Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pismo bivšemu fantu (punci) 14.2.2007 11:58:16
|
|
|
|
Felicity
|
Vojak je dobil pismo svoje punce, v katerem piše: Dragi janez Jaz ne morem več vztrajati v najini vezi. Ta razdalja, ki je med nama, je prevelika. Prav tako ti moram priznati, da sem te štirikrat prevarala odkar te ni. In vse to ni v redu za naju. Oprosti! Prosim, pošlji mi nazaj sliko, ki sem ti jo poslala. Pozdrav, Marina Vojak, ves pretresen zaradi pisma, odide do svojih prijateljev in jih prosi za slike njihovih deklet, sester, tet, sestričen,.., ki bi mu jih lahko dali. Skupaj s sliko Marine vstavi vse slike lepih deklet v veliko kuverto (skupaj 57) in zraven priloži pismo: Draga MARINA! Žal mi je, a ne vem več katera si ti. Prosim, poišči svojo sliko in jo vzemi, ostale pa mi pošlji nazaj! Pozdrav Janez
|
|
|
|
RE: pismo bivšemu fantu (punci) 14.2.2007 12:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: pismo bivšemu fantu (punci) 14.2.2007 12:45:43
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: pismo bivšemu fantu (punci) 14.2.2007 13:51:11
|
|
|
|
lex
|
|
|
RE: pismo bivšemu fantu (punci) 14.2.2007 23:36:50
|
|
|
|
pikicaa
|
|
|
RE: pismo bivšemu fantu (punci) 14.2.2007 23:46:44
|
|
|
|
Marogica
|
Se je dobro znašel...
|
|
RE: pismo bivšemu fantu (punci) 15.2.2007 16:00:40
|
|
|
|
kapica
|
Ja, dobra ideja, ni kaj .
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?