|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodene koze oz.norice
5.2.2007 18:07:05   
Pingvinčica
Tudi mi smo jih dobiliuser posted image user posted image user posted image . No saj prej kot jih prebolimo boljše je. Nekaj me zanima koliko dni se bolezen stopnjuje in kdaj so vaši dobili vročino. Naši Tii sem jih opazla danes in jih ima samo ene par in še nič vročine. Tako da me zanima na kaj se naj pripravim kdaj je tisti vrhunec?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodene koze oz.norice
5.2.2007 18:21:03   
total
Boga,kaj ste jih dobili v vrtcu?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 18:27:22   
Pingvinčica
Ne vem ker jih v njihovo skupini ni baje mel še nihče. Pa tudi zdajle nekaj dni ni bla v vrtcu, ker sva se cartali doma

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 20:25:41   
ona
kje pa mate tele kozice,na katerem koncu SLOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 21:16:59   
Pingvinčica
Mi smo iz Laškega

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 21:29:07   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Tia2005

Ne vem ker jih v njihovo skupini ni baje mel še nihče. Pa tudi zdajle nekaj dni ni bla v vrtcu, ker sva se cartali doma

Inkubacijska doba za norice je 10 do 21 dni. Klasično potekajo z vročino in za tem se pojavijo vodeni mehurčki, ki čez 1 - 2 dneva pomotnijo in se vbočijo, po tem se posušijo. Bolezen lahko poteka v 3 zagonih...se pravi vročin, izpuščaj, nižja vročina, čez 2 dneva spet višja vročina, novi izpuščaji in spet nižja vročina,...skratka po enem tednu se novi izpuščaji ne pojavljajo več, vročina počasi pade in ko so izpuščaji suhi (krastice) otrok ni več kužen.

Upam, da bost imeli čim blažji potek bolezni (jaz sem imela ene 10 izpušajev in skoraj nič vročine)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 21:32:01   
Pingvinčica
Ravno tole z vročino mi je zanimivo. Tia je nima. Temperaturo ima 35.8, sem merila z dvema termometroma, ker mi je bilo kar malo čudno, pa tudi razigrana je. Upam da tako tudi ostane.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 21:34:48   
Tejči
Mia tudi nima vročine in je razigrana bolj kot takrat ko je zdrava, samo kozic ima pa ogromnoooo..samo sem vesela, da se jih bo sedaj rešla. Je pa danes že 3-ji dan in nekatere se ji sušijo, nekatere pa komaj ven lezejo. Saj bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2007 21:37:36   
Anonimen
Črtomir tudi ni imel vročine. Sem pa zato jaz skasirala vročino za oba.user posted image

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2007 21:52:47   
NIN@
Naš BOr tud niimel vročine no mal jo je imel 1 dan 37,4 in to je bilo vse. Drug dan so se nu pojavli malo večji vodeni mozolji. Jz sm ta isti dan odšla v avstrijo po mazilo za koze ker se pri nas nič ne dobi za blažitev srbenja in celjenja teh koz. In mi smo bli vsega hudega rešeni že 5 dan. Koze so se takoj posušile sem jih namazala še predenj so popokale. Tudi krastice so hit odpadle in 8 dan sva bila že na sprehodu. TO je bilo oktobra meseca

lp
nin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2007 22:02:04   
Pingvinčica
Hvala punce, zlate ste, ste me kar pomirile, da ni nujno da bo prisotna vročina. Najbolj mi je grozno ker ne morem bit zraven nje domauser posted image user posted image user posted image user posted image . Imam ravno ta mesec obvezno prakso.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2007 22:02:57   
Pingvinčica
NIN@ kako se pa ta kremica imenuje, če bo kriza bi šli po njo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2007 22:13:10   
NIN@
firma hermal krema pa je tannosynt-lotio, in je res za vse živo: tudi za vneto ritko, razne ispuščaje, lišaje.......blaži tudi pike žuželk.Ej mi res nikamor ne gremo brez nje. Itak pa imamo še več zdravil od Hermala

lp
nin@

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.