|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želim samo nekomu povedati...
13.2.2007 18:03:31   
vivo per lei
ravnokaruser posted image ....  grem spet znova.. user posted image   v novo upanje..user posted image   .. v nov mesec.. samo povedat sem nekomu želela..  user posted image  user posted image    tako prazno se počutim.. tako samo.. user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želim samo nekomu povedati...
13.2.2007 18:07:39   
total
Ne obupaj....sam to ti lahko rečem.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 18:12:04   
nusigogo
Verjamem, da ti je težko, ko si zagledala user posted image  in da si user posted image ! Vendar bodi optimistična, odmisli in rezultat bo tu !In povem ti ,da boš kaj kmalu zagledala user posted image user posted image !Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 18:23:21   
cmokec
Ja, poznam te občutke. Včasih sem si tako želela dojenčka, da sem izzvala pravo namišljeno nosečnost, a je user posted image    vsakič prišla in me pahnila v še en mesec čakanja. Ljudem okoli sebe nisem razlagala, sem večinoma držala v sebi. Sploh, ker je večina menila, da imam itak že enega otroka. To me je razjedalo in sem bila tiho. Potem sem našla pa RR in sem prvič lahko govorila o občutkih tesnobe, o pričakovanju. In mi je bilo bolje. Ker sem vedela, da je mnogim uspelo in mi je vlivalo upanja. In vsak mesec so se javila sotrpinke in držale pesti zame in jaz za njih. Tako se je spletlo tudo neko posebno prijateljstvo.

Tako, da ti kar piši in izlij iz sebe svojo žalost. Potem praznino napolni z optimizmom, da ni hudič, da ne boš kmal nosečka. Ker vsaka je slej ko prej, le svoj trenutek moraš dočakati. Do takrat pa pogumno naprej in srečno do user posted image user posted image  in naprej.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 18:33:07   
BAMBINA_

user posted image Stiskam pesti zate! Pa čimbolj pozitivno razmišljaj. user posted image user posted image

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 20:20:12   
arobic3
Res je, ampak nekateri si ne znajo predstavljati, koliko gorja ti prinese vsak mesecuser posted image .Ženske smo pač take, ko si dojenčka zaželimo, si ga želimo tako zelo, dabi naredile vse, opazimo namišljene znake nosečnosti inko se vse izjalovi ostane samo praznina in nič več, pa spet jovo na novo.Hudo je , verjamem, verjami pa tiudi ti , da za vsakekga nastopi njegov trenutek, bo tudi zate, zame, za nas vse.

IMEJMO SE RADE

držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DREJČI

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 23:43:18   
polma
Hej, vivio per lei... saj sva na istem. En veeelik objem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 8:13:57   
ur+sa
ne obupaj, ...takt ko boš najmanj pričakovala boš dobila presenečenje...me smo s tabo...user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2007 13:26:02   
andreja2000
vivo per lei ,draga moja,nisi sama,tukaj smo,da delimo s tabo žalost,ki jo tudi same poznamo. Vem,kako se počutiš in poznam tvojo stisko,saj se tudi sama že skoraj dve leti srečujem z nepovabjeno user posted image .
Zakorakaj naprej,upaj in vstrajaj in tudi zate bo prišel tisti lepi dan,na katerega tako čakaš.
Želim ti veliko moči in da se čim prej uresničijo tvoje sanje ter zagledaš user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2007 13:59:51   
soncnica5
Ne obupaj... tako sem tudi jaz vsak mesec bila obupana... danes pa razmišljam drugače, saj mi je Valentinovo prineslo user posted image . A pomagalo mi je to, da sem bila prepričana, da nama bo uspelo - čeprav še vedno ne morem dojeti...

Upanje nas drži pokonci!!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2007 19:05:40   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: vivo per lei

ravnokaruser posted image ....  grem spet znova.. user posted image   v novo upanje..user posted image   .. v nov mesec.. samo povedat sem nekomu želela..  user posted image  user posted image    tako prazno se počutim.. tako samo.. user posted image user posted image

vivo per lei - jaz pa bi ti rada samo nekaj povedala - imaš tako lep nick, da se vedno, ko te zasledim na forumu, spomnim na tisto pesem: Vivo per lei... si jo moram snet iz neta user posted image

P.S.

Ti kar piši na RR - meni vedno pomaga, če dam ven iz sebe - pa naj bo žalost ali veselje. Najtežje je noter držat v sebi...

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2007 19:30:07   
vivo per lei
tako rada vas imam,resno mislim.. joj, da bi vas vse lahko potegnila iz ekrana in vas objela in pocmokcala...!!!!!  HVALA VSEM!!!   ne vem kaj bi brez vas!   tako prazno se počutim ob dnevih user posted image .. (čeprav imam obupno napet trebuh in je poun hrane zaradi super apetita..no ja,apetit imam vedno,ampak to je že druga zgodba, haha) 

tako lepo je živeti z trebuščkom polnim upanja in potem ko udari user posted image  imaš občutek,da ti posrka istočasno vse tudi iz dušice..  

jaz vem,da bodo  tam okoli 20. novembra porodnišnice polne nas  RR-jevk!!!

moj vzdevek,ja .. noro lepa pesmica je..
ANDREA BOCCELLI IN LAURA PAUSINI...
dejte si jo dol potegnt iz neta.. pa naj bo to od mene za vse vas...!! v zahvalo...
prosim?    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2007 19:38:46   
Blejka26
user posted image pošiljam ti eno pikopolonico za srečo in,da boš kmalu zagledala tisti +na testu.nekako boš morala ugotoviti,kateri so tisti tvoji plodni dnevi.Vsaka ženska ima drugače.Jaz naprimer sem sedaj že v drugo zanosila takoj po menstruaciji.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2007 20:44:28   
vivo per lei
ups... BOCELLI...  z enim C ne z dvema....   mistejka tu mejka....

Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2007 20:47:10   
vivo per lei
HVALA  za vse pikapolonice.. 

ŠE SO LJUDJE,KI TI VZAMEJO SAPO!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2007 21:33:46   
Mamathea
Draga vivo per lei. Zelo, zelo lep nick. Tudi sama iz meseca v mesec upam in upam na plusek, dve črtici, karkoli pač že, pa me vedno znova preseneti ta presneta user posted image . Ampak upanje umre zadnje, zato držim pesti, da se novembra za vse nas upajoče dojenček rodi. Pa le pozitivno in s pokončno glavo veselim dogodivščinam naproti.

Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2007 22:21:14   
karolina025
Joooj kako dobro poznam te obcutke, ta cutenja...ko user posted image  unici se zadnje upanje, da vendarle pod srckom nosis novo zivljenje in se ne mores vec pobozati po trebuscku z mislijo, da bozas malo kepico...iz meseca v mesec, se soocam s temi trenutki, vendar VEM, da nam zivljenje VEDNO pokloni tisto po cemer hrepenimo, ko pride pravi trenutek, pravi cas...vsekakor bo sreca trenutka, ko bomo zagledale user posted image , vecja kot bi bila, ce bi nam takoj uspelo, kajne pupike?

Verjemite, ohranite voljo in pojdite v nov dan, mesec z zavedanjem, da je sreca pred vrati in bo tej ljubezni, ki jo nosite v sebi, podarjeno "darilo", ki je nad vsemi in vsem, kar obstaja...iskreno zelim vsem vam, da bi cimpreje postale user posted image !!!

Ostanite take user posted image  in topel user posted image  vsem...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?