Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mini bikini (40) 11.02.2007 - OH 11.2.2007 11:17:25
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Evo, da po dolgem času spet temo odprem ...Danes lahko jeste OH...se pravi...zelenjavno pico, špagete z paradižnikovo omako....zvečer pa čokolado, palačinke, sladoled, torto....danes mate res izbiro ...Jaz pa sem na sadju .... Sem vas že včeraj spraševala...samo ne vem, če bo šla katera kaj gledat nazaj .....Jaz sem dobila službo in že en teden delam Zdaj pa mi povejte kaj jeste v službi? Kako se znajdete?...Jaz sem ta teden prakticirala tako, da sem jedla sadje in polnozrnato bombetko....okoli 17.ure, ko sem domov prišla, pa sem jedla recimo špagete, krompir, meso....pa je kar nekako šlo...samo ne vem, če je to najbolj zdravo...do 17-tih bit sam na sadu in bombetki? Drgač pa če keri manjka kaj motivacije...dajte se slikat...meni se zmeraj zdi, da sem malo shujšala in se mi malo le pozna, potem pa se slikam in vidim, da sem še vedno BAJSA ...pa imam motivacijo
< Sporočilo je popravil petka -- 11.2.2007 19:57:09 >
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (40) 11.02.2007 - OH 11.2.2007 13:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem danes za kosilo malo špagetov pojedla. Za večerjo sem pa kar naredla torto, bomo kar usi jedli.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (40) 11.02.2007 - OH 11.2.2007 17:09:04
|
|
|
|
trixi
|
Jaz sem za zajtrk kavo in pecivo-to namesto za večerjo,potem kosilo grah- je hči razlagala, da je škrob sestavljen OH, pol sem pa kar jedla.Za večerjo upam da zdržim samo s solato ali v najslabšem primeru prosena kaša z jabolki. Pa telovadla sem ,pa une zelene žabce od Afrodite mam gor- joj bom jutri fit
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (40) 11.02.2007 - OH 11.2.2007 17:18:53
|
|
|
|
petarda
|
Trixi jaz sem bila na začetku diete tudi ful pridna pri telovadbi...zdaj pa že kakšne tri tedne nisem niti mrdnila ....samo bo treba, ker samo dieta ne bo dala rezultate za mini bikini . Še za maxi bikini ne
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (40) 11.02.2007 - OH 11.2.2007 17:37:27
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla, jaz sem pa včeraj bila na dolenjskem in sem se pregrešila s krvavico, zeljem in matevžem. Samo za večerjo pa potem nisem nič. Danes pa: Z: 2x banana K: špageti s polivko V: prekmurska gibanica
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (40) 11.02.2007 - OH 11.2.2007 17:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla! Evo še mene.Danes smo imeli praznovanje in nisem preveč grešila,edino meso nebi smela jesti.Sladica je pa tako in tako na jedilniku.Jutri pa po starem.Vitamini,vitamini,vitamini.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?