Anonimen
|
nardila nama je pufa za 7,5 miljonov pa še delat se ji ne da, tako da jo dobesedno preživljava midva, pa še vtika se skos v najine zadeve, če pa ji mož kaj reče, je pa itak najbolj nehvaležen otrok na svetu... nejca, pa kako je vama naredila toliko pufa? vsak cent, ki ga dasta za taščino lenobo vzameš od svojega otroka. a ne bi raje teh 7,5mil dala na stran za svojega otroka? mater najlažje se je vsest na pukl svojih otrok in naj rešujejo starševske lene riti. moja tašča je tudi zapufana, pa nočeva nič slišat. okoli samo slišiva, da je dolžna odvetniku, tudi tastu- to bo rešilo sodišče..enkrat. jaz sicer ne vem kakšna je tvoja tašča, ampak moja, svojemu sinu(mojemu možu) ni nikoli pomagala, ampak ga je onemogočala na vsakem koraku. saj tast ni nič boljši. ampak pri njem sva pa ubrala drugo taktiko. ko je prodal avto, sva ga prosila da nama denar posodi. tega denarja nisva porabila, ampak ga čuvama zanj, ko bo kaj potreboval. enkrat sva ga dobila, da sploh ni plačeval položnic in je naredil 200.000sit dolga. v obraz nama je lagal, da je to pomota. plačala sva iz denarja, ki nama ga je kao posodil. sedaj mu mož plačuje položnice in denar vzame iz njegovega računa. od kar midva skrbiva za njegove finance je veliko bolje. tudi sam se počuti bolj varnega in za vsa pride k nama po nasvet. prej je bil več v minusu, kot dobi penzije. ne vem keri mu je to odobril. iz meseca v mesec smo minus manjšali in na koncu je sam minus ukinil, ker se je zavedal, da ga zavaja. on je tak človek, da ko ima denar, ga porabi takoj in sploh ne razmišlja kaj bo naslednji dan, pa tudi če bo lačen. saj bi tud tašči pomagala naredit nek finančni načrt, da se znebi dolgov, ampak je preveč trmasta, sedaj pa rine v vedno večje dolgove. celo odselila se je k prijatlu in misli, da je tam dolgovi ne bodo našli. ne vem..... jaz še takšnih ljudi nisem srečala kot sta moja tast in tašča. tastovi starši so bili eni izmed najbogatejših ljudi v mb, onadva sta pa uspela zapravit vse v pičlih 9ih letih. tast je vsaj toliko, da naju posliša, taščine besede pa so bile vedno, da je življenje drago. prej je poslušal taščo in ga je spravila na kant. on se mi zdi malo umsko zaostal(grdo se sliši), ker včasih ne razume najbolj logičnih stvari, zato je prej pustil tašči da fura premoženje, sedaj pa nama. ampak midva mu želiva dobro in ga ne goljufava, tako kot ga je tašča. vesel je, ker mu od penzije na koncu tudi nekaj ostane. midva sva pa tudi mirna. kaj bo pa s taščo...nimam pojma....verjetno bo na koncu vse od tasta, ker je 90% njenih dolgov dolžna njemu
|