Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 13.2.2007 22:12:28
|
|
|
|
cmokec
|
Kakšno knjigico, kahljico, trokolesnik, zobno ščetko, kaj za otrokovo sobico - mogoče mizico in stolčke, Pametni kuža, kocke, voziček za punčke, tečaj plavanja za najmlajše
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 13.2.2007 22:14:43
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Kakšno knjigico, kahljico, trokolesnik, zobno ščetko, kaj za otrokovo sobico - mogoče mizico in stolčke, Pametni kuža, kocke, voziček za punčke, tečaj plavanja za najmlajše Aha, pa res bo počasi potrebovala posteljico in ne več kinderpeta.Hvala cmokec Ostalo pa večinoma že ima
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 13.2.2007 23:24:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka Aha, pa res bo počasi potrebovala posteljico in ne več kinderpeta.Hvala cmokec Za otroka, ne za starše Otroku se za rojstni dan kupi nekaj, kar je samo njegovega in ga veseli. Torej kakšno malo večjo igračko. On si v svoji glavi s posteljo nima kaj za početi. To je isto, kot če mu kupiš kaj za obleči. Njemu obleka ne pomeni nič. Torej- mi smo našima kupili didaktične igrače, pač v smeri, kaj sta rada delala. Ta mlajši je napr. zelo rad sestavljal in zlagal , pa seveda podiral kocke. Pa če bi bilo po njegovem, bi se pri 1 letu razveselil enega velikega kupa raznoraznih plastenk-polnih in praznih
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 0:01:22
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Nik bo od naju dobil pametnega kužka. Upam, da mu bo zanimiv in da se bo z njim igral več kot samo 5 minut...
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 8:05:43
|
|
|
|
L & L
|
Mi 2 sva mu kupila Zappa pa eno igračko, sej pri enem letu se še tok ne zaveda da ima rojstni dan, jest mislim da pol pri ene dveh se pa zadeva začne. Moje mnenje. Lp.
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 8:19:06
|
|
|
|
anajmad
|
Mi smo kupili Uli diktatični boben,ki igra 5 melodij in ima tri like,ki jih lahko vstavlja v ta boben. Moram rečt,da smo zadeli v polno. Obožuje ta boben in se na dan zaigra z njim tudi do pol ure.
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 8:28:11
|
|
|
|
Mavrična zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka Aha, pa res bo počasi potrebovala posteljico in ne več kinderpeta.Hvala cmokec Za otroka, ne za starše IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka Aha, pa res bo počasi potrebovala posteljico in ne več kinderpeta.Hvala cmokec Za otroka, ne za starše NO, naš je za drugi rojstni dan dobil posteljo in je bil navdušen. Dedi mu je naredil še varovalno ograjico in vsak, ki nas je obiskal v naslednje pol leta, si je moral najprej ogledati njegovo posteljo .
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 8:37:09
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka Aha, pa res bo počasi potrebovala posteljico in ne več kinderpeta.Hvala cmokec Za otroka, ne za starše Otroku se za rojstni dan kupi nekaj, kar je samo njegovega in ga veseli. Torej kakšno malo večjo igračko. On si v svoji glavi s posteljo nima kaj za početi. To je isto, kot če mu kupiš kaj za obleči. Njemu obleka ne pomeni nič. Torej- mi smo našima kupili didaktične igrače, pač v smeri, kaj sta rada delala. Ta mlajši je napr. zelo rad sestavljal in zlagal , pa seveda podiral kocke. Pa če bi bilo po njegovem, bi se pri 1 letu razveselil enega velikega kupa raznoraznih plastenk-polnih in praznih Se strinjam z Marogico. Uporabna stvar ni darilo.. Nikoli nisem bila vesela, ko sem dobila kaksno stvar, ki je bila uporabne vrednosti, razen takrat ko sem bila vecja.. Igraco ali knjigico kupi. Nekaj kar ima pac otrok rad.
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 8:40:55
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Našemu sinku smo kupili tak lesen "meter", ki se pritrdi na steno in je v obliki žirafe (ki mu je zelo všeč) in ima s steklom prekrite odprtine za slikice. Na meter smo označili npr. koliko je bil star pri 1 letu in dodali njegovo slikico. In naslednja leta sledijo slikice in črtice....
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 8:46:55
|
|
|
|
TiaSara
|
Otroku pri 1 letu je prav malo mar za darila. Jaz mislim, da je komot kaj uporabnega. Igrač imajo današnji otroci ponavadi še preveč. Igrajo se pa tako najraje s kuhalnicami in posodami...
< Sporočilo je popravil TiaSara -- 14.2.2007 8:47:05 >
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 9:52:13
|
|
|
|
Nyah*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara Otroku pri 1 letu je prav malo mar za darila. Jaz mislim, da je komot kaj uporabnega. Igrač imajo današnji otroci ponavadi še preveč. Igrajo se pa tako najraje s kuhalnicami in posodami... Kje pa se to dobi? Slisi se ful dobro! Mi smo ji kupili ful uporabnega, pa tudi ogroomno igrac, se vedno pa ji je najbolj zanimiva kartonasta knjigica za 700 SIT . Drugace pa, sem mnenja, da se da zdruzit otrokovo veselje s koristnim, npr. poganjavcek, ....
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 11:12:15
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bebe&jaz Našemu sinku smo kupili tak lesen "meter", ki se pritrdi na steno in je v obliki žirafe (ki mu je zelo všeč) in ima s steklom prekrite odprtine za slikice. Na meter smo označili npr. koliko je bil star pri 1 letu in dodali njegovo slikico. In naslednja leta sledijo slikice in črtice.... Kje se to lahko kupi??? Ja,sva malo razmišljala in ji bova kupila kaj takšnega!Hvala(saj po mojem čez 4 leta tako ne bo vedela kaj je dobila za prvi roj.dan) Posteljico pa ji tako in tako morava kupiti Hvala
|
|
RE: Kaj kupiti svojemu otroku.... 14.2.2007 11:36:46
|
|
|
|
katjandraž
|
Mene tudi zelo zanima, kje se dobi tak meter!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?