|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kolikih let
5.2.2007 18:38:45   
filipina
zanima me, do kolikih let bi naj otroci spali popoldanuser posted image  moj je star 4, še spi popoldan, drugače je tako siten, da joooooj.user posted image

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kolikih let
5.2.2007 18:41:49   
nejcko
Moj je star 5 let in 3 mesece pa večinoma še spi popoldan (tudi v vrtcu, samo jih ne dajejo vsak dan spati). Spi pa tudi 2 uri in več. Ravno danes sem ga šla budit - njegova skoraj 3 leta mlajša sestrica je že vstala, on je pa še kar spaaaaaaluser posted image

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 18:43:48   
Anonimen
Moj je pred kratkim nehal, v vrtcu pa še zaspi. Marca bo star 5 let.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 18:47:14   
muška
moj je star 3 leta, pa spi samo v času od 12-14 , pa bi mi pasalo , da bi spal še kakšno urico popoldan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 18:50:31   
nejcko
Še to bi dodala. Naš komot zdrži brez spanja do večera, je pa popoldan občutno bolj siten, če ne gre. Veliko je tudi odvisno, kdaj zjutraj vstane - danes je bil bolj zgoden in je sam hotel iti počivat (no, je tudi fajn prehlajen). Včasih se pa spanju upira in takrat ga ne silim spati, želim pa, da se vsaj malo umiri ob branju knjigic ali ob risanki - skratka da počiva na malček drugačen načinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 19:12:22   
Miška76
V vrtcu hodijo po kosilu običajno  spat do 5. leta.
Če pa kakšen od posameznikov ne želi počivat, se ga potem preusmeri na kakšno drugo dejavnost. Ta dejavnost mora biti ustrezna,kjer se otrok tiho igra, da ne moti ostalih vrstnikov, ki počivajo oz.spijo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 23:26:10   
Anonimen
Jaz sem stara 28 let, pa še vedno spim popoldan, torej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu filipina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 23:31:49   
urbancek
Moj mož je star 43, pa ob slabem vremenu še vedno spi popoldne, ta starejša hči pa tudi, ko pride iz šole. Ta mala dva pa sploh. Samo mamici ne uspe, čeprav bi ji tudi kdaj pasalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2007 7:27:40   
Marogica
Naš je pri 4 letih spal še samo občasno. TOrej nekje v povprečju 2-3x na teden. Bolj 2x, kot 3x. Smo pa imeli oz. imamo v vrtcu tako urejeno, da se razdelijo v 2 skupini-tisto, ki še spi in tisto, ki se v tem času igra ali posluša kakšno pravljico. Ima pa vsak otrok možnosti, da izbere.

Kadar pa je bil siten, pa ni hotel spati, sva se zmenila, da je šel v svojo sobico "počivat". Torej sem mu rekla, da ne rabi spati, naj pa prelista kakšno knjigico ali revijo in "počiva" tako dolgo, da bo CD-ja konec. In dostikrat se je v takšni situaciji zgodilo, da je zaspal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2007 8:10:30   
Nea_teja_
naša bp junija 3 pa spi samo v vrtcu doma nimamo šans da bi se malo odpočili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2007 8:41:06   
G in T
Moj je spal do petega leta, tudi v vrtcu nisem imela problemov. Prav rad je hodil spat, obvezno pa zdraven nanicouser posted image .

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2007 9:30:24   
Pajaca
Naša že od dobrih 2 leti ne spi več popoldan, baje pa v vrtcu spi??? Drgač majo pa pri nas tudi tako, da srednja skupina še spi, če kdo noče gre k tavelikim, oni ne spijo, če kdo hoče gre v srednjo skupino. Tako se potem tisti ki ne spijo lepo nemoteno igrajo.

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2007 9:56:49   
African queen
Naš 4 letnik mora obvezno popoldan spat,drugače je tečen.Naš 7 letnik pa hodi čez vikend tudi počivat...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?