Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 1.3.2007 12:04:38
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kaj ni nikogar s pametno idejo ? Pa toliko vzgojiteljic in tovarišic je na forumu.
|
|
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 1.3.2007 21:46:17
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: BARBARA R. Kaj ni nikogar s pametno idejo ? Pa toliko vzgojiteljic in tovarišic je na forumu. želiš idejo vzgojiteljice Jaz bi se razveselila fotografije male navihanke - v unikatnem okvirju izdelanim iz kaširne mase. Pri tem ti lahko pomaga malčica-posušita-prebarvata-za boljšo obstojnost polakirata in vojla. Fotografija lahko dobi posebno mesto na steni v igralnici. Vedno, ko jo bodo pogledali se bodo spomnili na Kristino - otroci in vzgojiteljici. Pa kakšna rožica. Jaz bi bila s tem več kot zadovoljna. Upama, da sem ti pomagala.
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 2.3.2007 12:03:11
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Na žalost ne. Nekaj takšnega sva naredili ob zaključku "šolskega" leta lani. S kakšno maso bi lahko na stekleno skledo pritrdile kamenčke? Kristina jih namreč zelo rada nabira. Bi slano testo držalo? Ali morda das masa? ,.............. Hvala za trud! Vsaj ena.
|
|
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 13.3.2007 9:17:22
|
|
|
|
muška
|
kakšen mobile mogoče? Enostavno jih je naredit, pa še takooo lepi so Jaz sem čisto nora nanje, imam jih polno stanovanje, delam in dajem jih za darilo, ....
|
|
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 13.3.2007 9:20:01
|
|
|
|
muška
|
Slano testo za na skledo ne bo OK. Raje uporabi das maso. jaz sem nedavno nazaj nardila eno slikico iz das mase in kamenčkov pa je prav lepo prišlo ven. če pa kakšen kamenček vseeno pade ven, ga pa enostavno s silikonsko pištolco nalepiš nazaj.
|
|
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 24.3.2007 18:24:58
|
|
|
|
čarovnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška kakšen mobile mogoče? Enostavno jih je naredit, pa še takooo lepi so Jaz sem čisto nora nanje, imam jih polno stanovanje, delam in dajem jih za darilo, .... Kaj so mobile? res ne vem
|
|
|
|
RE: darilo ob slovesu od vzgojiteljic 27.3.2007 12:57:08
|
|
|
|
čarovnica
|
Hvala! Kako pa se ta mobile napravi in zakaj se temu tako reče? Hvala za odgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?