Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRVI ULTRAZVOK JE ZA MANO 21.9.2004 6:24:37
|
|
|
|
Darja*
|
Dobro jutro drage dame! Ste se naspale? Danes je bila zame huda noč,....bruhanje, driska, bolečine v trebuhu,.....mešalo se mi je skoraj, po vrhu vsega pa še mojega dragega nisem imela doma.:( Ampak sedaj mi je malo boljše, vsaj bruham ne več. :bravo::bravo:Žal sem morala v službo, ampak ne vem če bom zdržala. :zmeden:Mislim pa da je vzrok za vse to KLOMIFEN, ki sem ga v nedeljo vzela prvič.:grrr: In včeraj sem bila na ultrazvoku, da me začnejo pripravljat na inseminacijo. Nič kaj konkretnega nisem izvedela, kot to da so mi zmerili jačnike in sedaj jih bodo opazovali. V ponedeljek imam spet, in potem spet in spet,....In to ob takih blesavih urah, ob 10h, tako da zjutraj nič ne naredim v službi, potem pa tudi ne,...:zmeden: Ampak vse za našega :duda::duda: Ne moram pa se odločit, če bi poklicala G in ji povedala, da imam stranske učinke KLOMIFENA?:zmeden::zmeden: Malo še bom počakala, če bo kaj boljše,... Želim vam lep dan, ;) Darja*
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.