Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 17.2.2007 21:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravni lasje, vsi enako dolgi, tam nekje do pasu, naravno pepelnato blond. Zbiram pogum za striženje na kratko - že nekaj let. Sploh ne vem, kako ga zbrati. Vsake toliko me piči, da bo se potrigla, pol si pa čez par mesecev premislim, vsa srečna, da nisem zbrala poguma.
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 18.2.2007 10:18:42
|
|
|
|
muška
|
Ej, riba, kako ti je uspelo pridelat takšne joškice ob teh 30 kilah, ki jih imaš No jaz imam natur kodre, skoraj že do riti, rjave natrur barve, ,... vse natur
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 18.2.2007 11:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Ej, riba, kako ti je uspelo pridelat takšne joškice ob teh 30 kilah, ki jih imaš Ne bi vedla .. Kil je pa 43 LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 18.2.2007 11:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
O mater, jaz mam enkrat več kil ko ti, pa pol manj jošk, s tem da sem noseča.
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 19.2.2007 7:49:39
|
|
|
|
muška
|
Ja, sej , jaz se tudi zdaj jočem, ko grem po nakup modrca, pa moram včasih pri A košarici zobe stisnit, ker mi je tu in tam prevelika
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 19.2.2007 15:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ne znam slikce prpopat ja no mam tako smesno cupco,skrawzlane lase,udspredi pa kratke,se me je en moški frizer čist lotu no sej,rezultat niti ni tko slab...sicer pa,lasje zrastejo ni panike
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 11:53:01
|
|
|
|
violinski
|
Tle se pa prav moram pofočkat. Tko kot catja2: kratke kot Alyssa na sliki in črne črne črne črne. Poleti mi frizerka v barvo vrže še nekaj Electric Blue barve, da so na svetlobi modri odbleski. Tako imam že nekaj let in sem najbolj zadovoljna. Ne češem, sam glavo v gel potunkam, pa je.
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 13:47:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Fiša, naslednjič ko boš ''napopala'' svojo slikco gor, se malo bolj potrudi pri make up-u; tole tukaj gor je ŽIVA GROZA , pa si rekla, da senčil in tega sploh ne uporabljaš, tule si pa cela oranžna Tašonka; hehe, jaz sem bila tudi dolgo taka, dokler nisem prvič prestopila salona Marko Matjaž, pa me je dobil Aleš v roke , prvo je bila kratka irokeza...no potem je šlo še pa samo na krajše
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 22:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako si zbrala pogum, london_paris? Men se zadnje dni že kar blede od tega, da bi se na kratko postrigla, sploh ne vem, kaj me je spet pičlo. Mela bi edino nekaj takega, kar si s prsti lahko poštimam, da cajt pršparam, ker mi tele ultra dolgi lasje velik cajta poberejo, k se jih spravim prat, kmal bom mela pa dva razgrajača v bajti z zelo malo razliko. Kdo se bo pa še z lasmi ukvarju. Sam jajc pa nimam za tako spremembo. Pa tud ne vem, kam bi šla, k ne poznam frizerjev.
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 23:25:31
|
|
|
|
Moyca_
|
blont, paž
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 23:34:15
|
|
|
|
Moyca_
|
bi prilepla sliko pa ne vem kako naj to iz mojih slik ven spravim
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 23:36:50
|
|
|
|
Moyca_
|
eto http://i67.photobucket.com/albums/h286/mucamaca/mojjj.jpg
< Sporočilo je popravil Moyca -- 20.2.2007 23:37:39 >
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 20.2.2007 23:42:27
|
|
|
|
HuAnita
|
Sem mislila po naslovu sodeč, da mislite frizurne spodaj, ker zame je zgoraj prizura, spodaj pa frizurCa Imam 2 tedna staro zadevščino od frizure, postopono postrženo od ušes do ramen, rjave barve z nekaj svetlejšimi prameni, spredaj frufru, ampak ne raven, postopen...
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 21.2.2007 14:50:05
|
|
|
|
Shorty_
|
frizurca dolžine ene 10cm čez ramena stopničaso postrižena. tri barve pramen svetla blond, zlatorjava in temno-bakrena, naravno sem pa temno blond. No ja uničene špice in to da frizure praktično ni več ne bi omenjala ker sem bla nazadnje pr frizerju konec novembra
|
|
|
|
RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika.. 21.2.2007 14:54:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tašonka - kako mi je uspelo? hehe, tja sem šla z namenom, da mi naredi frufru ; ampak je pa res, da če mi ne bi pasalo me tako ne bi postrigel. Ker kolegica je potem hotela podobno frizuru pa je rekel, da nima obraza za to. Od takrat (to je 3leta) sem skoz že kratko - čist!!! 3cm, pa razni visoki frufruji, irokeze itd -> sedaj si puščam lase nekje do čez ušesa - me mika frizurca, ki jo je imela sanjska ženska Nina Osenar , mi je bila totalno dobra. Imam pa precej ozek obraz, tako da bomo videli
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?