|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ščitnica
7.2.2007 0:39:02   
laura2706
Ima mogoče katera težave z dalovanjem ščitnice po porodu oz. s hipertirozo   
-povečano delovanje ščitnice ali Bazedowa bolezen?????
Pri men je ščitnica eksplodirala (šele) ko sem nehala dojiti,sadaj imam predpisano terapijo Atyrazol,ker prej me niso mogli začeti zdraviti,ker sem dojila.Vsekakor pa moram razmisliti o radioaktivnam jodu,da se mi hiperaktivnost hormonov ne bo ponavljala.
Ima katera ali je mogoče imela tak problem in kako se je pozdravila??????

L.P.Laura

< Sporočilo je popravil Nyah -- 7.2.2007 15:37:25 >

Moja princeska je prijokala na svet 6.9.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ščitnica
7.2.2007 7:17:12   
Marogica
Jaz sem se zdravila   radioaktivnim jodom, ki mi je tudi pomagal. Potrebovala sem samo eno dozo, ki je "prijela" v tem smilsu, da nisem potrebovala nobenih dodatnih zdravil. Od tega je sedaj ca. 4 leta(moj otrok je bil star nekje 2 leti), hodim na redne kontrole, ki pa ne kažejo sprememb. Torej ščitnica "miruje".

< Sporočilo je popravil Nyah -- 7.2.2007 15:37:42 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu laura2706)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ščitnica
19.2.2007 22:15:27   
lily975
men so se problemi s ščitnico začeli po porodu , ampak nisem vedela da gre za njo , sem misla da sem utrujena zaradi poroda. Mi je pa ščitnica delala 100 na uro. Sem tud jemala Athyrazol cca. 3 mesece , pol se mi je pa umirilo oz. šlo v hipotirozo , tako da imam sedaj pavzo s tableti in kontrolo čez 3 mesece.Pr men je šlo verjetn za poporodno hipertirozo , tak  mi je zdravnik povedal , bomo videli na kontroli.   

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?