Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako skrbijo za flomastre in barvice? 14.2.2007 17:59:18
|
|
|
|
CatJa
|
Flomastrov nima, voščenke in barvice pa uporablja samo pod najinim nadzorom.
|
|
RE: Kako skrbijo za flomastre in barvice? 14.2.2007 18:10:34
|
|
|
|
mily
|
JA kuk pa je stara? Naša je zdej že 4 in jih lepo da nazaj v posodico. Ampak to se je navadla šele zdej, prej smo jih tudi mel vsepovsod po tleh, na sedežni, postli...
|
|
RE: Kako skrbijo za flomastre in barvice? 14.2.2007 18:18:08
|
|
|
|
Mavrična zvezdica
|
Naš je star dobre tri leta in jih že od samega začetka lepo pospravlja - vse: flomastre, voščenke in barvice. Ima pa svojo poličko, kjer ima vse lepo posortirano po majhnih košaricah. Barva in riše pa na svoji mizici. Na začetku sem bila vedno zraven in hitro se je navadil, da stvari za seboj pospravi in da ne sme čečkat po stenah... Zdaj je že tako zverziran, da sam vzame s police papir ali pobarvanko ter barvice/ flomastre in voščenke. Včasih potem pospravi sam od sebe, včasih pa ga jaz opomnim in brez problemov pospravi. Lp
|
|
|
|
RE: Kako skrbijo za flomastre in barvice? 14.2.2007 19:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Barvice ima v posebnem lončku - stojalu za barvice na dosegljivem mestu. Ko hoče barvati, si jih sam vzame in tudi pospravi. Pri flomastrih pa sem previdnehša. So pospravljeni v predalu in jih dobi, ko me zanje prosi. Pa še takrat sem z njim - ker se je že zgodilo, da si je s flomastrom pobarval celo levo roko .
|
|
|
|
RE: Kako skrbijo za flomastre in barvice? 14.2.2007 20:36:52
|
|
|
|
mily
|
Kristina kupi pralne flumastre . jaz sem jih Niki kupla in me ni blo strah da se popiše. Tudi če je na mizi list sfalila ni blo hujšga.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.