Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
povezanost med živaljo in človekom 12.2.2007 16:27:52
|
|
|
|
mika
|
pred kratkim mi je babica pripovedovala kako je bilo včasih in je tema nanesla tudi na živali. imeli so krave, pujse, kokoši.... neko noč je babica sanjala, da jo kliče krava(malo smešno, ampak...) Ana, Ana...... babice se je ustrašila in letela v hlev. krava je bila napihnjena . v grlo ji je vlivala šnops in dala za jest neko grenko rastlino, ki se je krave na paši ne dotaknejo. tako jo je rešila . nisem mogla verjet, da je kaj takega možno. krave so jo imele zelo rade. če sta šli teti z njimi na pašo, babice niso smele slišat, ker so jo takoj ucvrle proti njej a se je vam kaj podobnega zgodilo? verjetno ne s kravami , ampak z vašimi manjšimi ljubljenčki.
|
|
|
|
RE: povezanost med živaljo in človekom 12.2.2007 16:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat sem brala zgodbo,da je pes svoji gospodarici lajal v trebuh.To se je kar nekaj časa dogajalo.S smrčkom je nakazoval na njen trebuh in lajal.Šla je k zdravniku in na slikanju so ji ugotovili bulo v trebuhu.Zdravnik ji je rekel,da se lahko psu zahvali,da je preživela,ker ta bula je bila življensko nevarna.
|
|
|
|
RE: povezanost med živaljo in človekom 12.2.2007 20:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Da bi me žival takole rešila glede česa ali nekak klicala, še nisem doživela, ampak verjamem v to. Se pa sploh naš kužek (kužika niti ne) veliko bolj k meni stiska, ko sem noseča. Prvič je bilo še bolj izrazito, ker sem tudi jaz imela več časa za stiskanje. Prav opazim, da čuti mojo nosečnost.
|
|
|
|
RE: povezanost med živaljo in človekom 12.2.2007 21:55:52
|
|
|
|
mika
|
tašonka, naša muca se je k meni hodla stiskat k trebuhu , ko sem bila noseča .
|
|
|
|
RE: povezanost med živaljo in človekom 13.2.2007 22:23:02
|
|
|
|
Shania
|
Ko je moja babica umirala za rakom, se je moj sedanji kuža non stop stiskal k njej in lizal predel, kjer je bil rak - trebuh. Tega prej nikoli ni počel ... Ko mi je umrl kuža, ki sem ga imela pred sedanjim, sem se zbudila, trenutek, preden mu je nehal bit srček. Zbudila sem se s kričanjem in tekla do njega. Počakal je, da sem prišla in ga pogledala. Ko so se najine očke srečala, je srček prenehal bit. Čutila sem ga. Čutila sem, da je to, to. Tega se ne da opisat. Grozno je. Revček moj, lepo spančkaj.
< Sporočilo je popravil Shania -- 13.2.2007 22:24:13 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?