|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   coitus interruptus
7.2.2007 11:27:18   
Anonimen
Zanima me koliko izmed vas je zanosilo v času, ko ste imele spolne odnose in ste kot zaščito uporabljale coitus interruptus-odmik penisa pred ejakujacijo?

Prav tako me zanima koliko % možnosti je, da ženska v takem primeru zanosi.

S fantom se že nekaj časa pogovarjava o otroku, vendar pa želiva vsaj 6 mesecev "pazit", da se telo prečisti kt in da bo otroček zdrav. Nikamor se nama ne mudi.

Pia
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: coitus interruptus
7.2.2007 11:31:53   
analana
Jaz nisem,pa nisva nikoli uporabljala druge zaščite.Tako,da če partner"pazi" oziroma ohrani trezno glavo,se ne more zgoditi nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 11:36:00   
lukec
Žal je pa tole res daleč od resnice. Metoda "pazi" je ena od najmanj zanesljivih metod kontacepcije.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 11:36:36   
ur+sa
če se gresta metodo "umiK" je vseeno možnost zanositve... je zelo majhna možnost je pa...
jest poznam 2 osebi k sta zanosili, kjub jemanju KT.

user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 11:46:06   
Rožica I
No, jaz sem tako zanosila. In sicer nenačrtovano user posted image !
Kakšno leto po uporabi KT, sva to prakticirala. Bila pa sva v tem času zelooo aktivna! No, v mesecu juniju, ko sem zanosila, sva le ubogih 2x ali 3x (1x celo med menstruacijo), saj je bil partner večino časa na služ. potovanju.

In se je prijelo! HVALA ZVEZDAM

P.S.: možen recept ( user posted image  ):
       - 6 mesecev prej sem nehala kadit
       - 5 mesecev prej sem nehala jesti meso        
       - 2 meseca sem se učila matematiko kot nora       
       - 3 leta prej sva (slončekkiskače) nonstop, v tistem mesecu pa skoraj nič 

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 12:04:49   
Anonimen
Rožica, vidva sta verjetno prakticirala "na odmik" al se motim?

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 12:12:53   
Anonimen
Nekje sem prebrala, da lahko ženska zanosi s predsemensko tekočino. A je to res? Potemtakem, če fanta predhodno ful vzburiš in imaš takoj za tem spolni odnos lahko tudi zanosiš?

Teja18

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 12:14:31   
Rožica I
Jasno, odmik ja! Dokler ni (od)niknilo user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2007 12:19:16   
Mijavček
Tudi v predsemenski tekočini so lahko semenčeca. Metoda "paziti" ni najbolj varna, če pa itak in itak milsite kmalu met user posted image  potem pa pomojem nič narobe če to uporabljata.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2007 12:22:54   
Anonimen
S fantov si želiva otroka, sam nočeva, da sva pod tistim pritiskom in sexava kot bedaka, pol pa delava vsak mesec test nosečnosti in sva pol po vsakem neg. testu še bolj brezvoljna.

Pia

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2007 12:29:00   
ur+sa
če pa oba želita otroka, potem pa veselo slončkat, brez misli al bo ratal, al ne bo...KO BO BO... to je najbolje..no pri meni se še ni posrečilo..ampak računam na touser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2007 12:53:45   
Anonimen
ravno zdaj sem si izračunala tukaj na ringaraji svoje plodne dneve, takrat bo pač bolj veselo. Pa nekaj sem slišala za neko krvomočnico. Ali sploh kaj pomaga? Aja Tifol pa že uživam kak mesec. Mi proporočate morda kakšno drugo obliko zdravil podobnih tifolu, ker mi je po tifolu ful slabo. Pa še cena me zanima za izdelek, podoben tifolu ki se ga dobi v dm, ne vem pa kako se mu reče.

Pia

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2007 13:03:10   
mala zirafa
Meni se je to zgodilo.Tisti mesec ga ni blo doma, razen samo en dan in ravno na tisti dan me je oplodil z metodo umika.Pušenjak pravi da je včasih več včasih manj spermijev v pr. tekočini.Tako da verjetnost varira in obstaja.Je pa loterija zanosit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2007 13:06:18   
Anonimen
Mala zirafa, kaj misliš koliko je verjetnosti, da zanosim, če vsak 2 dan sexava, bolj pogosteje v plodnih dnevih

Pia

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2007 14:03:49   
mala zirafa
Ne bi ti vedla povedat.Probaj vprašat pušenjaka.Enkrat sem nekje zasledila na tuji strani.Vem da je zelo majhna možnost, ampak je.Recimo meni je blo dovolj tistien sam dan v mesecu,medtem ko ostali čakajo pa mesece.Mogoče če ne načrtuješ res prej rata.Pobrskaj malo po netu pa tudi po iskalniku.
Pa veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2007 9:01:08   
upica
V DM dobiš CentraMed Mami, ki ima zraven folne kisline še veliko vitaminov in mineralov. Stane cca. 1500 sit, v škatlici je 30 tablet. Ješ eno na dan. Meni sicer ni bilo slabo po tifolu, ampak zaradi dodatnih vitaminov uživam te.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2007 9:02:10   
upica
Oprosti, sem jih lani kupila, sedaj stanejo cca. 6,5€.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?