|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peskovniki
5.2.2007 22:24:20   
Piškotka~
Mogoče malo zgodaj pa vseeno, kateri plastični peskovniki se vam najbolje obnesejo? Kupila bi takega s pokrovom pa malo večje dimencije moji nečakinji pa še mojemu mulčku, ko bo prišel k njej na obisk: Kam naj se odpravim, mislim da ni ravno sezona igraluser posted image  lp

Mamica Luku in Maticu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peskovniki
6.2.2007 10:27:49   
maks
Jaz sem ga naročila, lani, po internetu, v Neckermanu, je pa lesen in barven, ter ima strehico, ki z njo tudi pokriješ peskovnik. Dobili smo ga zelo hitro in smo z njim tudi zadovoljni. Cena je pa tudi zelo ugodna: cirka 13.000 sit sem dala, že s poštnino vred.

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 21:43:34   
BARBARA R.
Kaj pa majhen, takšen ki je kot mizica? Lahko ga napolniš z vodo ali mivko. Sprva, ko še ni bilo dovolj toplo, pa so pri Kristini v vrtcu imeli v njem kocke . Je zelo simpatična zadeva. Ima tudi pokrov, tako da ga ni potrebno vsaki dan prazniti.

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2007 17:42:08   
tana-2
Mi imamo tega Bigovega in je super. Da se ga sestaviti v večji ali manjši dimenziji, enostavno razstaviti in oprati, ima pa tudi pokrivalo. Nam je všeč.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2007 17:43:06   
tana-2
Se opravičujem user posted image , pozabila sem dodati link:
http://www.comshop.si/Classification.asp?ClassID=8600150015.

(odgovor članu tana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?