|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšne so cene....
7.2.2007 9:48:10   
ur+sa
varušk po domovih,...od kje do kje se gibljejo? recimo na uro?

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšne so cene....
7.2.2007 9:50:58   
Felicity
Jaz se pravkar pogovarjam za varstvo.
Gospa na svojem domu 60.000 SIT za 8 ur/dan.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 9:54:10   
Anonimen
Odvisno od tega,ali bo samo varuška ali bo še kaj drugega delala.
Tudi to ,ali bo na svojem domu ali na vašem, in ali boste vi dajali hrano ali ona.
Ko sem sama pazila otroke sem jih na njihovem domu.Zraven sem jim še pospravila,zlikala in včasih skuhala.

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 10:28:59   
ur+sa
recimo da merkaš otroka, starega od 0-2 let...ga previjaš futraš, in to delaš na njihovem domu.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 10:30:25   
Anonimen
Meni so plačali 700 na uro,pred dvema letoma.

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 11:01:51   
nuala
Jaz moji varuški dajem 4 EUR / uro.
Čuva pa 2 otroka.

Začela je pa pri meni z 800 / uro, pa sem bila zadovoljna in sem sama dvignila .

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 11:02:10   
bini
120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 11:09:31   
kofetek2010
200€/mesec za 6ur/dan, vključuje 2x malico in 1x kosilo user posted image  

na njenem domu, čuva pa našo 14 mesečnico in svojo 12 mesečnico user posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2007 12:06:57   
zojabor
Trenutno iščem varstvo. Cene so res različne v Ljubljani.

Če gre za  redno varstvo otroka na domu po 9 ur dnevno se giblje cena v Ljubljani od 350-400€, se pravi ceno, ki imajo v Ljubljani postavljene mnoge t.i. privat jasli. Govorim seveda o stalnem varstvu, urna postavka občasnega varstva je mnogo višja.

Upokojenke so dosti cenejše in ti malčka merkajo na domu upokojenke že za 170€, cena vključuje hrano, ponavadi varujejo po 2-3 malčke.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2007 13:26:42   
sazi
120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel
IZVIRNO SPOROČILO: bini

120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel user posted image

Od kod pa si, da si našla tako "poceni" varuško? Naša bo čuvala 3 otročke (občasno 4, redko 2), pa računa 250 EUR/ mesec.
Za urne postavke pa ne vem. Jaz sem pred nekaj leti (v študentskih časih) dobila 1000 sit/uro, ampak sem čuvala 2 ali pa 3 njihove otroke. Pri Sezamu je trenutna cena za varstvo 3-4 EUR/uro - odvisno od trajanja in rednosti varstva.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2007 13:45:01   
Anonimen
Na našem domu, po potrebi pripravi hrano, če je slučajno jaz ne bi utegnila, 4€ na uro. Jo pa potrebujemo samo za občasno varstvo.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2007 15:11:15   
bini
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel
IZVIRNO SPOROČILO: bini

Od kod pa si, da si našla tako "poceni" varuško? Naša bo čuvala 3 otročke (občasno 4, redko 2), pa računa 250 EUR/ mesec.
Za urne postavke pa ne vem. Jaz sem pred nekaj leti (v študentskih časih) dobila 1000 sit/uro, ampak sem čuvala 2 ali pa 3 njihove otroke. Pri Sezamu je trenutna cena za varstvo 3-4 EUR/uro - odvisno od trajanja in rednosti varstva.

ja, na dolenjskem koncu se še najdejo fejst ljudje, ki niso oderuški, ker ljubljanske cene so oderuške, če mene vprašaš in niti približno realne, še posebej, ker gre v glavnem za denar 'na roke'  - da jih ni sram računat 300 in več evrov user posted image  na otroka... groza... čeprav če človek nima izbire, potem tako pač je... je pa res, da se tud v našem koncu najdejo varuške, ki se skušajo zgledovati po ljubljanskih cenah, ampak naša pravi, da tega ne razume in da ne razume kako si lahko človek take stroške naredi na enega otroka user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?