|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 11:21:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parket in prah
12.2.2007 11:23:49   
Anonimen
Ne vem če rabiš glih vsak dan sesatuser posted image

Jaz imam laminat k res ful privlači prah pa ne sesam vsak dan. Imam pa take antistatične krpice za na teleskopsko metlo k ful privlačijo prah. Če ni večje umazanije so super. Vsak dan potegneš mal po tleh, prah gre gor. K je čist umazana jo vržeš stran.

Poglej v DM-u.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 11:25:01   
Anonimen
So metlice,pa se ne spomnim katerega proizvajalaca,z parirnatimi krpicami na koncu,ki jih menjaš,poberejo ves prah.Malo(vsaj na reklami je tako)poplešeš
po dnevniuser posted image in prahu ni več.Drugače pa jaz z navaležno krpo pobrišem,pa okna zaprem,da se nič več praha ne vidiuser posted image Ja to bo najboljše čistilo:Zapri polkna,da se ne vidiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 12.2.2007 11:32:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 11:40:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 13:43:36   
bumerang
Ne bi raje porabila 5 minut za sesanje kot mazala kemijo na tla, po katerih bo lazila in plazila malčica? user posted image

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 16:43:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 20:57:32   
Tejči
Mi imamo po celem stanovanju parket in ne sesamo vsak dan, ampak le 1-2 krat na teden. Ne vem morda je odvisno tudi kaj od laka, ker naš se full sveti in se prah res ne nabira toliko, prej je videt in čutit drobtine, ki jih mala "ustvari" s prehranjevanjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 22:53:57   
eya
Jaz sesam 2x tedensko, pa vmes še malo pometem kake drobtinr v kuhinji. Po moje je odvisno tudi, kje živiš, pri nas ni kaj dosti prahu...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 11:12:36   
mily
Mi imamo tudi parket po celem stanovanju. Posesam vsak drugi dan. Ampak pri nas je že to nujno, ker Nika zmeri tko vse nadrobi okol mize, da moram posesat. Če sem pa že pr deli, pa posesam še vse ostalo.  5 minutk pa je user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?