Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mi smo pa včeri meli prvič zobarja 13.2.2007 15:31:16
|
|
|
|
total
|
A šele zdaj ste meli prvič,mi moramo it zdaj že na 2. pregled. Pa za lepe zobke,mi jih mamo tut.
|
|
RE: mi smo pa včeri meli prvič zobarja 13.2.2007 18:02:18
|
|
|
|
iva01
|
Naš je mel prvi pregled pri zobarju pri dveh letih, do takrat sem mislila da je priden ker si že sam umije zobke, ne čist vsak dan ker mu včasih ni in ga nikak ne morem do tega pripravit, lahk pa rečem da si jih vsak drugi dan umije, no in potem stomatologinja reče, vsak dan si more minimalno vsaj enkrat oprat zobke, najbolj bi bilo po vsaki jedi,.....a vam to uspeva, mislim po vsaki jedi dveletniku oprat zobe
|
|
|
|
RE: mi smo pa včeri meli prvič zobarja 13.2.2007 19:22:15
|
|
|
|
Zala01
|
Mi imamo doma sicer 19 mesečnika,ampak odgovor je definitivno ne.tako al tako je večino dneva v vrtcu in tam nimajo zobnih ščetk tako mali otroci.Doma pa tud ne bom letala za njim z zobno ščetko po vsakem obroku.Sej to ni normalno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
dojenjefantek712zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala! čaj namesto dojke ponoči (
31%)
duda (
19%)
pustim ga jokati (
4%)
drugo (
46%)
Število vseh glasov: 162Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!