|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS???
7.2.2007 10:23:02   
Rožica*
Živjo!

Zanima me kam greste, oziroma kje ste bila na NS? Kateri zdravniki sploh opravljajo NS na tem področju?
Vaše izkušnje z zdravniki in katerega priporočate?

Slišala sem, da pregled menda opravlja tudi dr. Krištofelc na Ravnah, vendar nisem nikjer zasledila, da bi imel licenco? Ve katera kaj več, je mogoče katra bila pri njem?

Kaj pa Velenje in SG? H komu na NS?

Prosim za odgovor, ker se moram hitro nekam prijavit.

Hvala, rožica.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS???
7.2.2007 10:33:10   
lex
Dr. Marija Georgijev - Predanič (Štorklja d.o.o)v SG. Ima tudi 3D UZ in ti v 22 tednu naredi za 42€ 2D filmčke in 3D slikce (rabiš samo USB ključ)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 14:22:55   
Strawberrie Cherrie
Bila pri Georgijevi. Men je blo OKuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 17:11:28   
Bonnie_RR
Js sem bila v LJ, na Celovški. Ne spomnim se več priimka.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 19:19:04   
tani33
Hojla!

tudi jaz sem bila pri dr.Georgievi, sicer je ni na seznamu tistih z licenco, ampak vseeno vse lepo razloži in pokaže. Z menoj sta bila tudi otroka in moj dragi. Vsem je z veseljem odgovarjala na vprašanja.

LP

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 20:12:25   
BAMBOLINO
Jaz sem iz Velenja in sem bila pri dr. Strahovi v Domžalah.

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 21:17:50   
dorina
V Velenju opravljata NS (in imata licenco) dve ginekologinji: Ksenija Kardoš Mohorko in Biserka Martin. Jaz sem bila pri Mohorkovi in sem bila zelo zadovoljna. Plačala pa sem takrat (3 mesece nazaj) 12.000 Sit; zdaj je po moje cena 50 Eur.

(odgovor članu BAMBOLINO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2007 12:06:11   
Rožica*
Dorina kaj je všteto v to ceno pri dr. Mohorko?  Si dobila slikce al si morala doplačat? Kako dolgo traja pregled?

Jaz sem se naročila k njej uro imam ob 13:30, pa me zanima če se držijo ure al je treba kaj počakat....

LP.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 13:05:10   
net
Lp!
Tudi jaz sem bila pri dr. Mohorko in je bilo vse ok. Pregled je trajal skoraj 45 min in ure se kar držijo. Mogoče si je za mene vzela malo več časa, ker za mano ni bilo nobenega več naročena, pa še pri prvi nosečnosti je šlo nekaj narobe. Slikic ti da kolikor hočeš, nekaj si zase obdrži in nič ni potrebno doplačat...Spola mi pa ni hotela povedat, ker se je bolj slabo videlo, na pamet pa ni hotela rečt. Aja, pa še po stopnicah sem mogla tekat, da se je mali obrnil, pa počepe delatuser posted image .
Lepe izvide ti želim!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2007 18:38:10   
dorina
Ja, tudi zame si je vzela kar dosti časa. Okrog 45 minut sem bila pri njej. Slikice sem dobila zraven brezplačno.
Glede tega, kako držijo ure, ti pa lahko rečem samo to, da je odvisno od gneče. Jaz mislim da sem prišla na vrsto pol ure kasneje. Drugače je pa super!

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?