timoteja
|
Hojla in en lep kulturni dober dan vsem. Sem se morala malo oglasit in pojamrat, saj si moram malo napolniti baterije.Doma imamo 3 letnico, ki je včasih obupen otrok. Sedaj sva doma že skoraj 1o dni zaradi viroze, sedaj je mala ža zdrava. Problem je v tem, ker je totalno energičen otrok, polna energije, vendar brez vztrajnosti, brez volje, da bi kakšno stvar naredila sama, ali se igrala sama, razen če se prej skregaš z njo, pol se lahk pa čist lepo igra pol urce v svoji sobi. Zahteva, da bi se vseskozi nekdo ukvarjal z njo, sicer če druga ne, se spravi na našo kužiko, leta za njo,jo preganja, torej nagaja. Če pa se z njo kdo igra, ustvarja, riše, reže itd, je pa super punčka. Vendar je treba tudi kaj po hiši postoritit, pa tudi smatram, da je že toliko stara, da bi se morala sama zamotiti.S partnerjem jo skušava učiti za učenje, velikokrat pri kuhi, sesanju in takih običajnih stvareh si vzamemo čas, da sodeluje, je zelo brihtna, prikupna, ampak me izčrpava. In vse skupaj me nervira, ker si želimo še enega otročka, pa me skrbi, kako bi iblo z dvematako zahtevnima otrokoma. Ne vem več, ali je mala tako razvjane,a malo mi liči na hiperaktivnega otroka. Ne vem več kako in kaj, . Evo, ravno zdele je prišla mala po 15 minutah iz soibe, iz katere je uspela narediti samo to, da je tričetrt stvari potegnila iz omare. Logično da igrala se ni nič. Please, help, ker sem res obupana. Kako pa so vaši pri treh letih?
|