|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanosila
13.2.2007 9:32:04   
prymorka
včeraj sem naredila test in zagledala user posted image , danes zjutraj sem naredila še enega in spet user posted image sem klicala ginekologa in me je naročil 05.03. na kontrolo.... pila sem tabletke lindynette (2meseca) in vmes zanosila...
sem srečna čeprav zelo zaskrbljena da ne bo kej narobe zaradi jemanja tablet....
prosim za pomoč.... in vaše izkušnje s tem,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanosila
13.2.2007 9:32:55   
prymorka
pa še to vam nism napisala da sem nova tu..in se ne spoznam še najboljše na ta forum user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 9:33:55   
Nikki24
user posted image  user posted image  user posted image   Č E S T I T K E  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 9:34:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

Za tabletke pa ne vem. Ti bo ginekologinja sigurno vse pojasnila.user posted image
Ti samo uživaj v user posted image  in probaj odmisliti skrbi.

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 9:34:39   
prymorka
hvala čeprav sem zaskrbljena....user posted image

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 9:34:58   
total
Čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image , glede tablet pa vprašaj G.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 9:39:19   
prymorka
no da vam povem mojo zgodbo,...s fantom sva skupaj 7let in si že 4leta želim otroka, a on je vedno rekel da ni pripravljen,... s 01.02. sem nastopila v novi službi-odlična služba, in zaradi tega sem se odločla začet pit tabletke dec 06 da se ne bi zgodilo to kar se je ravno na začetku dela,... in evo,... usoda je hotela sedaj,... kljub zaščiti je ratalo,... fant je full srečen čeprav nisem pričakovala take reakcije, ker si ga še ni želel,... zdaj pa mi pravi, da naj se ne sekiram za delo,... da bo že... in že čuva moj trebušček,... ki ga sploh še ni,... :)) hi hi...
sem fullll srečna,...čeprav nevem kako bom z delom,... uff,... ampak sem pripravljena na vse za bebico...user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2007 9:51:36   
Blejka26
tudi jaz ti čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 9:54:53   
Anonimen
Čestitam user posted image
Ko bi si le upala tudi jaz kaj takega. Jaz se večkrat pošalim, da bi tudi nama mogu kar ratat, ker se sama kar ne upava lotiti. Vedno je kaj, da si rečeva, po počakajva še malo.
Kako pa bo zdaj s službo? Si to dobila za nedoločen čas? No, ampak v končni fazi to sploh ni tako pomembno (seveda pa tudi ni nepomembno), najbolj važen je sedaj user posted image

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 10:01:26   
prymorka
ja za nedoločen čas, s tem da je 1mesec poskusno delo,... torej zdaj ne bom povedala,.,.. bom enkrat konc marca povedala... takrat mi pa ne bo več mogel dat odpoved,... ;))
je pa itak user posted image bolj pomembna kot delo,... sem srečna,.... in "moj" bodoči tati tudi ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2007 10:03:51   
Naja31
Čestitke!!!!user posted image

Očitno je bilo vama res usojeno.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2007 10:23:02   
prymorka
ja izgleda da res...
zdaj že vse razmišlja za naprej, pa sm ga mal zabremzala,...da naj pusti času čas...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2007 10:37:58   
srki
Čestitke, lepo, da je fant tudi hepi in ti stoji ob strani. Pa naj le gladi trebuščekuser posted image . Glede tabletk pa res ne vem, pokliči G oz. sestro, da boš pomirjena. Pa lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2007 11:24:36   
lunca2
Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ti mirno in lepo user posted image . Za tabletke res raje vprašaj ginekologa.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 13:08:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2007 14:22:42   
pupi
Prvo ČESTITAM!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Glede tabletk, pa sem že jaz vprašala mojo G, pa daj ti še vseeno tvojo, več mnenj je vseeno boljše. No, in moja G mi je rekla,da te tabletke danes že tako malo škodljivih snovi vsebujejo, da ne vpilva na otroka. Meni se zdi, da si prej po kontracepciji moral čakat pol leta za zanositev zdaj pa je le tri mesece tak da je že nekaj res na tem no vsaj moralo bi bit, če ne pa moja G krivo vero šeri user posted image !!
Upam, da sem ti kaj pomagala!? Javi kaj bo še tvoja G rekla na te zadeve in seveda UŽIVAJ nosečnost in pričakovanje novega člana user posted image user posted image

čso

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2007 14:23:35   
pupi
ČAO user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2007 14:25:21   
prymorka
no zdaj mi je že lažje,... hvala za pomoč...
vam javim 05.03. takoj po pregledu ;))

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2007 14:36:28   
dulcinea
Bravo user posted image .

LP, D

PS: S katerga dela Primorske pa si?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.2.2007 14:44:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  glede tablet se pa ne sekiraj, sem jaz jemala iste, ko sem imela pregrado. In ginekolog Merlo mi je svetoval takoj zanosit, ko končam jemat.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.2.2007 15:35:04   
prymorka
zdaj pa sem res mirna,... ;))
dobr forum, da umirit svoje skrbi ;))
sem pa iz morske user posted image primorske hi hi...južna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.2.2007 19:56:20   
draja
user posted image user posted image Iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image

Glede tabletk pa vem le tole - moja sodelavka je zanosila med jemanjem tabletk (je eno spustila ali nekaj takega) in je bilo z malim vse v najlepšem redu. Sem pa lani tudi jaz mojo g. spraševala koliko časa mora miniti med prenehanjem jemanja tabletk in zanositvijo, pa je rekla, da svetujejo 3 menstruacije (kar pa ne pomeni nujno tudi točno 3 mesece), da pa ni dokazano, da bi bilo z otrokom kaj narobe, če bi takoj zanosila.

Uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.2.2007 21:41:37   
smotka lonib
Čestitke in uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image !

Lep pozdrav!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.2.2007 23:57:18   
Bonnie_RR
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo nosečnost...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.2.2007 7:55:18   
mehurčica
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!