Pia73
|
Drage moje virtualne prijateljice! Hi, hi, hi meeryana sem te prehitela, tralalala,.... Mimogrede, če te glava pogosto boli, le pojdi k zdravniku! Da ne bo potem problemov med nosečnostjo! Sem danes kar nekako dobre volje, pa sploh nimam nobenega pravega vzroka zato! :)-:)-:)-:)-:)- Ampak sva se zdajle z melo fino pohecale in nasploh mi ni hudega, pa kljub vsemu sranju se moram molo poveseliti! Ja punčke moje, kot vidite, sem odprla nadaljevanje brez številke! Sem tako redko tule, da jih v glavi (številk namreč) nimam, pa sem že odprla novo temo, pa se mi ni dalo več iti nazaj! Ja, taka sem :sloncek: lena! Hi, hi, hi,...:)-:)-:)- Ja, za moje stanje sem že napisala esej par postov spodaj. Pa, da si srčno želim, res najbolj, da tokrat uspe naši Klarisi in Anitki! Obe si res to (lahko bi napisala krvalo, pa ni najbolj prikladno :)-:)-:)- ) zeeeeeloooo zaslužita! Pa seveda tudi Piki74, ki ima poleg Klariise najdaljši staž! Koali, Bambi in moji malenkosti je tudi ta mesec spodletelo! Ja veste me tri bi rade rodile poleti, pa smo zato tale mesec preskočile: Jaz bom še kakšen mesec preskočila,... :)-:)-:)- Pika74, si napisala, da te bo obiskala M, ej upam, da tokrat nimaš prav in da bosta magisterij zagovarjala najmanj dva!!! Tudi ti imaš že predolg staž, da bi izbirala mesece, kot sem to storila jaz :)-:)-:)- Čimprej želim slišati veselo novičko tudi od tebe! Potem še kakšen mesec, pa jo sporočim jaz, potem pa naju čaka VEEEELIIIIKAAAA POJEDINA! Ne, nisem še pozabila! Na koncu pa si boma privoščili še :torta: kajne?!? Koala se je ta mesec tako potrudila, da je prišla v moj kraj, kjer je dobila M in jo tako odnesla v MB. Ampak je ni odnesla od mene, ne, ne, ne,.... Ta p....M ima mlade povsod!!! :grrr::grrr::grrr: Upam, da neni dobro okreva po posegih in da se nam čimprej priključi! :rozica::rozica::rozica: za neni. Ej Tia pa ne se čist izmozgat! Prihrani še malo energije za :duda: Pa saj vem, da boš zmogla! Sedaj se bo pa že naša Gea kmalu vrnila, kajne! Upam, da že v dvojini! Ja biba77, tudi mene včasih prevevajo občutki, ki si jih opisala,... Na žalost,....A kaj hočemo, moramo naprej! Uršika, ne vem točno kako se napiše tvoje ime! :ups: Tebi in tvojemu Samu želim, da še ta vikend ugledata :modri: ali sedaj + po novem, ne? Darja* kako je bilo na pikniku???? Sigurno sem vas ful izpustila a ne namerno! Vsem čakajočim želim, da čimprej ugledate :modri: ali :roza: ali + , kakorkoli, da bo le pot do :duda: čimkrajša!!!! LP Pia73 :sloncek:
|