|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (**** nadaljevanje)
18.9.2004 23:17:01   
Pia73
Drage moje virtualne prijateljice!

Hi, hi, hi meeryana sem te prehitela, tralalala,....
Mimogrede, če te glava pogosto boli, le pojdi k zdravniku! Da ne bo potem problemov med nosečnostjo!

Sem danes kar nekako dobre volje, pa sploh nimam nobenega pravega vzroka zato! :)-:)-:)-:)-:)- Ampak sva se zdajle z melo fino pohecale in nasploh mi ni hudega, pa kljub vsemu sranju se moram molo poveseliti! Ja punčke moje, kot vidite, sem odprla nadaljevanje brez številke! Sem tako redko tule, da jih v glavi (številk namreč) nimam, pa sem že odprla novo temo, pa se mi ni dalo več iti nazaj! Ja, taka sem :sloncek: lena! Hi, hi, hi,...:)-:)-:)-

Ja, za moje stanje sem že napisala esej par postov spodaj. Pa, da si srčno želim, res najbolj, da tokrat uspe naši Klarisi in Anitki! Obe si res to (lahko bi napisala krvalo, pa ni najbolj prikladno :)-:)-:)- ) zeeeeeloooo zaslužita! Pa seveda tudi Piki74, ki ima poleg Klariise najdaljši staž!

Koali, Bambi in moji malenkosti je tudi ta mesec spodletelo! Ja veste me tri bi rade rodile poleti, pa smo zato tale mesec preskočile: Jaz bom še kakšen mesec preskočila,... :)-:)-:)-

Pika74, si napisala, da te bo obiskala M, ej upam, da tokrat nimaš prav in da bosta magisterij zagovarjala najmanj dva!!! Tudi ti imaš že predolg staž, da bi izbirala mesece, kot sem to storila jaz :)-:)-:)- Čimprej želim slišati veselo novičko tudi od tebe! Potem še kakšen mesec, pa jo sporočim jaz, potem pa naju čaka VEEEELIIIIKAAAA POJEDINA! Ne, nisem še pozabila! Na koncu pa si boma privoščili še :torta: kajne?!?

Koala se je ta mesec tako potrudila, da je prišla v moj kraj, kjer je dobila M in jo tako odnesla v MB. Ampak je ni odnesla od mene, ne, ne, ne,.... Ta p....M ima mlade povsod!!! :grrr::grrr::grrr:

Upam, da neni dobro okreva po posegih in da se nam čimprej priključi! :rozica::rozica::rozica: za neni.

Ej Tia pa ne se čist izmozgat! Prihrani še malo energije za :duda: Pa saj vem, da boš zmogla!

Sedaj se bo pa že naša Gea kmalu vrnila, kajne! Upam, da že v dvojini!

Ja biba77, tudi mene včasih prevevajo občutki, ki si jih opisala,... Na žalost,....A kaj hočemo, moramo naprej!

Uršika, ne vem točno kako se napiše tvoje ime! :ups: Tebi in tvojemu Samu želim, da še ta vikend ugledata :modri: ali sedaj + po novem, ne?

Darja* kako je bilo na pikniku????

Sigurno sem vas ful izpustila a ne namerno! Vsem čakajočim želim, da čimprej ugledate :modri: ali :roza: ali + , kakorkoli, da bo le pot do :duda: čimkrajša!!!!

LP Pia73 :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.9.2004 23:32:45   
neni
Ahooojjj!!!:bravo:
Sem že nazaj,pozdravljene vse, hvala za lepe misli in želje, so pomagale.
Na Škotskem je bilo enkratno, Škoti so nori ljudje, vsakemu posebej se moraš smejat, pa tak smešen naglas imajo, ko sem prišla v London mi je bilo prav težko prešaltat. Slike so že razvite in na veliko razlagamo okrog. Pokrajina pa kot iz filma, čarobna, prostrana,..
No, pošteno povedano v Trbovljah ni bilo tako lepo. HSG je ful bolel, sam hvala bogu le par minutk. Res na hitro in tudi dr. Jurca je bil razumevajoč in je zraven govoril koliko časa moram še zdržat. Kar se pa histero in laparo skopije tiče je pa že druga štorija. Sem bila tisti dan prav boga. Sam zvečer smo se na intenzivni s sosedo že krepko za šive bale, ko smo se tok režale. Je razlagala, kako sem ubogala sestre ko so me pripeljale še v narkozi. Sem naredila prav vse, edino na kahlo nisem hotla lulat. Sem rekla, da navzgor ne morem, še sedaj mi gre na smeh. Sam se res ne smem smejat, ker me šivi cukajo. Naredili so mi pa tri luknjice v trebuh, tolk da bom bolj seksi, bom kar uhane notri dala.
Pa še obisk sem imela, me je prišla naša Klarisa pogledat, mi je prinesla roza dišečo vrtnico, sedaj pa ležim doma in gledam vrtnico in mislim nanjo. Ona ima punkcijo v ponedeljek (so ji malo prenesli), pa verjetno se bo bolj malo javljala (saj razumete), transfer pa potem v četrtek.
Kar se tiče bolnišnice Trbovlje lahko samo pohvalim, sestre so zelo prijazne, zdravniki pa še bolj. Ni glih hotel A kategorije, tudi s hrano niso pretiravali (pred operacijo samo juhca, po pa tudi bolj malo), ampak to je razumljivo. Naslednjih počitnic pač ne bom rezervirala pri njih!:zmeden:
Tako, sedaj bom še en teden na bolniški, v sredo grem težit k mojemu G za nadaljevanje postopkov.
A ja, ugotovili so mi endometriozo in nekaj malih cist. Baje so poštimali.:ups: Srčno upam!:miska:
Se še beremo, še enkrat hvala za vaše misli in :rozica:
Poseben pozdrav GoYi (upam, da me pride jutri obiskat), Pii73 in Anitki! Kaj se z njo dogaja? Sem v bolnico slišala, da diši po lepih novičkah???!!!
lp vaša Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2004 10:52:47   
Pia73
Spet jaz! Najprej me dolgo ni, potem pa hočem vse nadoknadit! :)-:)-:)- Me je menda strah, da me ne pozabite!!!

:bravo::bravo::bravo: neni, da si tako dobre volje! In da je vse za teboj! Sem ti kar malo fauš! :ups: Pa ne zamerit, saj veš vse bi rade bile spet v boju in da nas ne bi čakali vsi ti "zoprni" postopki! Jaz pa še drug teden ne grem, ker se je moja p...M tako obirala, včasih je prišla lepo na 30. dan, le redko na 28. ali 32. dan, sedaj pa si je gospa nezaželjena kar 32. dan vzela za svojega. Pa kaj čmo. Sedaj pridno papcam kontracepcijske tablete :((:)-:)-:)-:(( pa upam, da dobim termin, izvem v četrtek, ker če ne,....
neni, a ti boš samo en teden doma? Povej mi še prosim a te za histeroskopijo obrijejo? Ker bi jaz to prej uštimala,..:ups: Kako dolgo pa si bila v bolnici? Pa veš kaj sem malo spustila, kako pa je s spermiogramom od tvojega, je dober ali slab? Vem, da smo se menile,...:ups::ups::ups: Hitro okrevaj in držim pesti, da nas še letos razveseliš z :modri: ali :roza: ali po novem z + !!!

Sem včeraj pozabila na Simi! Simi hvala, da se spomniš name! Jaz sem kar v redu! A :modri: se mi kar nekako odmikata! Čeprav želje in upanja imam še vedno na pretek! Tudi zate držim pesti, da se ti uresniči želja po :modri: ali :roza:

Pika74, ja ti si rekla, da imaš PAPIII. Zaradi tega boš morala na konizacijo :ups: , no zdi se mi, da se tako reče. Ta poseg je rutinski, odščipnejo ti košček tkiva in ga dajo v preiskave. Edino na kar moraš biti res pozorna je to, da potem pokličeš za izvide. Vem za primer, ki se ni dobro končal, ker se niso mogli zmeniti kdo je odgovoren za seznanjanje pacienta z izvidi. In pacientke ni seznanil nihče,...:zmeden: Sicer pa mislim,m da je najbolje, da to urediš čimprej in potem veselo na delo! :sloncek::sloncek::sloncek:

Punce, sedaj pa grem kuhat, pa likat, pa pospravljat, pa,.... ne nič :sloncek::sloncek::sloncek: , ker imamo nepovabljeno gostjo,.... :hudicek: M :hudicek: , pa zdaj nam itak ni treba, ko kontracepcijske tabletke delajo zaščito v mojem teleščku,...:)-:)-:)-:)-:)-

LP Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2004 11:51:51   
neni
Ahoj, tudi jaz moram nadoknaditi zamujeno...:bravo:
Pia73, ja te obrijejo in sem se jaz precej sekirala zaradi tega, pa nima veze, naredijo v pol minute in sploh ni problema. :ups: az se na tvojem mestu ne bi sama, po moje boš bolj čudna če boš kaj komplicirala. Preiskave niso lepe in precej moraš potrpeti tako telesno kot tvoj ego. Najbolje, da vse narediš kot rečejo, njim to nič ne predstavlja. Nima smisla, da se najprej briješ, potem pa lulaš na kahlo pa one te tam spodaj umivajo. Sprijazni se, bo veliko lažje. Na koncu ti je to mala malca. Si pa tisti dan precej bogi, potem pa gre hitro hitro navzgor. Meni je danes že hudo, ker moram bit doma, veš.
Moj ima pa zelo zelo slab spermiogram, samo je moj G rekel, da to vse uredijo, da rabijo samo enega plavalčka. Upam, da bodo njegove besede šle v božja ušesa in z optimizmom gledam naprej.
Pa poskusi se imet lepo v bolnici, vedi da si tam z razlogom, itak pa samo 2-3 dni. Jaz sem si en teden bolniške kar sama določila. Prej ne grem delat, potem bom pa skoraj zagotovo spet stara Neni, pripravljena na boj, samo :sloncek::sloncek: mi pa še nič ne diši, to bo moralo še malo počakat. Ampak pride tudi to na vrsto.:love:
Drži se!
Vidim da vas je bolj malo doma pa na računalniku, a uživate v naravi, al kaj??:)
lp Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2004 13:03:20   
pika74
Ooooooooo Pia73 :rozica: je bla na pohodu - mislm na RR ;). Sej je bil že skrajni cajt. Ampak pozable te pa ne bomo - nikoli!!!

Jaz grem jutri k novemu G. Čez starega sem naredila križ + :)-:)-:)-. Jutri ob 4h popoldne bom na ginekološki kliniki v Leonišču al kako se že reče. Če bo ktera slučajno tud jutri tam, nej mal diskretno pomaha z roko, pa bomo kakšno rekle :)-:)-:)-.

Včerej sva šle pa z andrejko76 na en špancir in sva vse teme okol :duda: obdelale - od vozičkov na tri kolesa pa do Klomifena in sevede vse "vmes" (kot pravjo Kingstoni). Andrejka76, to morva še kdaj ponovit. Torej eno mini RR srečanje je blo včerej na notranjskem :bravo::bravo::bravo:.

Drugač pa komi čakam na tole naše veliko srečanje 29.9. v Lj. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - upam, da še velja.

Kar se moje M tiče, pa naj bi danes dobila :hudicek:M - pa niti ni kakšnega oznanila - ne vem, tale tetka nč ne pozvoni pr men - sam za kljuko prime in not vstopi. Totalno neolikana je ratala. Ampak mislm, da ta mesec ni nč ratal tm pod srčkom. Vsaj počutim se ne tako. Drugače pa cel mesec uporabljam tiste mini vložke (alldays al kaj so že), saj imam ves čas neki izcedek od belkaste do zelenkaste in rumenkaste barve. Ampak to je čist normaln - vsaj tako je rekla ena G na urgenci. Baje bo to trajal ene 3 mesce in šele potem se bojo mojih hormoni umiril :sloncek::sloncek:. Mičkn cvikam za tale jutrijšnji pregled. S sabo bom nesla izvid od PAP III. Pol bova pa še enkrat pogledala in najbrž bo konizacija pa odščip tkiva (kot je rekla Pia73). Mičkn me mot, da me je 2 dni nazaj pri :sloncek::sloncek: bolelo in je blo potem celo nekaj kapljic krvi. Upam, da ni kej hujšga. Sam še tega se mi manjka. Ampak bomo vidl jutr. Prec po M pa nej bi nardila tud HSG - ampak Pušenjak mi je reku, da je boljš najprej pozdravit PAP III in šele nato HSG nardit. OK pa dejmo še ene par mescev počakat - sej če sm 4 leta v igri, so 3 mesci mala malca ane;).

Zdej grem pa nazaj v druge vode - papa internet - kabel bom spet mogla ven vzet :(. Ampak kaj čmo, če je člouk odvisnik od RR, pol ni druge pomoči.

Se beremo punce - pa držim pesti za vsako posebej :miska::roza::duda::modri:+9nebesa.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2004 13:30:42   
Anitka
Ahoj punce!

Sem misla malce odklopit RR, a ne gre, saj me vleče nazaj med moje drage prijateljice, ki vidim, da veliko mislijo name. Hvala vam za vse lepe besede, ki tako dobro denejo. Jaz sem zadnja dva dni spet :(:(:(:(:(:( saj je izcedek še zmeraj tu in milsim, da bo jutri pridirkala tudi sama gospa M:hudicek: Vem, da ne smem obupati, a enostavno se mi je spet začel rušiti ves svet. Pa tako dobro mi je ta mesec kazalo, pa take dobre občutke sem imela kot še nikoli prej. A je še kaj na tem svetu kar deli pravico? Ne vem no, če je ni ravno pošteno do nas vseh, ki se borimo za :duda::duda: Ma ne bom več jamrala in vam kvarila lepega sončnega nedeljskega popoldneva. A malo sem si pa vseeno olajšala dušo.

PIA 73 :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: tako sem vesela, da te lahko spet na veliko beremo. Veš tvoj optimizem je še mene spravil v vsaj malce boljšo voljo. Očitno si tudi moja pikica :duda: želi na svet šele v poletni vročini tako kot tvoja. No punce pa se dajmo zmenit in naredimo zdaj eno ta pravo akcijo po kateri bomo vse hodile s :duda: v trebuščkih. Mislim, da se bomo mogle vkratkem dobiti v MB da se malo zorganiziramo. Počakajmo še na našo Geo, potem pa bom jaz spez začela s prijavami za naše tradicionalno, tokrat že 3. srečanje v MB.

URŠA upam, da nas jutri razveseliš z novičko o :modri::duda::roza::duda:+

NENI hitro okrevaj in tudi tebi želim, da kmalu zagledaš čarobne znake :modri::roza::duda::duda:

KLARISA :rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel: drži se!!!!

PIKA 74 čimprej naj vse tvoje težave izginejo in kmalu nam poročaj o :modri::roza:

TIA kako je bilo na poroki? A si ujela šopek?

Naša BAMBI pa uživa na Oktoberfestu. Sem ji zadnjič rekla, da naj M kar v pivu utopi:)-

Punce moje drage uživajte na sončku in se beremo zvečer,

Anitka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2004 14:01:37   
tinkamiška
Pozdravljene!

Anitka, jst te čist razumem, veš, sploh pa ti dobri občutki...tud jst sem jih mela, tak kot še nikol, je pa res, da sem prvič na klomifenu in je zaradi tega vrjetno pri meni vse drugače. Tud ta packa:hudicek: je čist drugačna kot ponavadi. Nič me ni bolela, ponavadi se mi kr blede od bolečin, tokrat pa nič. Sam tri dni je trajala, zdej je pa še sam en rjav izcedek. No, bo vsaj hitro mimo in bova z možekom spet lahko začela:sloncek::sloncek::sloncek:. Pa upam, da nam ta mesec rata!!!
Jutri grem na pregled k G in mojega možeka naročit na spermiogram...pojma nimam kako to poteka v Celju, če ima katera izkušnje s tem, prosim naj mi kej napiše. Bom vidla kako hitro, ga bodo naročili.

Držim pesti za vse, ki še NEčakate, da bodo:modri::roza:!!

In mislim na vse, ki se podajate v nov mesec! Upam, da smo tokrat me na vrsti!!!:angel:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2004 15:36:55   
Darja*
Pozdravljene sotrpinke!

Verjetno vse sedaj uživate nekje v naravi, jaz pa sem ravno prikobacala iz popoldanskega počitka. Danes me že cel dan zebe. Ne vem kaj mi je! Ne diši mi da mi šla ven, ampak moram se mal odpravit k staršam na obisk.
Moram vam povedat, da sem se na pikniku imela zelo lepo, že dolgo se nisem tako veselila. In niti za trenutek nisem pomislila, da me čaka jutri ultarzvok, da moram danes uzet prvo tabletko klomifena,......vse to sem pustila doma in bilo je prav:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-,
dobro mi je delo, priznam. Domov sem prišla nekje v jutranjih urah in moj dragi je bil vesel, da sem se mal sprostila.
Danes me zapušča :hudicek:M. Jutri grem v MB na ultrazvok in tam bom dobila vse nadaljne napotke za inseminacijo.:zmeden:
Zraven inseminacije pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da neslednji mesec zagledam :roza::modri:, držite pesti, da mi uspe,....:bravo::bravo:
Ampak ne smem se preveč veselit, saj me je moja G opozorila, da ni nujno da uspe prvič.

Lepo se imejte drage prijateljice in bodite v :rozica::rozica::rozica::rozica:

Darja*

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2004 17:11:15   
mela
no punce moje men je kr bed tuki se oglasat-za nas ,ker se mi zdi da se ve med sabo full poznate in kokr same pravte mate ze doug staz pol ne vem ali imam sploh "pravico" kle kej pisat ker to je res za vas ker ste taksne borke in si res zasluzte :duda::duda:!lepo vas pozdravlajm in bodite v cvetju:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2004 17:19:05   
pika74
Ej mela, nehi kvasit traparije8).

Veš, da si dobrodošla. Sej jest tud nimam ne vem kakšn staž tle na RR. OK za bebico se boriva že dooooooooooolg, ampak na RR sm pa šele od junija in mi je ful žal, da nism že od prej gor. Če bi bla prej tle, bi že prej zamenjala G in velik več bi vedla od vseh teh stvari. Tko sm bla pa dolg cajta nevedni Tomaž :ups::ups:.

Ti sam piš, ti ne veš, kako nam tastarim popestriš dan. Hvala tebi. Pa čim več takih pozitivk, kot si ti!!!

Tudi tebi :rozica::rozica::rozica::rozica: v imenu vseh.

Pesti pa itak držimo za vse tiste, ki si močno želijo, ne glede na staž. Važn je, da rata :modri::duda::roza:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2004 17:21:17   
pika74
sm še enkrat prebrala svoje pismo... pa upam, da ne bo kakšna užaljena, k sm napisala - nam tastarim... vzamem nazaj. Nism hotla - popravljam nam tamladim. ahhhh to pa ne paše. Ma kokrkol. sej zastopte :)-:)-.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2004 17:24:13   
mela
no jst sm kle od julija in bebico tut šele(no men se zdi ze 100 let) od takrat delava!a lahko zvem koliko si stara upam da ne 74;) in od kdaj delata na:duda:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2004 17:25:23   
pika74
30 sm bla aprila. delamo pa od l. 2000. Ampak vem, da bo ratal:bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2004 18:09:37   
Šoni
Živijo punce, zadnje čase vas bolj berem kot pa sodelujem.. Sem zelo žalostna, če se še spomnite sem bila v juliju na abraziji in sedaj bo že osem tednov in o M:hudicek: ni ne duha ne sluha:((:((. Drugi teden imam pregled pri G. Sem pridna in veselo pijem čajčke, ki naj bi pomagali urejati ciklus. Sem že čisto obupala, saj vam nimam kaj pisti o lepih občutkih, ki vas prežemajo, ko delate teste in čakate na :modri::roza:. Kaj naj sama povem, kako bi rada že dva meseca videla tetko pa nič. Sem na študijskem dopustu, ki tudi ni prav produktiven :(. Se mi je kar za zjokat :((..

Punce ne mi zamerit, da zlivam svojo negativno energijo v tale post, samo sem mogla nekomu povedat kako mi je hudo..
Lp, Šoni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2004 18:40:56   
Pia73
Pozdravljene!

Ej, danes se me pa ne rešite!!! Me full glava boli. Pa sem lahko samo kratek čas pokonci, nato pa vodoravno. In en tale vodoravni odmor preživljam za računalnikom, v družbi RR. Mož in sin sta šla ven a je mož nekaj pozabil, prišel nazaj in se smejal, ko me je spet videl za računalnikom. Prej sem namreč zatrjevala, da še sedet ne morem tulk me glava boli! :)-:)-:)-:)-:)-
Ja zlat je tale moj možek! :bravo::bravo::bravo: Upam, da ozdravim! Da ne jem tele kontracepcijske :(( tablete zastonj!

Ja, Anita naša draga. Moram ti povedati, da te popolnoma razumem. Saj sama veš, da sem bila pred parimi meseci na istem kot ti, preiskave pred vrati, željenega rezultata pd nikoder,...in bila sem na tleh, noge bi si lahko brisali v mene, pa bi mi bilo vseeno,...Ampak hvala bogu, tudi to mine! Ne takoj in ne čez noč a živeti moramo z vsem tem! Štala, a me ti bomo stale ob strani, te spodbujale, upale s teboj, jokale in se na koncu veselile! Obljubim!:metulj:

Šoni tudi tebe popolnoma razumem. Tudi jaz imam za sabo abrazijo, po drugem s.s. Težko je tole čakanje na prvo M. Vem! A, če ti je to kaj v tolažbo: enkrat pride in nato še ena,...in upam, da je potem pri tebi ne bo več,...Jaz imam to smolo, da jih je bilo po abraziji pri meni že 20. pa grem nekako naprej! Kaj čem, tako je življeneje! Boš videla, da nam bo vsem uspelo! :metulj:

Neni, hvala za inf. Kot sem rekla, saj vem kako izgleda vse to sranje! Samo pri laparoskopiji nisem rabila britja,...Mene je še čink narkoze strah, mi je bilo zadnjič tako slabo po njej! Zaradi vsega tega sem pa ti fauš, da je že vse za tabo! :)-:)-:)-

Pika74, hvala za lepe besede! Tudi jaz menim, da je najboljše, da urediš s tem PAPIII in greš potem na HSG!!! Držium pesti za jutri! Javi mi, kako si zrihtala! :miska::miska::miska:

Ej, mela, kaj ga spet serješ,.....:)-:)-:)- Ti kar pridi med nas in upaj, da nas ne boš utegnila dobro spoznati in da prej poletiš v 9nebesa Jaz bi to tudi rada, pa ne gre in ne gre,...:(( Sem pa na RR od decembra 2003,.....

Darja* lepo, da si se imela na pikniku lepo. Moj je tudi vesel kadar grem in se sprostim! Me ni treba doma prenašat! :)-:)-:)-:)-:)- Kje ste se pa zabavali?

Punce vidite kako je to, ko je Pia73 bolana! Visi cel dan na RR! :)-:)-:)- Zaželte mi zdravja prosim! Če ne ne bo mira! :)-:)-:)-

LP Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2004 21:55:24   
Anitka
Hoj!

Se moram spet malce oglasit, čeprav me že v posteljo vleče pa še nekam čudno slabo mi je. Ne vem no:zmeden::zmeden: Sem že zadnjič pisala kako me sili na bruhanje ob jutranjem umivanju zob in danes se mi je to pojavilo tudi zvečer. Ne vem no, nočem si delati nekih lažnih utvar, ampak vseeno mi ni jasno zakaj se to dogaja? Moja M naj (ne) bi prišla jutri, izcedek traja od torka zvečer, sicer se je danes malce umiril, zdaj pa ne vem kaj naj si mislim. Joj kako je to ironično, še pred nekaj urami sem bila totalno na tleh, brez volje do življenja in brez upanja, sedaj pa spet nek čuden feeling. Kaj pa če je vseeno uspelo:zmeden: Joj ta negotovost. Prejšnji mesec je M prišla na 26. dan, tokrat pa očitno spet čaka na 28 dni. Bomo videli kako bo jutri. In če je ne bo (kar je sicer mala verjetnost) bom v torek naredila test ali pa v sredo.

PIA 73 popolnoma te razumem, da za RR pa že ne more biti tako hud glavobol, kaj?:)-:)-:)-:)- Ja pa hvala za tako prijazne besede. Veš mi je kar lažje pri srcu, ko se vam lahko izpovem in izjočem na "rami" Res ste zlate in vse po vrsti si zaslužite :duda::duda::duda::duda: Kako dolgo pa boš v bolnici? Se kaj SMS-ave. Aja pa veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiik zdravja ti želim.

Hej MELA, tebe bomo pa malce čez koleno pa po ta zadnji:)-:)-:)-:)- Ja kaj pa govoriš bedarije, valjda, da si dobrodošla tukaj med nami. Saj veš- več glav, več velja:)-:)-:)- Ti se nam kar pridno oglašaj in upam, da se bomo kmalu brale tudi v 9nebesa

Tako moji :angel::angel::angel::angel: lepo spite, pa možekov preveč ne jezite, kaj lepega sanjajte in naj vam nov teden prinese veliko veselja, veliko lepih trenutkov in naj vam bo vsak nov dan s :):):):) obsijan.

Vaša Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2004 8:20:10   
biba77
Anitka,

pri tebi se nekaj "kuha". Po moje bi lahko bili :modri: ta teden!!!!

Drzim pesti!

:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.