Anitka
|
Heeloooooooooooooooo punce! Hja kaj naj vam rečem - na obzorju nič novega. Še vedno je vse po starem, izcedek me že tudi zaj.... Včeraj je skoraj izginil, anes ga je spet malce več, M še ni, čeprav naj bi prišla danes. In sem kar jezna nanjo.:grrr::grrr::grrr: Če že misli priti, naj pride čimprej, če ne pa naj ostane tam nekje daleč in se primaja šele čez kako leto. Joj jo bom prebutala, če se prikaže:grrr::grrr: BIBA 77 upam, da se pri meni kuha kaj lepega in ne ta pras... ki očitno spet razgraja naokoli. A ji bomo že pokazale, packi grdi. Tebi pa vsekakor želim, da boš po laboratorijih kmalu hodila zaradi :duda: pod srčkom. Ja MEERYANA bilo bi lepo, če bi za Miklavža ali Božička že dobila kako sliko moje :duda: Pa tam je tudi rojstni dan mojega dragega pa moj rojstni dan, tako, da lepših daril sploh ne more biti. Če pa že ne bo slikce, pa naj bosta vsaj :modri::roza: Obljubim, da bom pridna:)- Volitve?!? Ja tu si me pa dobila. Veš vsa ta predvolilna kampanja mi je že začela načenjati živce. Same obljube, obljube, a jaz pogrešam potem dejanja. A maš kak dober predlog koga voliti?:)- ŠONI upam, da se zadeve pri tebi čimprej uredijo in boš potem lahko šla spet v nov boj, ki naj bo poplačan z vsaj eno zdravo :duda: TINKAMIŠKA tudi zate držim :miska::miska::miska:, da bo zdaj ob menjavi G kmalu :duda: pri tebi. Pa naša draga :fis: se je spomnila name. Ti si res naš :angel: in upam, da te nekoč spoznam tudi v živo. TIA ja kje pa se ti skrivaš? Me že zanima kako je bilo na poroki in če je šopek tvoj. Pa seveda stiskam :miska::miska::miska:, ker vem, da ta teden pričakuješ :modri::duda::roza: Upam, da vama končno uspe. Naša BAMBI pa uživa na Oktoberfestu in sporoča, da utaplja M v pivu, pa noče in noče biti hin in se kar visi pri njej. No jutri se pa vrača domov. MAJČI žal mi je, da te je spet obiskala M, a hitro obriši solzice in želim ti, da obi tvoj :) kmalu bratca ali sestrico ali pa kar oba. Upam, da ne bo potrebno veliko vseh teh preiskav in pregledov in boš kmalu hodila na UZ opazovat svojo :duda: Ja in to kar praviš, da iz meseca v mesec čakanje kar ubija, s tem se pa kar strinjam. A verjamem, da se bo našla pravica tudi za nas in bomo kmalu ponosne mamice malim :duda::duda::duda::duda: Tako punce zaenkrat naj bo to vse, grem še malo prebrat, če je še kaj novega, potem pa se še kaj beremo, Anitka:metulj:
|