|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odklop misli
9.2.2007 16:56:59   
florita
Punce pozdravljene!

Sicer redno berem stran(beri parkrat na dan) a vendar se oglašam bolj po malo. Razlog za to je, me je v bistvu strah da morda preveč mislim na user posted image  in na user posted image , poleg  tega sem v zadnjem času zvedela za 3 nove srečke nosečke, ki jim privoščim, a me vseeno gloda en črv, zakaj pa jaz ne? Poleg tega mi je neka kolegica svetovala da naj odklopim misli na user posted image  in odklopim ringaraja v celoti, pa bo. Ampak jaz tega ne morem, nekako se vidim v tem da redno prebiram vaše linke, da sem na istem kot vi. Kaj pa če s tem pisanjme in misšljenjem res pripomoremo k temu, da ne moremo normalno zanositi, da psiha dela svoje. Poleg tega seveda redno breme tudi Pušenjakove odgovore, tako da se mi zdi da sploh ne morem izplavt iz tega. Koliko časa pa ste bi povprečno na netu? Koliko časa vi mislite na user posted image  in nauser posted image . A se kateri dogaja še podobno kot meni? Kaj pa naj ukrenem? A ima katera kako idejo?

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 9.2.2007 19:27:19 >

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odklop misli
9.2.2007 17:44:45   
Anonimen
oj Florita!
Ej, te čist štekam kaj misliš. Js mam user posted image  skos v glavi. Grozn me gloda nek notr k vidm druge user posted image  in user posted image , pr men pa ni in ni user posted image user posted image . In tko že tri leta. Zato ti lahk sam svetujem, da ne čakaj. Js sm si veliko sama zavlekla. Pejt k zdravniku, če maš slab občutek glede svoje user posted image .
Je res, da psiha ogromn nardi in čedalje več slišim od punc koliko imajo probleme in potem je strah še tok večji. Sam po drugi strani pa vidš tolk user posted image  in luškanih user posted image , da ne moreš pomislt, da ne boš enkrat med njimi.

Srečno!

< Sporočilo je popravil katrin -- 11.2.2007 21:04:25 >

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odklop misli
9.2.2007 17:52:24   
puhica13
Florita,
se ti pridružujem. Jaz sem ista! Parkrat sem že rekla, da se bom malo odklopla od vsega, ker tole je pa že preveč, a je to zelo težko narediti. V glavnem zakaj sem še na RR.  Ker vsak dan čakam, da bo vse več user posted image  in da če se ne morem veseliti zase, se lahko vsaj za druge. Moram reči, da so mi nekatere punce tlele gor ratale zelo prisrčne in za njih komaj čakam, da bodo user posted image . Predvsem pa želim to tistim, ki se že zelo dolgo trudijo na   user posted image  in tistim, ki so imele SS, kajti če sodim po sebi, sem proti njim šele začetnik, a se vseeno bojim, kaj pa če je z menoj kaj narobe in ne morem zanositi. V glavnem zelo rada bi dala zadevo na OFF, vendar ne gre.

< Sporočilo je popravil katrin -- 11.2.2007 21:04:50 >

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?