Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Miklošičeva v Ljubljani, kje? 13.2.2007 18:49:16
|
|
|
|
darjatimci
|
Miklošičeva je nasproti želežniške oziroma avtobusne postaje.Če ti je morda znana stavba na vogalu Zavarovalnica Triglav in potem po ulici naprej proti Kompasu,mimo sodišča,pa naprej na tromostovje proti stari Ljubljani,pa tudi tržnici.To je Miklošičeva.
|
|
|
|
RE: Miklošičeva v Ljubljani, kje? 13.2.2007 18:49:53
|
|
|
|
fusia
|
Miklošičeva je nasproti avtobusne postaje. (če veš kje je železniška veš tudi kje je avtobusna postaja, ne ) Torej, če se pripelješ z avtom do avtobusne postaje, zaviješ tik pred avtobusno postajo desno. Če se pripelješ z vlakom greš ven z železniške postaje na avtobusno postajo, zaviješ desno in greš do konca avtobusne postaje (cca 50 m) in v križišču zaviješ levo v Miklošičevo ulico. Oprosti, se mi zdi da sem preveč zakomplicirano napisala. Mogoče bo kateri bolje uspelo. Al pa še kaj vprašaj.
|
|
|
|
RE: Miklošičeva v Ljubljani, kje? 13.2.2007 20:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, mislim, da bom našla. Koliko minut je torej do sodišča, če grem peš iz avtobusne (železniške) postaje. Menda je težko dobit parkirplac okoli sodišča?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?