Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 9:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam zelo majhno kopalnico. 1.80x1.60. Pa posebej WC. Smo v bloku tko da nismo mogl nič spreminjat. Pralni stroj in sušilec imam na hodniku za steno zaprto "pred pogledi" z žaluzijami. Slike so v albumu. Ko/če bomo imeli svojo hiško bo kopalnica 100% večja, čeprav me ne moti če je majhna. Večja bo zato ker želim imeti notr kotno banjo in posebej tuš ter 2 lijaka. Za trenutne potrebe pa je ta čist dovolj velika.
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 9:33:31
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz imam tud bolj malo kopalnico,ampak sem čisto zadovoljna.ko sva jo z mojmu začela delat-pri njemu doma,ker sem hotela biti čisto ločena od tašče,sem prvo mislila kako bo majhna,da bo ful premajhna.A ko je bila končana in ko sva zažela opremljat se je izkazala za zelo dobro.imava mal pobito steno,ker je bil tam pač prej vhod za na podstrešje...ampak je vse skupaj prav dobro izpadlo.Jaz imam pralno-sušilni stroj in kar v kopalnici.Res sem zadovoljna z to kopalnico in sedaj ne bi ničesar spreminjala.Itak jo imam komaj dobro leto
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 9:38:24
|
|
|
|
Tejči
|
Mi imamo preveliko kopalnico-približno 11 kvadratov, pa še en WC posebaj. V kopalnici imamo WC, bide, kad, pralni stroj..sušilca nimamo, ker smo ga prodali, mi je bil brezveze. Bi pa raje imela manjšo kopalnico, posebej WC-ja tud ne rabim in bi raje imela še kakšno sobico ali kabinet. Morda pa še čez leta kaj spremenimo
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 10:08:44
|
|
|
|
mika
|
spodnja kopalnica je velika nekje 10m2, zgornja pa 15. ta pride na vrsto kasneje, ker imava v planu masažno kad. pralnico imamo posebej .
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 11:33:13
|
|
|
|
Doroty
|
Mi imamo pa kopalnico 14 kvadratov - kotno banjo, tuš, dva lijaka, pralni stroj (in sušilec v enem), WC pa še posebej. Nam je tako OK, pa smo samo trije, še hčeri, ki je sedaj stara 15 let, smo na eno steno posebej montirali ogledalo in omarice, da ima ločeno, ker smo se drugače vsi drenjali pred ogledalom. Spremenili bi samo razporeditev, kvadrature ne. Lp, Doroty.
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 11:38:56
|
|
|
|
kofetek2010
|
kolk je velika pojma nimam - je pa dejstvo, da je premajhna ko bomo imeli bajto bo kopalnica zihr velika vsaj enih 50m2 (neki takega kot je na uni fotki od rije) v kopalnici imamo umivalnik, WC, bide, banjo in prostor za pralni stroj, ki pa ga ni v kopalnici, ker je tam previjalna od tamale pa še en WC imamo posebej pralni in sušilni stroj pa imamo v shrambi
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 12:14:43
|
|
|
|
Lunca1
|
Naša je 3,20 x 2,40 in je čez glavo dovolj velika, edino pralni stroj imamo v WCju. V kopalnici pa imamo polkotno banjo, tuš, stranišče, bide in umivalnik.
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 16:02:30
|
|
|
|
rija
|
Evo, naša kopalnica pa je kar prava soba: velika je nekje dobrih 20 m2, ima balkon pa še eno okno. Pa v enem delu je malce dvignjen strop. Not mamo tuš kabino, veliko masažno kad (tole je tudi edino, kar bi spremenila: kupila bi majhno masažno kad, ker mi gre na jetra, da moram vodo polnit skoraj uro, da lahko masaža zašiba ), bide, wc, previjalno mizo, dva umivalnika, jašek za perilo...... Kaj bi spremenila? Razen bane nič..... Velikost je ok, če bi bila pa večja, kot si želi jana bi pa dala not še eno infrardečo sauno in dva ležalnika....seveda malce ločeno od stalega dela..... Pralnosušilni stroj je v pralnici.
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 18:00:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pojma nimam kok je velika je pa premajhna Not je umivalnik, kad in pa omara, wc in bide imava posebaj. Bomo pa v kratkem kad menjali za masažno tuš kabino.
|
|
|
|
RE: Kako velike/majhne so vaše kopalnice 16.2.2007 23:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi3je imamo neko miniaturno kopalnico, ker je pač bila takrat tipizirana - sedaj pa so za novo že postavljene 4 stene in nakupljena keramika - 18 m2
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2007 23:32:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
komarjiLelly28 RRNa kakšen način se poleti največkrat zaščitite pred komarji?repelenti (
25%)
sveče (
0%)
naprave priklopljene v elektriko (
25%)
z eteričnimi olji in rastlinami (npr. sivka) (
50%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!