|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lush
14.2.2007 22:35:49   
rija
Meni je noro dober.....pa zgleda tako odpičeno.....enostavno uživam v njihovih trgovinah...edino cene so malo auč!

Škoda, da si zadnje čase nisem ničesar privoščilauser posted image

Kaj pa ve?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 15.2.2007 7:51:32 >

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LUSH
14.2.2007 22:43:55   
Anonimen
uu lush full fajn..user posted image  v Sloveniji še sicer nism bla v Lushu,sm pa v Glassgowu uzivala v njihovi trgovini kksno urcouser posted image
super je,ceprav je pa res kar draguser posted image  
skoda

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 22:44:00   
Seven*
Kje to majo? user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lush
14.2.2007 22:52:56   
Anonimen
Meni je všeč samo look, pa vonj, ki se razleze po celi ulici.

Kozmetika pa izpuhti tako hitro, kot bi bila iz 98% zraka. Ne kupim več. Se bom še naprej švercala na ulici user posted image .

< Sporočilo je popravil wahoo -- 15.2.2007 7:52:00 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 22:53:02   
rija
v ljubljani....mislim, da je še....nisem bila že dve leti.....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 22:55:58   
Anonimen
Kje to majo? user posted image user posted image

Pa v Splitu tudi user posted image .

Ena trgovina je pod Marjanom, druga pa zraven Gradske kavane.

A je vsaj to motiv, da greš po dolgem času spet na morje user posted image ?

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 23:00:06   
rija
Evo ene par cukerčkov
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

njami....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 23:16:20   
Magi*
yeahhh! njihove maske so mi dobre, pa kopalne kroglice z maslom, pa eno fino kremo za noge sem imela... bi človek res kar pojedel. ampak sem vse za darila dobila, potem sem tudi sama tam darila kupovala. zase pa nikoliuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lush
14.2.2007 23:45:00   
Marogica
Ful dobra finta. Se mi zdi izredno izvirno, pa še "okusno" je, v vseh pogledih. Sama osebno že nisem uporabljala tega, čeprav "poznam" znamko.

TOrej punce, rojstni dan imam 25.7.user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 15.2.2007 7:53:29 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Lush
15.2.2007 8:50:28   
amalija
Meni je tud ful všeč, samo je malo preveč drago, na žalos... Sem že stokrat rekla, da si bom tud sama kaj tam privoščila, ne pa samo darila kupovala... Pa še nisem tega uresničla user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 9:17:11   
soncece24
V mb itak ni te trgovine, je pa zato na Hvaru kamor hodim na dopust. Tam pa s svakinjo redno notri zijala prodajava user posted image user posted image kupla še pa nisem ničesar, ker mislim, da ne bi preneslo transporta Hvar-Maribor user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 13:30:47   
muška
prvič slišim user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2007 19:05:52   
dulcinea
Moj je prinesel in Dublina srčke za masažo (kul) in neke krogle za v kad. No tisto mi je izgledalo malo umetno, ma srčke sva pa še kupila. Dnar gor al dol. Sva pa našla čisto po naključju trgovino v LJ. Mislim, da je tam nekje blizu magistrata (sem bolj slaba v orientaciji po LJ) user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2007 19:21:19   
Anonimen
Mislim, da je tam nekje blizu magistrata (sem bolj slaba v orientaciji po LJ) user posted image

Ja, tam je user posted image . Nekaj metrov levo od Magistrata. Ali naravnost čez trimostovje pa se vanj zaletiš.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2007 19:31:32   
Strawberrie Cherrie
Grem naslednjič gledat!!!!!! Pa čeprav samo za dušo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2007 23:48:37   
Anonimen
Bila enkrat in nikoli vec. Mi prevec smrdi notri od vseh disecih zadev in me v momentu zacne bolet glava. Boge prodajalke user posted image  Zgleda pa vse ful fajn ja, pa drago je tut user posted image  Zdaj imamo pa itak tus kabino, tko da disecih krogel itak ne morem uporabit. SPloh pa imam se ene iz Londona, ze vec kot eno leto user posted image  

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.