Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 20.2.2007 21:33:17
|
|
|
|
lunca2
|
Tudi meni je tista razpredelnica kazala, da bova imela na UZ pa je pokazalo da bo . Jaz v te stvari ne verjamem kaj dosti. Kar se vidi na UZ naj bi držalo a se tudi kdaj zmotijo. Ko pa rodiš pa se 100% vidi. Takrat je najbolj zanesljivo
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 21.2.2007 10:06:13
|
|
|
|
janapan
|
Po kitajski tabeli iz mame mi kaže da bo , pol sem pa na eni drugi internetni tuji strani še enkrat sprobala to kitajsko tabelo in je pokazalo da bo . Na UZ pa je bil tako obrnjen da ginekologonija ni morala reči kaj bo, je pa rekla da je 97 % da bo...ne povem ; )..vam povem čez nekaj mesecev al je tabela držala al ne
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 26.2.2007 19:19:41
|
|
|
|
puri
|
Meni je tudi tista razpredelnica pokazala prav za vse tri fantke, pa tudi moji prijateljici je pokazalo prav za dve punčki, tako da tudi jaz verjamem, da ta razpredelnica kar drži. Sem pa jaz vzela za mesec zanositve vedno tisti, v katerem je dejansko prišlo do ovulacije in oploditve in ne začetek zadnje menstruacije!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2007 20:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 26.2.2007 21:04:20
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Sem pa zdaj probala tudi z verižico in obeskom (v obliki kapljice), pa mi sploh nič ne niha, samo stoji. Kaj pa zdaj to pomeni? Dvojčki-par, definitivno. Pač ne ve, v katero smer naj niha.... TI samo vprašaj izkušeno "šlogerco"
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2007 21:39:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 27.2.2007 10:12:45
|
|
|
|
dorina
|
Meni je tako razpredelnica, kot tudi nihalo pokazalo narobe! Tako da... bo treba počakat na UZ v 20. tednu.
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 27.2.2007 10:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Razpredelnica pri meni kaže narobe.
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 27.2.2007 11:58:48
|
|
|
|
corfu
|
Meni je nihalo v prvo pokazalo , in res smo ga dobili, zdaj v drugo se vrti v krogu torej . Sporočim v četrtek ko imam ultrazvok. Sicer mi je pred leti ena gospa delala neko foro z nihalom, tako, da je pokazalo , bomo videli, druga nosečnost gre počasi proti koncu.
|
|
|
|
RE: Bo punčka ali fantek? 27.2.2007 21:42:49
|
|
|
|
bobek05
|
Po razpredelnici naj bi imela fanta in res ga imamo, ampak poznam en kup žensk, pri katerih ta razpredelnica ne drži. Letos se spet "spravljava zraven" , če bo pa razpredelnica tokrat pokazala prav pa javim. Sicer pa moj pravi, da ne rabiva nobenih napovedi, vedeževanja ali pripomočkov, ker on lahko vse to sam "zrihta". Fora! Prvo sva rekla, da bi imela fanta in je res fant. Zdaj bi imela punčko in njegov komentar: "Ni problema. Bom zrihtal. Začni nabavljat roza cote." Jaz bom crknila od smeha, če bo res punčka. Aja, me je vprašal tudi če slučajno hočem imet kar dvojčka, pa res rekla, da jepa to malo "too much" in da naj raje naprej dekle zrihta. Eh, ti moški.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?