|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   windows media player in dvd
5.2.2007 19:10:34   
Anonimen
prijateljica ima na svojem računalniku inštaliran isti wmp kot jaz pa ne more gledati enega dvd-ja,ki ga jaz lahko.
kaj bi bilo lahko narobe pri njenem in kako naj to težavo odpravi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: windows media player in dvd
6.2.2007 1:30:10   
Anonimen
Kaj tocno pa ji ne dela? Ne bere sploh DVD-ja?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 14:23:49   
Anonimen
ne,ga ne bere.
ko ga da not ji napiše da je neka napaka ali kaj vem,mi ni točno povedala.
še vedno upava,da nama bo kdo povedal kaj je za narediti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 10:48:14   
Nixxon
Kaj ti razumeš pod DVD? DVD je samo plošča.

Če misliš uradni, originalen, film na DVDju, potem je možno, da je bodisi DVD-ROM enota pokvarjena, bodisi je treba dodatno kaj inštalirat (slednje zelooooo dvomim).

Če pa ti misliš skopiran film v AVI, XVID, DIVX,... formatu (neoriginal) pa, kot sem že večkrat povedal, Windows Media Player s tem nima NIČ. Morda tvoji kolegici manjkajo KODEKI za predvajanje filma. Ker Windows Meda Player samo z računalnika "prebere" kako je določen format kodiran in film prikaže.

Za preveritev, da ni kriv WMP probaj še s kakim drugim, npr. BS player, VLC Media player,...

Naj kolegica proba inštalirat sledeče kodeke (po vsej verjetnosti drugih ne bo potrebovala):
Xvid:
http://www.koepi.org/XviD-1.1.2-01112006.exe

Divx:
http://www.divx.com/divx/windows/download/
(tu bi jaz na tvojem mestu naložil samo kodek (DivX Community Codec), playerja in onih poskusnih (trial) verzij ki delajo v omejenem obsegu samo 15 dni nebi (ne inštalirat Divx converter ter DivxPro codec), samo smeti računalnik)

AC3 filter za zvok:
http://freeweb.siol.net/darjan66/ac3filter_1_10b.zip

To bi moralo pokrivati večino kodekov. Poročaj če je kaj drugače.

LP, Niko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 11:04:02   
Anonimen
ok,to je tko:
na tej plošči je posnet en nastop naše mularije. najprej sem ga gledala jaz in potem sem ga dala njej,pa ji na wmp ni delalo, na dvd predvajalniku pa je .
ja,je rekla,da druge stvari pa lahko gleda na tem wmp.
ok,ne vem,sama se na računalnike ne spozna dosti,jaz pa tudi lih za silo...
bomo že kako.
hvala vseeno.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 11:16:44   
Nixxon
Ni kaj. Morda probaj spucat ploščo, lahko da je malo umazana,... Tej DVDji so zlo nehvaležni za poškodbe, ker imajo tako droben zapis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 11:25:22   
Anonimen
ma s ploščo definitivno ni nič,ker mi jo je vrnila in jo mi zdej že ves čas gledamo.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.