|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje mačka...
11.2.2007 21:18:09   
pajčolanka
a svoje mucke kj kopate?
evo midva sva lihkar fertig, zdej me grdo gleda in ne ve kam bi se skril...
ma sej je bogi, sovraži kopanje ampak tko no. jst ga kopam tko 2-3 na leto. lani ko sem ga dobila maja in od takrat naprej je zdej biu tretjič skopan. enkrat je bila nuja-je biu 15m visoko v smreki in ko je prišel dol je biu ves na rahlo od smole, no pa zdejle. Ponavadi ga kar v bideju, prednje tačke mu držim ker če mu tiste spustim-adijo kopanje, praske na vidiku. no danes me je enkrat malo bolj globoko krempeljc zaril drugače pa ne.  aja fenam ga pa ne ker če pa še s fenom začnem strašit pol pa mislim da bi spokal kufre. zlo ga zbrišem z brisačko in dolgo bivanje v hiši.
evo moker mucek in zelo lep pogleduser posted image
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje mačka...
11.2.2007 21:22:25   
Anonimen
Iiiiiiii, kok je luskan!

Take poglede pa zlo dobr poznam, samo da pasje user posted image  Kadar ji zagrozim s hisko (njen boks, kamor mora za kazen) in se z vso tezo vrze na moj povstr in grdo gleda user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2007 21:29:20   
pajčolanka
ma ja sej ne ve kam bi gledu ker sm ga "prisilila" da je biu majčken na miru da sm lahko naredila fotkouser posted image ma sama sebi se zdim malo kruta samo vsake tok je pa treba mal vodice pa šampončka a ne?user posted image user posted image user posted image zdej bom mu par dni pravla cvetko ker bo takooo dišal....user posted image kt rožca 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2007 21:41:20   
Anonimen
iiiiii

Je ful mojma dvema podobn. Sta isto belo oranžnauser posted image .

Nama ju pa še ni ratal skopat, stara sta pa 7 mesecev. Se pripravljava na touser posted image .
Aja muck pa ne smeš fenat, sam fajn obrisat tako k si ga dozdej. K fen ful škodi njihovi koži k je ful občutljiva.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2007 21:46:34   
pajčolanka
ja karin24 kar pripravi se, morš bit mal močnejša od mačka-ker ful hoče zbežat ampak gre, jst sm zmer mal mokra zraven pa kako prasko staknem. pa po glavi seveda ne, jst tko po vratu še glavica je pa suha... a ta kosmatinec ko pa ni skopan pa je takleuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2007 22:28:03   
Anonimen
cartekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2007 22:31:58   
Anonimen
ja bivše mačke ki so bili vsi po vrsti dolgodlaki smo sem in tja skopal. od kar pa imam enga navadnga mačka sem ga pa skopala samo 1x pol pa nikol več. in sicer zato, ker je možu takrat enkrat samkrat ko sva sicer kopala njega in njegovo sestro le ta sestra možu visela z roke dol..in sicer mož je imel gor tadebele gumijaste rokavice ker sva vedela da je čisto divja in ga je res ugriznila k sreči v rokavico in k sva jo oba spustila sploh ni hotla popustit, je kr visela iz rokavice dokler ni rokavice slekel. bratec pa ni bil kaj boljši tako da sva kopanje le tega mačka opustila iz varnostnih razlogov :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2007 22:50:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Se dobro, da imam psa ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2007 7:39:20   
pajčolanka
lara jst z levo roko držim mačkove sprednje tačke skupaj da z njimi nič ne more z desno pa ga umivam. ker če mu spustiš sprednje tačke pol se obesi nate , te spraska in zbežiuser posted image
ko bi vedele kako je danes mehaaak in kako dišiiiiiii....uf uf...pa tud jezen ni več nameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2007 8:15:44   
Anonimen
hehe to pri tisti mački ni bilo izvedljivo. če si jo držal za sprednje tace te je kremplala s azadnjimi. totalna zver v glavnem.
en maček od mat pa lepo visi na robu banje s taprvini tacami in ga kamot lepo šamponiraš, splakuješ in kopaš kukr te je volja :) je pa res da navajen k smo ga dobl ma pomoje 1 mesec starga šele in je bil skos vs podriskan, ker je pil valda kravje mleko in smo ga kr pod pipo umival in se je tko vode navadu :) smo ga pa dobl od tete tko mejhnga ker je celo leglo imelo mikrosporijo in so mogl še dva mladička dat preč ker sta bla že čist okužena, mamico so komej pozdravl, ta naš je mel pa samo na bradici mal in smo ga tut pozdravil, smo ga pa mogl ločit od mame da ne bi še ta umrčku user posted image  no zdej je mačkon star že 16 let..ufff...slep na eno oko, mal mu zobe izpadajo, ampak še kr je, pa ena bula vodna mu na glavi raste. nič kaj lep pogled, samo je pa še živahen pa vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2007 8:19:05   
Anonimen
Mi smo pa našo mačko najdenčko skopali in potem ni mesec dni mijavkala,ker ni imela glasu.Na radiu je bila oddaja o malih živalih in sem vprašala,kako je s kopanjem mačk.Odgovor je bil,da se mačke ne kopajo,ker se same čistijo in vsako kopanje je travma za mačke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2007 8:24:00   
pajčolanka
ma ja sej po moje če bi mačka že od vsega začetka navajala na vodo nebi biu problem. sam tko ko pa ga dvakrat trikrat na leto konkretno zmočiš je pa kriza ja. ampak jst mislim da kljub temu da so mačke izredno čiste živali-čeprav so bele barve in zunaj tacajo v vsem mogočem dreku se vedno potem umijejo do belega, se mi zdi da vsake toliko je pa vseeno potrebno mal vode pa šampončka. se mi pa zdi da sem z tem šamponiranjem začela takrat ko je en črnobel maček meu bolhe in sm ga parkrat skopala-pa se mi zdi da je manj kompliciral kot pa tale oranžko. je pa zanimivo da tale oranžko še nikoli ni imel bolh čeprav je veliko zunaj in še nikoli ni meu na sebi ovratnice...mogoče ker je bolj svetle barve...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2007 8:25:24   
pajčolanka
dalija kako ni imela glasu? sj po glavi se ne kopa muce, samo po vratu pa konec...nič kj po ušeskih itd...

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2007 8:28:18   
Anonimen
Nismo ga po glavi,samo se je zgleda prehladil,čeprav je bilo toplo.
Zdaj ga ne kopamo več in nikoli ne smrdi,saj se bolj doma drži,je tako fina,da ne gre v svinarijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.2.2007 8:40:57   
pajčolanka
aja pol pa možno ja da se je prehladil, mah moj oranžko je biu celo noč notri pa še bo tam do kakih 13.00 ko grem potem v službo, pol bo pa dost...
drugače naš ni kj groznega, pač buni se ful ko se kopamo pa mal grdo gleda pol to je pa  vse,pa zdej se bo en cajt v velikem loku izogibal kopalnice, to pa je vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2007 12:30:16   
Temari
Pri nas naših mačk ne kopamo, razen, ko je res sila. Pa še to samo da mi ne delajo špur po kuhinji - tisti, ki imate dolgodlake mačke, ki ne znajo najbolje uporabljati WCja, boste vedeli o čem govorimuser posted image . Drugače pa samo pomislim na to, da bi ju zmočila, pa naredi fluf in nikjer nobene.

Če pa bi jih kopali, bi se držali osnovnih varnostnih pravil: http://www.youtube.com/watch?v=d9QwK5EHSmg&NR

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2007 14:34:35   
honey
Ojoj, če samo pomislim, da bi morala našo zverino skopat user posted image . Je velika kot malo manjši kuža, tehta 8 kg, pa mislim, da si že lahko predstavljate. Že če zboli, da ji je treba dat tableto, jo jaz na vso moč držim in odprem gobček že skoraj na silo, mož pa ji brizgne raztopljen tablet v usta. Sem jo imela pred kakšnimi 6 meseci pri veterinarju, ker je nekaj zbolela in so jo obdržali na nekih preiskavah. Ko sem popoldan prišla ponjo, mi je že v sprejemni pisarni povedal, da to sploh ni mačka, da je to tiger in kako se obnaša doma, ker menda je renčala, pihala, praskala, da je zganjala take, da so ji morali dat prav pomirjevalo, da so jo sploh lahko vzeli iz košare (kletke). Ne predstavljam si, da bi jo morala kopat user posted image  K sreči je ves čas notri, tako da kopanja ne rabi.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?