, do tistega "in živela sta še dolgo in srečno"! Zdaj mogoče ne bo več toliko romantike, živela bosta vsakodnevno življenje katero se bo vrtelo okoli malega bitja. Kot dobra prijatelja, zakaj pa ne?

ja in konec je pravljice, če je prvi ženi ali partnerici obrnil hrbet zaradi tebe, bo sedaj naredil tudi tebi, kaj si pa mislila, prej bi mislila na to, ko si se spuščala v takšno nemogočo zvezo. Vzroci se ponavljajo, verjami mi, tisti ki vara, bo varal naprej:)

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.2.2007 10:04:58   
Anonimen
japi, kaj ti ne gre v račun?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.2.2007 15:20:02   
Anonimen
ne vem kaj ima varanje veze s to temo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.2.2007 15:21:51   
Anonimen
ha si se glih izdala - SPET! a nisi pisala kolk da si zaljubljena fak 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.2.2007 15:43:40   
Anonimen
user posted image user posted image

Zadnji posti(anonimni itakuser posted image ) mi niso nč jasni.user posted image

Kkšna obrazložitev kmal?

Drugače pa jaz tudi mislim da je to prehodno. Se zgodi. Sploh ob kakšnih življenjskih prelomnicah(nosečnost). Pri meni je bilo isto ko mi je umrl oče- mi je blo čist vseen za mojga in kaj se bo zgodilo, no po pravici povedano mi je bilo vseeno za vse.
To se lahko zgodi vsakemu, da ne vidi več smisla v stvareh. In misli da nič več ne čuti. Samo običajno čez čas ugotovimo da temu ni tako.
Pa ko pademo v rutino takoj mislimo da to pa ni to(ljubezen).

Očitno so nam preveč pravlic bral ko smo ble majhneuser posted image

V vsakem partnerstvu zaljubljenost mine, in potem ali ugotoviš da to ni to ali pa zaljubljenost preide v ljubezen. Za ljubezen se je pa potrebno potruditi, jo negovati-ni samoumevna.

Drugače je pa tudi čisto možno da te hormoni hecajo, pa še strah pred nečim novim in si zato zmedena glede svojih občutkov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

portal 24ur.com
mamamajča

Kaj najpogosteje pogledate na spletnem portalu

vreme (27%)

politiko (2%)

novice iz SLO (25%)

črno kroniko (13%)

trače (10%)

ne obiskujem tega portala (23%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!