|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola Kranj!
13.2.2007 8:34:52   
sončica1
Prosila bi če mi katera lahko pomaga. Kako se prijaviti na materinsko šolo v Kranju in kdaj se začne? So mi dali eno telefonsko, ampak kličem pa so nihče ne oglasi.
Hvala vam in lep dan.

sončica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola Kranj!
13.2.2007 8:47:48   
karin412
Mene je prijavila sestra na rednem pregledu.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 9:11:04   
N _ B
Biti moraš zelo vztrajna.

Verjetno imaš to tel. št.: 208 22 18
Del. čas: pon., čet., pet - dopoldan
              tor., sre. - popoldan

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 9:20:14   
rožica81
Živjo!

http://zd-kranj.s5.net/vzgoja/default.asp?stopId=|443|449&rootId=443&pageId=449&tip=viz

Na tem linku imaš razpisane termine za šolo za starše. Vsak mesec sta 2 termina, je pa 5 predavanj (vključno z uvodnim). Če se ti nihče ne javi, pokliči v gin. ambulanto in tam vprašaj sestro. Ti bodo povedali, kam in kdaj pokliči. Tako so meni, ker sem se zadnji dan spomnila, da morava iti že sedaj, ker potem ne bo časa...

Upam, da link prime user posted image

LP, rožica

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 9:22:05   
rožica81
Sicer greš pa na google, vtipkaš osnovno zdravstvo gorenjske, greš na ZD kranj, zdravstvena vzgoja, šola za starše.

še enkrat lep pozdrav

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 10:24:02   
sončica1
Hvala vam.
Bom dans popoldan poklicala in upam da tudi priklicala.

lep pozdrav

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 13:06:59   
lenčica
ja sončica jaz sem se vpisala kakšen mesec nazaj in ti lahko povem, da je pričetek 7.3. ob 18.00

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2007 15:44:43   
sončica1
Sem klicala in jih dobila pa so mi dali datum 18.4.2007 jest mam pa rok 21.5.2007. Pa sem ji rekla da se mi zdi to pozno pa je rekla da ponavadi dajo termin en mesec prej.
Sej mi je vseeno sam kaj pa če me kaj prehiti? Kok časa pa sploh traja ta šola?
Kaj ve pravite?
lp

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 20:57:10   
Dadi
Midva z mojim sva hodila tudi en mesec pred porodom. Tudi v Kranj. Prej nama ni zneslo.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 21:49:03   
rožica81
Sončica1, sem že napisala, da obsega šola za starše 5 predavanj. Pa pojdi prej, če se ti zdi prepozno. Naj te prej vpišejo. Mene ni nihče vprašal, kdaj imam PDP. Pa sva šla kar sedaj, PDP imam pa 1. maja. Nič ne komplicirajo...

LP, rožica

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?