|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE:Huda preizkušnja
15.2.2007 19:05:32   
Anonimen
Pozdravljeni! user posted image

Pred časom sem se vam zaupala s svojim problemom, ko naju je mož s sinkom dobesedno "metal" iz hiše oz.želel da odideva.

http://ringaraja.net/forum/m.asp?m=1311332

Še nekaj časa po tistem se bila čisto na tleh, izčrpana do konca. Kar prestopala sem se po hiši, nisem imela obstanka. user posted image

Potem pa sem zbolela za virozo, tako kot polovica SLO user posted image  in imela sem čas za premislek. In je delovalo. Pogovorila sem se predvsem sama s sabo, kaj želim v prihodnosti oz. kaj si zaslužim in ne boste verjeli... POMIRILA SEM SE! Ne vem, od kje sem dobila tako moč, vendar prišla sem do določenih zaključkov, da si tovrstnih problemov ne zaslužim več. Precej sem brala, poskušala početi še kaj drugega kot občajne zadeve, skratka posvetila sem se sebi. Za en dan sem si doma v kopalnici ustvarila celo lasten kozmetični salon in se uredila tipi topi user posted image user posted image user posted image  (maska na lase, maska na obraz, depilacija,...) In je pomagalo. Počutila sem se tako "friški".

Moj mož je to mojo mirnost opazil in ne boste verjeli .... ZBEGALO GA JE! Opazila sem, da ne ve točno pri čem je. Je mogoče tudi meni postalo vseeno in bova s sinkom res odšla? Ni vedel. Začel se je pogovarjati z mano, mi vneto razlagati miljon zadev in videla sem, da mu je žal.

Skratka želim povedati, da se STVARI BODO UREDILE, sama pa sem po hudi preizkušnji prišla do spoznanja, da sem se v zadnjih letih premalo cenila, si namenjala premalo časa, ki sem ga bila še kako potrebna.

Bolj samozavestna user posted image  stopam novim, pozitivnim izkušnjam, naproti.

Uživajte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RE:Huda preizkušnja
15.2.2007 19:11:34   
Ona22
super! sem zelo vesela zate, čeprav ne vem kaj se je dogajalo, nisem brala prejšnjega tvojega pisemca. mislim pa, da bi se morala vsaka ženska postaviti zase in narediti nekaj zase, mogoče narediti svojega malo ljubosumnega, sploh pa... mislim da veliko ljudem (vmes sem tudi jaz) manjka samozavesti!
tako da... bravo!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 19:15:10   
Anonimen
Imej se rada in spoštuj se!
user posted image user posted image  user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 19:58:05   
Anonimen
Lepo user posted image .

Samo ne pozabi, da je treba rožce redno zalivat in negovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2007 20:22:13   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Lepo user posted image .

Se podpišem.

In srečno v prihodnosti!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2007 20:43:54   
zverinca
user posted image user posted image user posted image jaz vedno pravim da je na prvem mestu TREBA poskrbeti zase (v smislu za samozavest, ne zdej teptanje trupel), za svojo psiho, in potem se RES vse obrne na bolje!!

le tako naprej!! user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 21:14:54   
Marogica
Bravo anonimna, ti samo vztrajaj v svoji samozavesti. In imej pač pred sabo, da slabše ne more biti, kot je bilo. Torej, najprej si ti sama na "vrsti".

p.s. Sem ponosna nate...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 21:20:37   
Anonimen
ja jz se spomnim tvoje zgodbe...super da si tako uspela...srečno!!user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 21:48:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  sem vesela zate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 22:13:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2007 8:20:23   
lenika
Super. Če se odločiš ostat z njim pa le ne pozabi, da vaju je enkrat želel postaviti na cesto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2007 8:34:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bolj samozavestna user posted image  stopam novim, pozitivnim izkušnjam, naproti.

Uživajte! user posted image

In na tisti temi.. smo vsi tega moskega mal tko.. jemali.. Ne ravno prevec lepo..

A v bistvu ti je fuuul pomagal s tem.. ?! user posted image

Zlo zajeban je bit tko.. da nicesar ne obsodis.. sploh na nekaterih podrocjih...

Tko pac je...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2007 8:36:08   
Anonimen
Tjazy, včeraj so te pupe hvalile, kako si fejst. Da nimaš ti ljubice user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1332443

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2007 8:45:51   
Anonimen
Si se pa hitr spravila k sebuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2007 12:51:38   
VERONICA
Tudi mene veseli da si se spet postavila na noge in držim ti pesti da bo tako tudi ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2007 22:13:10   
Rožica I
Tudi jaz ti želim, da resnično rešiš težavo!
Ker se trudim biti realna, me ta tvoja rešitev težave malo bega- kako si lahko tako na izy rešila njegovo metanje tebe in otroka iz skupnega doma user posted image ?!
Ta tip, se mi zdi, te bo čez mesec dni spet želel postaviti ven. Človek kaj takega ne more reči in na en- dva- tri pozabiti ali spremeniti povedanega...
Upam, da se motim!
Ampak bodi previdna in dosledna, prosim! In ostani samozavestna user posted image !!! 

ROŽICA

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2007 23:51:01   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: plenicka

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Lepo user posted image .

Se podpišem.

In srečno v prihodnosti!

pa še jaz dodajam avtogramuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.2.2007 7:54:55   
srki
Lepo!

No, to je še en dokaz, da ni vse tako črno, kot se sprva zdi. Pač, rabimo eni več časa, eni manj, da to spoznamo. Eni pač nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?