|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvomočnica
6.2.2007 10:09:20   
Anonimen
Mene pa zanima kje se dobi krvomočnica v Mariboru, če morda katera ve. Pa še eno vprašanje imam. Koliko časa Vam je zaostajala menstruacija, po tem ko ste prenehale z jemanjem tablet in kdaj ste zanosile? Jaz sem namreč dobila menstruacijo takoj po prenehanju kt, sedaj pa čakam na normalno user posted image . hvala Vam za odgovore

Manca
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvomočnica
6.2.2007 10:11:50   
pupa_b
Zdravo, Manca!

Jaz sem pred kratkim kupila krvomočnico v Sanolaborju v city centru v MB, stala je približno 2 €.

Pa ni tako slabega okusa, ni je težko piti. Jaz jo pijem skoraj vsak dan zjutraj, poleg tega še matični mleček po vrhu za boljšo plodnostuser posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 10:37:54   
ur+sa
ko sem nehala jemati Kt mi ni M nekaj časa nikoli zamuja bila je točna..na 28 dni...poj po ene pol leta mogoče več se ji je pa strgalo... čakala sem jo en teden, delala teste..pa nič..poj pa pršla prov hinavskuser posted image .

drgač pa še ni ratal zdej po novem boju...2 meseca, mogoče bo ta mesec presenečenje..user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 10:55:38   
mehurčica
Kaj pa to sploh je? Kot čaj? In kaj naj bi bilo,če jo pijemo? Ziher sem še edina tukaj, ki tega ne ve.user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 11:11:35   
mlavla
mehurčica..nisi edina nevednica, saj tudi jaz nepoznam tega čaja...

upam, da nama bo katera kaj razložila

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 11:19:24   
pupa_b
Jaz za ta čaj (ja, to je čaj!) nisem vedela, dokler nisem tu gor prebrala o njem. Punce ga kar na veliko pijejo. Baje naj bi pomagal k bolj "močni" maternici ali nekaj takega. Krvomočnica - močna kri ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Posledičn je naj bila ženska bolj plodna, moški pa bi naj imel boljše plavalce, če bi ta čaj pil.
Upam, da nisem kje mimo udarila :-)user posted image

Naj še druge, bolj izkušene babike, kaj povedo!user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2007 11:26:02   
ur+sa
GREMO POTEM VSE HITRO PO ČAJuser posted image user posted image  da nas bo veliko novembrk user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2007 13:28:08   
afnica mala
Sem brala tukaj gor to temo, pa sem takoj šla vprašat v Citya v zeliščno lekarno, pa je že zmanjkalo. Grem popoldan še v Sanolaborja.
Zdaj vidim, da pomaga tudi za bolj živahne plavalce. Bogi moj možiček, ni navajen piti čaja brez meduuser posted image . Saj mora biti brez vsega, kaj ne?

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2007 18:31:11   
Valery
Hej punce!

Krvomočnica ali smrdljička ( čeprav nič kaj ne smrdiuser posted image !) je čajček, ki ga lahko pijeta oba s partnerjem.Debeli namreč sluz pri ženski, pri moškemu pa ugodno vpliva na plavalce.user posted image Jo je pa možno kupiti tudi na Vetrinjski ulici v MB v zeliščnem bazarju Sonce (od Flore d.o.o.) za malce več kot 2€ (50g)!
Držim pesti vsem, ki upamo(te)!!!user posted image
Lp, Valery

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2007 18:52:02   
*marjetica*
A v lekarnah je pa nimajo
user posted image

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2007 18:53:25   
Anonimen
Sem jo iskala že v parih lekarnah,pa jo niso imeli.Jutri grem v Sanalabor.

(odgovor članu *marjetica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?