Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 13.2.2007 18:07:39
|
|
|
|
total
|
Ne obupaj....sam to ti lahko rečem.
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 13.2.2007 18:12:04
|
|
|
|
nusigogo
|
Verjamem, da ti je težko, ko si zagledala in da si ! Vendar bodi optimistična, odmisli in rezultat bo tu !In povem ti ,da boš kaj kmalu zagledala !Srečno!
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 13.2.2007 18:23:21
|
|
|
|
cmokec
|
Ja, poznam te občutke. Včasih sem si tako želela dojenčka, da sem izzvala pravo namišljeno nosečnost, a je vsakič prišla in me pahnila v še en mesec čakanja. Ljudem okoli sebe nisem razlagala, sem večinoma držala v sebi. Sploh, ker je večina menila, da imam itak že enega otroka. To me je razjedalo in sem bila tiho. Potem sem našla pa RR in sem prvič lahko govorila o občutkih tesnobe, o pričakovanju. In mi je bilo bolje. Ker sem vedela, da je mnogim uspelo in mi je vlivalo upanja. In vsak mesec so se javila sotrpinke in držale pesti zame in jaz za njih. Tako se je spletlo tudo neko posebno prijateljstvo. Tako, da ti kar piši in izlij iz sebe svojo žalost. Potem praznino napolni z optimizmom, da ni hudič, da ne boš kmal nosečka. Ker vsaka je slej ko prej, le svoj trenutek moraš dočakati. Do takrat pa pogumno naprej in srečno do in naprej.
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 13.2.2007 18:33:07
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Stiskam pesti zate! Pa čimbolj pozitivno razmišljaj.
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 13.2.2007 20:20:12
|
|
|
|
arobic3
|
Res je, ampak nekateri si ne znajo predstavljati, koliko gorja ti prinese vsak mesec .Ženske smo pač take, ko si dojenčka zaželimo, si ga želimo tako zelo, dabi naredile vse, opazimo namišljene znake nosečnosti inko se vse izjalovi ostane samo praznina in nič več, pa spet jovo na novo.Hudo je , verjamem, verjami pa tiudi ti , da za vsakekga nastopi njegov trenutek, bo tudi zate, zame, za nas vse. IMEJMO SE RADE držim pesti za vse
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 13.2.2007 23:43:18
|
|
|
|
polma
|
Hej, vivio per lei... saj sva na istem. En veeelik objem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 8:13:57
|
|
|
|
ur+sa
|
ne obupaj, ...takt ko boš najmanj pričakovala boš dobila presenečenje...me smo s tabo...
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 13:26:02
|
|
|
|
andreja2000
|
vivo per lei ,draga moja,nisi sama,tukaj smo,da delimo s tabo žalost,ki jo tudi same poznamo. Vem,kako se počutiš in poznam tvojo stisko,saj se tudi sama že skoraj dve leti srečujem z nepovabjeno . Zakorakaj naprej,upaj in vstrajaj in tudi zate bo prišel tisti lepi dan,na katerega tako čakaš. Želim ti veliko moči in da se čim prej uresničijo tvoje sanje ter zagledaš
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 13:59:51
|
|
|
|
soncnica5
|
Ne obupaj... tako sem tudi jaz vsak mesec bila obupana... danes pa razmišljam drugače, saj mi je Valentinovo prineslo . A pomagalo mi je to, da sem bila prepričana, da nama bo uspelo - čeprav še vedno ne morem dojeti... Upanje nas drži pokonci!!!!
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 19:05:40
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: vivo per lei ravnokar .... grem spet znova.. v novo upanje.. .. v nov mesec.. samo povedat sem nekomu želela.. tako prazno se počutim.. tako samo.. vivo per lei - jaz pa bi ti rada samo nekaj povedala - imaš tako lep nick, da se vedno, ko te zasledim na forumu, spomnim na tisto pesem: Vivo per lei... si jo moram snet iz neta P.S. Ti kar piši na RR - meni vedno pomaga, če dam ven iz sebe - pa naj bo žalost ali veselje. Najtežje je noter držat v sebi... Lp
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 19:30:07
|
|
|
|
vivo per lei
|
tako rada vas imam,resno mislim.. joj, da bi vas vse lahko potegnila iz ekrana in vas objela in pocmokcala...!!!!! HVALA VSEM!!! ne vem kaj bi brez vas! tako prazno se počutim ob dnevih .. (čeprav imam obupno napet trebuh in je poun hrane zaradi super apetita..no ja,apetit imam vedno,ampak to je že druga zgodba, haha) tako lepo je živeti z trebuščkom polnim upanja in potem ko udari imaš občutek,da ti posrka istočasno vse tudi iz dušice.. jaz vem,da bodo tam okoli 20. novembra porodnišnice polne nas RR-jevk!!! moj vzdevek,ja .. noro lepa pesmica je.. ANDREA BOCCELLI IN LAURA PAUSINI... dejte si jo dol potegnt iz neta.. pa naj bo to od mene za vse vas...!! v zahvalo... prosim?
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 19:38:46
|
|
|
|
Blejka26
|
pošiljam ti eno pikopolonico za srečo in,da boš kmalu zagledala tisti +na testu.nekako boš morala ugotoviti,kateri so tisti tvoji plodni dnevi.Vsaka ženska ima drugače.Jaz naprimer sem sedaj že v drugo zanosila takoj po menstruaciji.
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 20:44:28
|
|
|
|
vivo per lei
|
ups... BOCELLI... z enim C ne z dvema.... mistejka tu mejka....
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 14.2.2007 20:47:10
|
|
|
|
vivo per lei
|
HVALA za vse pikapolonice.. ŠE SO LJUDJE,KI TI VZAMEJO SAPO!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 18.2.2007 21:33:46
|
|
|
|
Mamathea
|
Draga vivo per lei. Zelo, zelo lep nick. Tudi sama iz meseca v mesec upam in upam na plusek, dve črtici, karkoli pač že, pa me vedno znova preseneti ta presneta . Ampak upanje umre zadnje, zato držim pesti, da se novembra za vse nas upajoče dojenček rodi. Pa le pozitivno in s pokončno glavo veselim dogodivščinam naproti.
|
|
|
|
RE: želim samo nekomu povedati... 18.2.2007 22:21:14
|
|
|
|
karolina025
|
Joooj kako dobro poznam te obcutke, ta cutenja...ko unici se zadnje upanje, da vendarle pod srckom nosis novo zivljenje in se ne mores vec pobozati po trebuscku z mislijo, da bozas malo kepico...iz meseca v mesec, se soocam s temi trenutki, vendar VEM, da nam zivljenje VEDNO pokloni tisto po cemer hrepenimo, ko pride pravi trenutek, pravi cas...vsekakor bo sreca trenutka, ko bomo zagledale , vecja kot bi bila, ce bi nam takoj uspelo, kajne pupike? Verjemite, ohranite voljo in pojdite v nov dan, mesec z zavedanjem, da je sreca pred vrati in bo tej ljubezni, ki jo nosite v sebi, podarjeno "darilo", ki je nad vsemi in vsem, kar obstaja...iskreno zelim vsem vam, da bi cimpreje postale !!! Ostanite take in topel vsem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?