|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
15.2.2007 9:38:52   
taja83
Živjo punce!

ravno sem prišla domov, ker sem danes imela prvi pregled (8 T). no sicer ni blo čist tko kot je ponavadi napisano. v glavnem me je sam mal pogledu, pa vaginalni UV mi je naredu, pa je reku da je to ful dobr kr se vidi rumenjakova vrečica in da baje je to v redu.user posted image tko da sm zdej mal pomirjena. mal me je že skrbel, ker so se men šele ta tedn začele ful slabostiuser posted image in sm včeraj kr v kopalnici na tleh sedela pri školjki. ful sm vesela ker mam zdej že eno slikco. nč to sm vam mogla povedat ker sem ful srečna. 

no pa nekaj me zanima. mi je rekel da naj kr pokličem za NS. pa me zanima kam ste kej šle, kr men je najbližje v Domžalah pa me zanima če mate kaj izkušenj kako je tam. in kako ta pregled sploh poteka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi pregled
15.2.2007 9:49:45   
ksenjak
Jaz sem bila dvakrat pri dr. Strah v Domžalah in zelo zadovoljna. Se je maksimalno potrudila, odgovarjala na vprašanja in sproti govorila kaj vidi na UZ. Skratka, ne morem je prehvalit. Nekako mi deluje zelo nežno in prav opazno je, da ima sama dva otroka.
NS mi je opravlila preko trebuha, pogleda pa vse, rokice, nogice, nosno kot in na koncu izmeri še NS. Če se vidi, in če te zanima ti lahko tudi približno že pove za spol, vendar to še zdaleč ni 100%.

Lp

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 9:55:58   
lemavrica
Pozdravljena user posted image , glede na to da si v 8t predvidevam da imaš rok septembra.Čestitke za user posted image  in lepo user posted image .

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 9:28:01   
Anonimen
Kako je s prisotnostjo partnerja na prvem pregledu? Moj je izrazil željo, da bi bil zraven, pa ne vem... ko je ravno vaginalni UZ ipd... ne vem, kako so kaj ginekologinje okoli tega opredeljene?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 9:31:53   
Anonimen
Moja ginekologinja dovoli. Celo nečakinja je bila zraven (2leti). user posted image
Sej te pokrije, pa se niti nič ne vidi. Pa itaq te je mož že kdaj videl tam spodaj, predvidevam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 9:55:23   
Anonimen
Hehe, ja valjda da me je videluser posted image user posted image
Bolj me je zanimalo glede ginekologinj, kaj mislijo... ena je nekje napisala, da ga niso pustili zraven pri gk pregledu, ampak kao samo pri navadnem UZ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 14:18:55   
zverinica
oj,
jaz sem bila v Domžalah na NS - kalliste deagnostični center.
Pregledala me je ga. Ksenija Šelih Martinec. Ful sem bila zadovoljna.
Moj je šel zraven. Zgledalo je, kot da je čisto logično da gre dragi
zraven gledat pikico. Imela sem tudi vaginalni uz, ker se ni
hotel mali prav obrniti. Pa ga niso nič takrat ven napodili user posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?