|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otdevanje trebuha na 5 min
20.9.2004 10:14:35   
maja24-2
Ojla
Včeraj se je začelo okrog 8.00 uri zvečer. Trebušček je postajal trd na 15 min nato pa okrog 10.00 pa 5 min moram reči da prav posebnih bolečin nimam vse kar je me objame vročinski val in postanem ful potna, drugače pa čutim kot neko tiščanje. No in ob 11.00 sem poklicala v porodnišnico, in so rekli da naj kar prideva. Popadk je bil na CTG zelo hitro viden vendar ga jaz skoraj nisem čutila. Nato me je G pogledala in dejala da sem 1 cm odprta, da za v porodno še nisem da pa grem lahko domov ali pa na odelek. Odločila sem se da grem domov. Danes imam sicer ob 1.00 pregled, a mislite da bom ostala notri in da se je vse skupaj že začelo čeprav 14 prej , moram reči da je moja miška vmes zelo živahna.
Aja ali je možno da je čepek okrogu in čisto bel, to je bilo v WC vandar nisem stikala po školki.
Lp MAJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otdevanje trebuha na 5 min
20.9.2004 10:40:31   
malika
Ja začelo se je. Če boš na pregledu odprta več te znajo zadržat v porodnišnici, drugače ponavadi pošljejo domov. Čepek je večinoma rjave, rdeče, včasih tudi zelenkaste barve, redkokdaj tudi čist-bele barve. Je pa to zelo velika gmota sluzi.

še malo,...:duda::bravo:

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?